2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044853 بازدید | 684415 پست
عزیزم بستگی داره چندروزه برات فریز کنن و چندروزه برات انتقال بدن .مثلا برا من سه روزه فریز میکردن می ...

خب شما الان انتقال دادی ؟ چند روزه 

من هایپر شدم مجبورم دوتا پریود بعد انتقال بدم

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
عزیزم دورت بگردم خودتو ناراحت نکن .بخدا اگه خدابخواد همون جنین برات دوقلو میشه فقط کافیه بخواد ...اگ ...

زنگ زدم گفتن صبح ساعت ۷ اونجا باشم قبلش سونو میکنه اگه همه چی اوکی باشه انتقال میده 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیر دلم ان شاالله که خدا پشت و پناهته کاراتو بسپار به خدا مطمئن باش خیلی قشنگ جوری که تصورشم نمیکنی ...

ممنونم ازت عزیزدلممم توکل بخدا, خدا گل نی نی نازتو حفظ کنه وسالم بیادبغلت😍😍😍

منم دیگه حمایتگری ندارم دیگه نشه ول میکنم میسپرم بخودش هرموقع صلاحم شد, چون وضعیتمون هم طوری نیست هی بخوام برم پانکچر, ذخیره خودم کمه و... 

بچه ها یه جنین برام فقط تشکیل شده گفتن فردا برم واسه انتقال خیلی ناراحتم زوده کاش میشد فریز بشه.&nbs ...

عزیزم برو شاید شرایط جنین طوری باشه که برای فریز مناسب نباشه هیجا بهتر از خود رحم نیست برو انتقال بده خدا بزرگه بخواد بهت بچه بده با یدونه جنین میده خیلیا این شرایطو داشتن و خیلیام با پنجتا جنین تو یه انتقال منفی شدن با انرژی مثب برو

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
بهشون گفتی در مورد لک؟ کیفیت خوب باشه فریز می کنن ولی اگه ضعیف باشه ممکنه از فریز درنیاد

گفتم گفت صبح اول سونو میکنه اگه مشکلی نباشه انتقال میده. هر چی گفتم گریدش چنده نگفت گفت فکر کنم خوب نباشه من میگم اگه خوب نیست اصلا انتقال ندادم والا به خدا

خب شما الان انتقال دادی ؟ چند روزه  من هایپر شدم مجبورم دوتا پریود بعد انتقال بدم

متاسفانه هرسه انتقالم منفی شد .منتظرم شرایط همسرم اوکی شه ازصفر شروع کنم.الهی بااولین انتقالت به خواسته ات برسی ومامان شی

عزیزم برو شاید شرایط جنین طوری باشه که برای فریز مناسب نباشه هیجا بهتر از خود رحم نیست برو انتقال بد ...

باشه عزیزم فقط ناراحتم که من قبلش نه فرتیل خوردم نه چیزی آخه شنیدم فرش خوب نیست فریز بهتره. اتفاقا گفت دکترت گفته انتقال بدی چون اینگار کیفیتش خوب نیست

مهربون جونم کارت به پانچر بعدی نمیرسه مگه اینکه بخوای واسه بچه دوم اقدام کنی...عزیزم ان شاء الله بزو ...

قربونت برم عزیزم توچه باانرژی حرف میزنی فداتشم

خداازدهنت بشنوه خوشگل خانوم😊😘😘😘

توکل بخدااای بزرگ هرچی بخوادهمونه

باشه عزیزم فقط ناراحتم که من قبلش نه فرتیل خوردم نه چیزی آخه شنیدم فرش خوب نیست فریز بهتره. اتفاقا گ ...

اگه با ناراحتی بری شک نکن که صدرصد منفی میشی وقتی میری تموم فکرت این باشه که یه بچه تو شکمته تو سایت سرچ کن نوشته گرید اصلا دلیل بر موفقیت و غیرموفقیت لانه گزینی نمیشه همه چی بستگی به بدن خودت داره .اینا حرفه یه نذر بزرگی کن و برو

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
بچه ها یه جنین برام فقط تشکیل شده گفتن فردا برم واسه انتقال خیلی ناراحتم زوده کاش میشد فریز بشه.&nbs ...

عزیزم ان شاالله با همین یکی باردار میشی. برا خدا هیچ کاری نداره

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت