2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044589 بازدید | 684400 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم . منم باردار بودم گوجه خیلی دوست داشتم . ولی دکتر گفت خیلی خوب نیست گفت  یک روز در م ...

اره در این که شکی نیست هر چیزی اعتدالش خوبه. بحثم اینه که سخت نگیرین به خودتون و همه چی رو منع نکنین. هر چند من کلا گوجه زیاد میخورم مخصوصا از این گوجه گیلاسی ها همراه با میوه میارم میخورم. خدا رو شکر انگار برا من بد نبوده. یادمه مامانم هم رو داداشم گوجه زیاد میخورد. از این لحاظ به مامانم رفتم😀

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت

سلام دوستان.

میشه ب سوالم جواب بدید

ب من گفتن چندروزقبل ازپریودی خودت وشوهرت آزمایش کرونا بدید وقبلی ک پریود بشی باجواب بیا مطب

ازنظرشمااگ جواب آزمایشم منفی باشه همین ماه برام انتقال میدن یا باید ی ماه دارو مصرف کنم وماه بعدبرام انتقال میدن

ممنون میشم جواب بدید

از اول سیکل انتقال تا زمانی که مثبت شدم. روزی دو تا

ممنون منم روزی دوتا می خورم ولی به خاطر ویتامین سی که داره یه مقدار دچار استرس شدم 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
ای قربون دل مهربونت دیگه سه تا چیه که بخواد بشه نمیدونم ولی اصلا امید ندارم 

وا این چه حرفیه دختر . ایشالله هر سه تاشون الان جوجه شدن . اینجوری نگو اگه خدا بخواد براش هیچ کاری نداره . توکل کن .

خدای من خدای معجزه هاست . 
سلام عزیزم چشم اینکار رو می کنم, توکل بخدا ولی دیگه نشه حمایتگری ندارم برای ادامه درمان... یکبارم بر ...

عزیر دلم ان شاالله که خدا پشت و پناهته کاراتو بسپار به خدا مطمئن باش خیلی قشنگ جوری که تصورشم نمیکنی حل میکنه

میدونم آی وی اف خیلی سخته منفی شدنش از اونم سخت تر ولی به این هم به عنوان یه امتحان الهی نگاه کنیم که عاقبتش با توکل به خدا شیرینه تحملش آسون تر میشه

ان شاالله همین بار دوقلو میاری دیگه برای همیشه از پانکچر و انتقال خلاص میشی 😍

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
اره اکثرا اینجوری دادن سری قبلی هم من دوتا شیاف یه آمپول داشتم . فکر کنم برای اینکه بعد لک جای اضافه ...

سلام سمر جون خوبي يادمه گفتي امگا ٣ميخوري ولي  تو نت خوندم كه امگا٣ با داروهاي ضد انعقاد خون تداخل داره مثل اسپرين وانوكسا

سلام میشه منم به جمعتون راه بدید😍😍😍

سلام عزيزم خيلي خوش اومدي گلم😍😍♥️

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
همون gcsf را هم زير جلدي ميزنن هم داخل رحمي  به من دو تا داد و گفت يكيشو سه روز قبل انتقال داخ ...

ببخشید آمپول داخل رحمی رو بخاطر چه کاری میدند.. آیا شخص باید مشکل خاصی داشته باشه یا این یک روش درمان تو ای وی اف هست؟ آخه به من ندادن

ممنون منم روزی دوتا می خورم ولی به خاطر ویتامین سی که داره یه مقدار دچار استرس شدم 

من روزي سه تا ميخورم نگران نباش

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️