2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044783 بازدید | 684410 پست
یه دوره ینی کلا یه ماه دارو خوردین که طبیعی باردار شین معمولا میگن 3 تا 6 ماه دارو بخورین متاسفانه ...

نه عزیزم ۶ ماه

دکترم گفت بیشتر از ۶ ماه دارو نمیخواد

برو سنتی 

منم رفتم اما اونم فعلا نتیجه نداده

دیشب خیلی دعا کردم

اما صبح پریود شدم

همیشه دنبال این بودم که یه آدم خاص تو زندگی کسی باشم اما همیشه یه آدم معمولی و حتی کم اهمیت تو زندگی بقیه بودم. و این بزرگترین درد منه. خدایا به خاطر وجود تنها دخترم، عشق اول و آخرم، هزاران بار شکرت🙏🙏🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مام میرم دکتر علیرضایی یه بار تو آرش ای یوای منفی داشتم دیگه اومدم مام

مام خصوصیه؟

هزینه هاش چطوره؟

همیشه دنبال این بودم که یه آدم خاص تو زندگی کسی باشم اما همیشه یه آدم معمولی و حتی کم اهمیت تو زندگی بقیه بودم. و این بزرگترین درد منه. خدایا به خاطر وجود تنها دخترم، عشق اول و آخرم، هزاران بار شکرت🙏🙏🙏🙏🙏
منم دو ماه می خوام با لتروزول و متفورین اقدام ان شاالله باردار بشم اگه نه تیر ماه میرم برای ای وی ا ...

عزیزم انشاءالله که بحق این ماه عزیز خدا دامنتو سبز کنه، منم قبلا بعد از چهار ماه با همین لتروزول و متفورمین باردار شدم، البته اینوفولیک هم بهم داده بود استفاده می کردم، اگه می تونی بگو اینوفولیک هم برات بنویسه،انشاءالله شما هم با این داروها نتیجه بگیری دلت شاد شه.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
نه عزیزم ۶ ماه دکترم گفت بیشتر از ۶ ماه دارو نمیخواد برو سنتی  منم رفتم اما اونم فعلا نتیجه ...

چه جالب که دکترت اینو گفته

اخه دکترا اصلا به سنتی اعتقادی ندارن

من سه ساله هر دکتر سنتی بگی رفتم

بیشتر از یه ای وی اف پول خرج کردم براش

نمی گم بی اثره.خیلی خوبه

اما در کنار طب مدرن جوابگو هست

مشکلتون چیه؟

[QUOTE=189165636]ممنون عزيزم انشاالله😍 دكتر طرازي دكترم هستن. توصيه خاصي كه نداشت، فقط امروز گفت چه ...

عزيزم براي بالا رفتن ضخامت هست، دكترم گفت اكه ضخامتت نرفت بالا يا prp يا gcsf. روز آخر يعني ٤ روز قبل از انتقال سونو شدم. گفت همه چي خوبه، نيازي به prp نداري ولي gcsf برات تزريق ميكنم. فرداش يعني دو روز قبل انتقال برام تزريق كرد. توي اينترنت به عنوان چسب جنين هم نام برده شده. ولي prp از شما خون گرفته ميشه، پلاسماي خون تزريق ميشه داخل رحم. كه كلا براي خيلي چيزا استفاده ميشه مثلا ريزش مو كه پلاسما رو روي سر تزريق ميكنن. ولي براي ضخامت داخل رحم تزريق ميشه. 

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
مرسی عزیزم ان شاءالله ب زودی خبر مثبت شدنتونو بشنویم 😍

مرسي مهربون، انشاالله هيچ كدوم ديگه بتاي منفي نبينيم🌷🤲🏻

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
عزیزم انشاءالله که بحق این ماه عزیز خدا دامنتو سبز کنه، منم قبلا بعد از چهار ماه با همین لتروزول و م ...

چقدرررر خوووب

ممنون عزیزم 😍😍😍 که امید دادی بهم

ان شاالله که خدا برامون بخواد که طبیعی باردار شم

خیلی دیشب دعا کردم 😔

مشکل از همسرمه عزیزم. مشکل شما چی بود؟

این دارویی که گفتین تقویتیه؟

خودم میتونم از داروخونه بدون نسخه بخرم؟

سلام عزیز دلم ، باریکلا دختر 😁 عاشق برنامه ریزیتم 😉  والا به من گفتن شانزده روز بعد انتقال ا ...

وای خدا پس دوشنبه انشالله خبرهای خوب داریم😍😍😍 واست آیت الکرسی میخونم🌺♥️🌺

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
چقدرررر خوووب  ممنون عزیزم 😍😍😍 که امید دادی بهم ان شاالله که خدا برامون بخواد که طبیعی بار ...

انشاءالله عزیزم، اره برای تقویت تخمک عالیه، بدون نسخه رو نمی دونم، یه سوال بگیر شاید بدن، من خودم پلی کیستیک بودم، شوهرم واریکوسل گرید سه، یه مقدار کم تحرک هم بود، ولی همون موقع ها براش حلوای خرما با سیاه دونه و گردو و پسته و بادام و کنجد و گرده نخل درست می کردم، فکر می کنم اینم خوب بود.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
میگم خانمی من شیاف پروژسترون باید ۱۲ساعت میزدم دوروزه داشتم ۲۴ساعته میذوشتم الان متوجه شدم زدم...یعن ...

نگران نباش. از الان سر ساعت بزار

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
دختر خوب اینجور که خیلی خودتو اذیت میکنی ، از این دو هفته سعی کن لذت ببری اینکه نی نی ها کنارتن بقیه ...

دیگه بی بی چک نمیزنم دیشبم به اصرارِ شوهرم زدم ولی خیلی بهمم ریخت منفی شد الانم که هیچ علائمی ندارم اصلا انگار نه انگار دیگه بدتر شدم

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍