2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044743 بازدید | 684407 پست
عزيزم ربطي به منفي شدن نداره ايشاله مثبتي فقط براي خانوم باردار بايد تيروييد زير ٢ باشه اونم با قرص ...

ممنون عزیزم بعدِ مشخص شدن وضعیتِ انتقالم مجدد میرم دکتر غدد

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
به من فقط سه تا دونه پروژسترون آمپولشو داد از اون روزی که پانکچر کردم روزی یه دونه زدم.  رفته ...

برای پانکچر به من آمپول و شیاف پروژسترون ندادند. اینها برای بعد از انتقال هستند. برای بعد از پانکچر داروها دقیق یادم نیست. اما مطمئنم پروژسترون نداشتم. بیشتر هم روی تغذیه و مواطبت واسه حرکت و برداشتن چیزهای سنگین بود. چون تخمدان‌ها بزرگ شدند و خطر تابید گی براشون ست. خیلی اصرار به خوردن 4 تا تخم مرغ در روز. دوغ و کشم زیاد در روز. کباب پر داشتند 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزدلم خیلی ها بدون علامت مثبت شدن. واقعا هیچی نمیشه گفت تا روز آزمایش. بیبی چک هم زود زدی. ممکنه ...

فدات بشم حتما قابلی انشاءالله که نی نی تو صحیح وسلامت بغل بگیری

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
وارد روز سیزدهم شدم ، درد پریودی و کمر درد دارم قشنگ همه علایم رو دارم  قشنگ داره برام میخونه ...

سلام عزیزم.از چه روزی کمردردت شروع شده.من از شب پنجم کمردرد دارم.فقطم کمردرده .گودی کمرمه درد میکنه

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
مرسی عزیزم...ازدیروز سینه درد دارم وچن تا دونه جوش زدم همش حالتای پریودیم

من کمردرد دارم از شب پنجم.فکر کنم مال داروهاست.دیگه علائمی نداری؟

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
اره کلی آب میخورم بعدش ‌ولی باورت میشه اثر نداره رو من . دیشب قبل خواب دوتا قاشق خوردم با ۳ تا لیوان ...

من شربت گل محمدی هم برام موتر بود. و اینکه ناشتا یکم آب گرم یا ولرم میخوردم بهتر شکمم کار می‌کرد. همین شربت گل محمدی رو هم با آب شیر که هم دما با محیط بود درست میکردم. 

من کمردرد دارم از شب پنجم.فکر کنم مال داروهاست.دیگه علائمی نداری؟

سردرد...سینه درد شدید...دل درد وکمردردم گاهی میگیرم میگم الان که پریود بشم

خدایااا هزارن هزار مرتبه شکرت بخاطر معجزه ت😍🙏🏻

باورم نمیشه فردا ازمایش دارم

الان که فکر میکنم خیلی سریع گذشت ۱۴ روز

جرات ندارم فردا برم

اخه چند روزه حس پریودی دارم. ینی درد زیر دل و سفت شدن سینه ها ...

تا حالا بی بی مثبت هم نداشتم البته امروز و دیروز دیگه نزدم.. کسی بوده مثل من علائم خاصی نداشته باشه؟

ای قربون دل مهربونت دیگه سه تا چیه که بخواد بشه نمیدونم ولی اصلا امید ندارم 

عزیزم توکل کن بخدا،  اگه درست متوجه شده باشم سه تا جنین براتون تشکیل شده، برای منم دوتا تشکیل شده بود که خداروشکر شکر یکیش گرفت، پس تو کار خدا شک نکن

باورم نمیشه فردا ازمایش دارم الان که فکر میکنم خیلی سریع گذشت ۱۴ روز جرات ندارم فردا برم اخه چند ...

من هیچ علائمی نداشتم، حتی عوارض دارو هم نداشتم، یعنی هم بار اول که منفی شدم هم بار دوم که مثبت شدم علائمی نداشتم اصلا به علائم توجه نکن

من هیچ علائمی نداشتم، حتی عوارض دارو هم نداشتم، یعنی هم بار اول که منفی شدم هم بار دوم که مثبت شدم ع ...

چه جالب. حتی یه لک هم ندیدم من. حالا اگه لک میدیدم میشستم میزدم تو سر خودم 😁 واقعا چه داستانیه

سلام عزیزم.از چه روزی کمردردت شروع شده.من از شب پنجم کمردرد دارم.فقطم کمردرده .گودی کمرمه درد میکنه

منم کمرم درد می گیره هم درد پریودی . هم درد خشکی دلم میخواد دولا بشم 

خدایا شکرت