2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
خودم کلسکیون بودم قربونت برم آندومتریوز دارم، یه دونه لوله فالوپ دارم، بیماریه خود ایمنی هم دارم ا ...

بحق امام زمان که جواب ازمایشت عااااالی بشه ونی نی رو سالم بغل بگیری و نفر بعدت خودم باشم 🤭🤭🤭

پایین مجدد ازت سوال پرسیدم درمورد داروها 😂😂😂ببخشید هول بودم ذوقت کردم

نی نی شما با ناز میاد 😍😍😍😂😂تو این مدت بیا قشنگ بگو چندسالته و چندمدت اقدامی ؟مشکل خودت چی بوده؟ ...

من 30 سالمه عزیزم 3 سال تو اقدامم

داروهارو که همه رو گفتم 

1 بار میکرو ناموفق 3 بارم iui ناموفق

راستی ویتامین d رو هم تازه ماه پیش اوردم رو رنج 34 قبلش خیلی کم بود 

اخه من هنوز باور ندارم مثبت بشه 

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وااااا چقدر داغونن یه ساعته باید بدن دیگه

نمیدونم والا اشتباه کردم اینجا رفتم چون نزدیک بود گولشو خوردم نخواستم زیاد راه برم

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
بخدا مردمو زنده شدم ...اه لعنت بهشون 

الهی قربونت برم آرزو جونم اینجوری میگید عذاب وجدان میگیرم 

ایشالله ک جواب مثبته 🥰 و اینک دعا برای ما یادت نره خانوم... 🙏🏽

اگه قابل باشم رو جفت چشام 

ایشالله دیگه هیچ زنی منتظر بچه نمونه تو این دنیا

بادعای خیرت عزیزدلم مامانم امروز میگه یه بی بی بزن ولی اصلا دل وجراتشو ندارم امروز روز ۱۳ 

به نظرم نزن دیگه فردا برو آزمایش

الهی قربونت برم آرزو جونم اینجوری میگید عذاب وجدان میگیرم 

نه توروخدا اینجوری نگو .من یه اخلاق بدی دارم زود دلم شور میزنه دیدم نیومدی هی فکرای منفی ....الهی هرچی فکر منفی ازخودت وتودلیت دور باشه خواهری

اگه قابل باشم رو جفت چشام  ایشالله دیگه هیچ زنی منتظر بچه نمونه تو این دنیا

ایشالله عزیزم

منم 8 ساله منتظرم

ماه دیگ باید میکرو بشم

دیروز هیسترو شدم... 

و ماه قبل پانکچر... 

برا من خیلی دعا کن

منتظرم عصر خبرای خوب بدی نازنین 

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
عزیز اینو چند گرفتی ؟بنظر من این سینا عددا رو خیلی کم میزنه بخاطر همین دکتر جنتی میگه مشکلی ندارن مر ...

30 تاییه 204 تومن 60 تا گرفتیم ما که الان یه بستش اصلا دست نخورده

نمیدونم والا جی بگم ایشالله خیلی زود شمام طبیعی باردلر شین

ایشالله عزیزم منم 8 ساله منتظرم ماه دیگ باید میکرو بشم دیروز هیسترو شدم...  و ماه قبل پانکچ ...

ایشالله با اولین میکرو صاحب یه دوقلوی ناز بشی از من به تو نصیحت مکمل و تقویتی خیلی بخور بذار تخمکات با کیفیت بشن کیوتن و امگا 3 شنیدم خیلی خوبه برای تخمک

به نظرم نزن دیگه فردا برو آزمایش

فردا روز ۱۴ میشم نشون میده یعنی؟ روز ۱۶ بهم گفتن برم آزمایش 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
نه توروخدا اینجوری نگو .من یه اخلاق بدی دارم زود دلم شور میزنه دیدم نیومدی هی فکرای منفی ....الهی هر ...

زنگ زدم آزمایشگاه یکم دیر شد تا خبر بدم ببخشید دیگه 

دیگه دلت شور نزنه ایشالله استرس آزمایش مثبت خودت عزیزدلم

بچه ها واریوپپتیل را براچی میدن؟ من دکترم پرسید واریوپپتیل نداشتی گفتم نه ولی برامم ننوشت

والا نمیدونم 

من بعداز انتقال منفیم دکتر گفت باید لاپاروسکوپی بشم (هردو لوله بسته بود )گفت احتمال هیدروسالپنکس میدم بعدش هم تخمک اهدایی بگیر 

قرارشد فکرام رو بکنم پریود شدم برم وقت عمل بزاره که وقتی رفتم گفتم حتما با تخمک خودم میخوام باشه گفت پس برنامه رو عوض میکنیم لاپاروسکوپی نمیکنیم به حاش دوتا واریوپپتیل داد به فاصله ۲۸ روز زدم دور اول به موقع پریود شدم بعد دومی عقب انداختم که زنگ زدم گفتن تا چند ماه طبیعیه پریود نشی اما من عجله داشتم ال دی شروع کردم بعدشم که ایشالا پنج شنبه انتقال دارم

و التماس دعا از دوستان دارم