2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044757 بازدید | 684409 پست
اره براشوهرمم نوشته.من پریودیم ب عقب می افته منم نگفت کنسل میشه ولی چون محدودیت هس گفت حتما قبلش تم ...

منظورت شماره مرکز رستمی هست

این شماره هم هست، اینو بگیر شاید جواب بدن07136286523

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها اندازه یه دنیا دلم گرفته فقط نشستم بی اختیار اشک میریزم توروخدا با دلای پاکتون خیلی خیلی دعام ...

چي شد عزيزم؟

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
فرش یعنی فریز نمیکنن. بعد از پانکچر برات انتقال میدن. حالا ممکنه دو روز بعد یا سه روز بعد الی ۵ روز ...

یعنی الان مال من ۵ روزس. چهارشنبه پانکچر شدم فردا باید برم واسه انتقال 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
قربون کتکات. فقط یکیه ☹ انشالله بمونه برام و من مامانش بشم. 

عزيز دلم انشاالله مي مونه برات، خيليا با همين يدونه مامان شدن. براي خدا كاري نداره 🤲🏻😘😘 چله حديث كسا دارم حتما يادت ميكنم🌷

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
عزيز دلم انشاالله مي مونه برات، خيليا با همين يدونه مامان شدن. براي خدا كاري نداره 🤲🏻😘😘 چله حديث ...

مرسی جونم انشالله خودتم الان مامان شدی😍😍 قربون قلب مهربونت 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
عزیزبگو چطوری دوستیت روقبول کنم

بزن رو پروفایلت، بعد گزینه نی نی سایت من رو باز کن، سه تا خط پررنگ کنار نی نی سایت من هست بزن روش، پایین گزینه ها نوشته دوستان من، بزنی روش درخواست های دوستیت میاد، گزینه پذیرش و رد داره، بزن رو گزینه پذیرش.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
ایشالا چسبیدن بهت حسابی 😍😍😍

مرسي عزيز دلم😘 فردا بر ميگردم به روال عادي زندگي😁 امروز آزمايش داشتي؟

الهی کاش خدا برای منم بخواد از صبح تا حالا اشک شوق و ناراحتیه و همه چی دارم میریزم دسته خودم نیست. ب ...

قربونت برم اميدت به خدا باشه فداتشم. بنظرم صبح به اميد خدا ميخواي بري يه قاشق نشاسته رو تو يه ليوان اب حل كن و بخور امشب براي فردا ناهارت ماكاروني كم رب و ادويه درست كن بذار. يه بسته ژله انار درست كن اماده بذار يخچال. اگر گوشت خورشتي و لوبيا سبز داري يه كوچولو خوراك لوبيا سبز براي خودت درست كن بذار كه دو سه روز بتوني بخوري وقتي هم بسلامتي ني نيتو اوردي خونه بازم يه ليوان اب و نشاسته بخور اگر بتوني صبحانه پاچه هم بخوري عاليييه من اينكارارو كردم فداتشم در طول روز هم سعي كن اب ولرم بخوري. من اب و نشاسته رو روزي يه ليوان صبح ناشتا تا ٥ روز خوردم.مهمتر از همه صبح ميخواي بري از زير قران رد شو و بسپار به خداي بزرگ❤️❤️❤️❤️

خداياشكرت....❤️ 
مرسی جونم انشالله خودتم الان مامان شدی😍😍 قربون قلب مهربونت 

عزيز دلمي😍😍