2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044697 بازدید | 684402 پست

سلام 

من امروز روز ۸ پریودم بود رفتم سونو ضخامت اندرومتر ۵ بود و رحم سه خطی نیمه شفاف

برام استرادیول رو کرد روزی ۵ تا یکشنبه دوباره برم سونو 

انوکساپارین هم شروع کرد

گفتن به خاطر واریوپپتیل ها ضخامت کم بالا رفته 

دوستان سلام من حالم امشب خیلی خرابه نفسم درنمیاد سرم خیلی درد میکرد امروز کلا حالت تهوع دارم اثرات د ...

سلام

سمر جون این چند روز کلا تو فکرت بودم

بد به دلت راه نده

درکت میکنم اما امیدواری یکی از مهم ترین عوامل مثبت شدنه

کی باید ازمایش بدی؟

چقدر طولانی شد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من تازه پیامتو دیدم. شرمنده دیروز پیام هام زیاد بود. مرسیییی. آره کلی کار دارم😂😂😂 امروز داش ...

سلام عزیز دلم ، باریکلا دختر 😁 عاشق برنامه ریزیتم 😉 

والا به من گفتن شانزده روز بعد انتقال ازمایش بده  که میشه دوشنبه اینده ، ولی چون از یکشنبه باید برم سرکار احتمالا زودتر از بدم 

حتی یه لکِ علکی ام نیومد من دلمو خوش کنم بهش تا روزِ آزمایش سرخوشِ اون باشم😔😔

دختر خوب اینجور که خیلی خودتو اذیت میکنی ، از این دو هفته سعی کن لذت ببری اینکه نی نی ها کنارتن بقیه اش رو بسپار به خدا ، با بی تابی که نمیتونیم به جایی برسیم ، استرس رو از خودت دور کن و بی بی چک نزن تا روز ازمایش 🌹

سلام..سردردای شدید ازدیروز اومده سراغم..همش عوارض داروهاس...خسته شدم بخدا

منم کمردرد دارم.سعی کن استرس رو بزاری کنار و کلا سرت رو به یه چیزی گرم کن که یادت بره همه چیز

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
سلام عزيز دلم، بنظرم اول برو انتقال بده، انشالله که ايندفعه باردار ميشي، منفي شدن ها علت خاصي نداره، ...

سلام عزیزم خیلی ممنون ازنظرت درست میگیدهمتون ایشالله اینهاروانتقال بدم تابعدببینم خداچی میخواد. 

دیگه نشه یکبارم پانکچرشم دیگه اخرین باره همه این داروهامضرره کلا

من این ماه خیلی امیدوار بودم

صبح پری شدم

میخوام از نو برم دکتر

پیش دکتر هدیه قوامی

اما نمیدونم واقعا

همیشه دنبال این بودم که یه آدم خاص تو زندگی کسی باشم اما همیشه یه آدم معمولی و حتی کم اهمیت تو زندگی بقیه بودم. و این بزرگترین درد منه. خدایا به خاطر وجود تنها دخترم، عشق اول و آخرم، هزاران بار شکرت🙏🙏🙏🙏🙏
عزیزم انجیر، برگه زرد آلو یا آلو بخارا بریز تو آب بخور، اگه اینا جواب نداد شربت لاکسی ژل ملین هست بخ ...

مرسی عزیزم . دیروز تخم کشی کردم اگه تا فردا اوکی نشد   حتما میخرم چون حس میکنم خیلی بهم فشار میاد

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
عزیزم 🙁 انتقال دادین یا طبیعی اقدام کرده بودین ومنفی شدین؟

طبیعی

یه دوره دارو خوردم نشد

دکترم گفت برو سنتی

اونم نشد

الان دوباره میخوام از دکتر شروع کنم

میخوام برم دکتر هدیه قوامی

همیشه دنبال این بودم که یه آدم خاص تو زندگی کسی باشم اما همیشه یه آدم معمولی و حتی کم اهمیت تو زندگی بقیه بودم. و این بزرگترین درد منه. خدایا به خاطر وجود تنها دخترم، عشق اول و آخرم، هزاران بار شکرت🙏🙏🙏🙏🙏
طبیعی یه دوره دارو خوردم نشد دکترم گفت برو سنتی اونم نشد الان دوباره میخوام از دکتر شروع کنم می ...

یه دوره ینی کلا یه ماه دارو خوردین که طبیعی باردار شین

معمولا میگن 3 تا 6 ماه دارو بخورین

متاسفانه من دکتر قوامی رو نمیشناسم

شاید دوستان دیگه بشناسن بهت اطلاعات بدن عزیزم

طبیعی یه دوره دارو خوردم نشد دکترم گفت برو سنتی اونم نشد الان دوباره میخوام از دکتر شروع کنم می ...

منم دو ماه می خوام با لتروزول و متفورین اقدام ان شاالله باردار بشم

اگه نه تیر ماه میرم برای ای وی اف

منم دو ماه می خوام با لتروزول و متفورین اقدام ان شاالله باردار بشم اگه نه تیر ماه میرم برای ای وی ا ...

پیش کدوم دکتر میرین؟