2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684420 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ها ....راست میگی اخه من بلد نیستم    وااای باید اسم کاربریمو عوض کنم انوقت ...وگرنه آبرو ...

خخخ اره والا, نه دیگه بیخیال نزن😉یک اشنایی میبینه فنامیریم خودمون خصوصی بهم درد ودل میکنیم خب. 

من منفی شدم میگفتم مسافرت میرم هنوز اونم قسمت نشده روحیه بگیرم لاقل

چرا بی کسی عزیزم؟ ما همه مون تمام درد های این درمانو به جون میخریم و به کسی نمیگیم من که این همه ک ...

منم همیشه همه درد وغصه هام تو دلِ خودمه هیچکیو ندارم که بخام باهاش حرف بزنم همیشه دلم تلنبارِ درد وغمِ 

چندسالم هست که بابامم منو تنها گذاشته ورفته پیشِ خدا دیگه این دردِ بی درمونِ منه😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 دیشب برنامه شبکه ۳ خانمه میگفت زنگ زدم به بابام گفتم منو دعا کن باردار شم دلم سوخت برا خودم فقط زار زدم گفتم من همون بابارم ندارم که زنگ بزنم بهش بگم دعام کنه خدا منو لایقِ مادرشدن بدونه😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

حتی احساس میکنم خدا هم هیچوقت منو نمیبینه😭😭😭

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
خخخ اره والا, نه دیگه بیخیال نزن😉یک اشنایی میبینه فنامیریم خودمون خصوصی بهم درد ودل میکنیم خب.  ...

اره خوشحال میشم هرازگاهی باهم دردودل کنیم ...اییی  شوهر شما هم ترک زبانه خدا به داد دلت برسه ...منم عجیب دلم خرید میخواد  

روزه ت قبول باشه عزیزم.من روز ۸ انتقالم هیچ علایمی ندارم🥴🥴

نه روزه نیستم اشتباه تایپ شد😂من روز ۷انتقالم....یعنی ساعت ۲شنبه هفته ی قبل انتقال دادم...ک الان شده ۷روز...علایمم سینه درد شدید دارم سردرد ک اونم خ دل خوش نکردم بهشون...

خدایااا هزارن هزار مرتبه شکرت بخاطر معجزه ت😍🙏🏻
الهی که خیر ببینی الهی که هر چی از خدا میخوای بهت بده و کوچولوت رو صحیح و سلامت بغل کنی مرسی 

بالای ۱۰ تخمک فرش انتقال نمیدن ولی اگه کمتر باشه هایپری نباشه میشه انتقال داد. 

خدایا شکرت
اره خوشحال میشم هرازگاهی باهم دردودل کنیم ...اییی  شوهر شما هم ترک زبانه خدا به داد دلت برسه .. ...

برات درخواست دادم عزیزدل, اره تبریزیه ولی خودش خیلی مهربونه فقط خسته شده دیگه ازدرمان. 

خوشحال میشم ازهم صحبتیت عزیزدلم. خخخ نه بابا من خریده رو رفتم بعدمنفی شدن چون همش خونه بودم دق میکردم یعنی شدیداااا. 

منم همیشه همه درد وغصه هام تو دلِ خودمه هیچکیو ندارم که بخام باهاش حرف بزنم همیشه دلم تلنبارِ ...

تو بارداری هورمون هات به هم ریخته ...‌‌‌‌‌‌‌‌مشخصه...دخترخوب بخدا همه مون تواین راه تنهایی کشیدیم دوستمون خوب گفتن حتی باهمسرمون هم نمی تونیم دردودل کنیم .خدا پدرتو بیامرزه الانم میتونی ازشون بخوای که برات دعای خیر کنه درسته خودشون تواین دنیا نیستن ولی روحشون دائما باشماست 

منم همیشه همه درد وغصه هام تو دلِ خودمه هیچکیو ندارم که بخام باهاش حرف بزنم همیشه دلم تلنبارِ ...

عزیزم چقدر ما هم دردیم 😭😭😭

منم بابام فوت کرده

دو روز پیش رفتم سر مزارش گریه کردم گفتم بابا دعا کن مشکل من حل شه.... 

من عاشق بابام بودم

فکر میکردم دیگه بعد بابام دنیام تموم میشه

اما ما باید زندگی کنیم... باید براشون کار خیر کنیم

اونا هم حتما برامون دعا میکنن

باور کن که دست باباهای ما که رفتن اون دنیا بازتره

اینو مطمئنم

برو پایین پاش بشین براش قران بخون بهش بگو برات دعا کنه. حتما حاجت روا میشی

برات درخواست دادم عزیزدل, اره تبریزیه ولی خودش خیلی مهربونه فقط خسته شده دیگه ازدرمان.  خوشحال ...

لطف کردی خانومی.بله ترک ها همشون مهربون هستن   حق هم داره قبول کن واقعا تو شرایط خیلی سختی قرار داریم .اییییی خوشبحالت منم دلم خرید میخواد

سلام جونم یه جنین تشکیل شده گفتن فردا ساعت ۷ مرکز باشم برم انتقال بدم برام خیلی دعا کن گلم. 

ان شالله خدا پشت و پناهت ان شالله جواب میگری با خبر بارداری بیای

خدایا شکرت

عزیزم اشکم در اومد، منم پدر ندارم😢 همسرم هم اصلا آدمی نیست که بشه باهاش درد و دل کرد