2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044605 بازدید | 684400 پست
خانما فردا انتقالمه ان شاالله....یک صلوات مهمونم کنید لطفاااا...دعا کنید خدا خیر و صلاحش رو دراین قر ...

انشالله که با همین انتقالت مامان میشی عزیزم

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم خوبی . خبری شد از مرکز بهت گفتن جوجه ها چندتا شدن ؟😊

سلام گلم نه هنوز زنگ نزدن انشالله فردا شاید زنگ بزنن بهم پرستاره گفت ۴۸ ساعت بعد ولی خورد به جمعه انشالله که فردا زنگ بزنن

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
 مرسی ولی ب انگلیسی هم وارد کردم حالا فردا باز از مرکز میپرسم چون برای فردا گفتم اگه ازمایش کرو ...

اه من خیلی راحت میزنم وارد میشه بگو شاید کد ملیتو ثبت نکردن توی سیستم به همین خاطر نمیشه اینجوری راحتم هستی 

سلام گلم نه هنوز زنگ نزدن انشالله فردا شاید زنگ بزنن بهم پرستاره گفت ۴۸ ساعت بعد ولی خورد به جمعه ان ...

عزيزم انشاالله فردا خوش خبر باشي😍😍

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
برات دعا میکنم🌺

مرسی ماهنده جونم فدای دلت مهربونت منم خیلی امید ندارم خودمو مثل خودت اماده هر چیزی کردم که بعدش داغون نشم. چی شد موهاتو رنگ کردی

ممنون عزیزم ، ایشالله هر چی خیر و خوشی برات پیش بیاد 😍🌹

کی باید بری آز بدی نگران نباش انشالله چیزی نیست شاید چون‌ شیاف رو از سه تا دوتا کردی اینجوری شد

زینبی جونم این آزمایشِ منو ببین tpo بالاس باعث میشه انتقالم منفی بشه؟اینو من آبان سال پیش دادم دکترم ...

ببین گلم در این زمینه اطلاعی ندارم فقط میدونم باید تحت نظر دکتر غدد باشی 

اتفاقا دیدم دوستانی با مشکل شما مامان شدن ولی تحت نظر بودن