2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044788 بازدید | 684410 پست
حتما عزيزدلم بستگي داره چقدر بالا باشه گلم. حالا كه انتقال دادي به اينا فكر نكن فداتشم فقط به ني نيا ...

آخه نمیشه فکر نکنم که

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خواهش میکنم عزیزم انشاالله قسمت تو بشه بزودی و انتقالت این بار دیگه مثبت بشه،،،اتفاقا دیشب خیلی به ی ...

ممنونم عزیزم خدا از دهنت بشنوه😍😍

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام به روی ماهت عزیزدلم خوبی خواهری جونم ......فدات بشم الهی منم دلم برات تنگ شده عزیز دلم ..... هن ...

فدات شم مهربونم الهی خدا ناامیدت نمیکنه 

آره گلم ترم پیشم تموم شد الان ترم جدیده حدود یکماه و نیم دیگه پایانترممه

دعا کن برام فعلا که برام سونوهیسترو و ایمنی انعقادی و کاریوتایپ نوشته دعا کن مشکلی نباشه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
انشاالله به خواست خدا دوازده روز دیگه مژده مثبت شدنتو بهم میدی و منو هم دعا میکنی....من مطمینم تو مث ...

مرسي عزيز دلم😘😘 انشاالله🤲🏻 خدا خودش هوامونو داشته باشه🌷

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
عزیزم برا ماها که انتقال دادیم ومنتظریم خیلی خیلی دعا کن 

عزيز دلم من توي اين شبها خيلي دعاتون کردم، همه منتظرا انشالله که انتظارشون تموم بشه و بچه هاشون رو صحيح و سلامت بدنيا بيارن .