2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044694 بازدید | 684402 پست
@ماهنده   @داداشمممم   دوستای گلم با تمام وجودم درکتون میکنم و با ناراحتیتون ناراحت ...

ممنونم از محبتت. انشالله عزیز دلم🌺♥️🌺♥️

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ماهنده جون  از دلداری دادن زیاد خوشم نمیاد شما هم که ماشاالله درکتون بالاست  خواستم بگم ا ...

قربون دل مهربونت. شما خواهرای گلمو دارم غم ندارم. انشالله لطف و دعات به خودت برگرده عزیزم. بازم ممنون🌺♥️🌺♥️

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
دخترها با شیاف پریود میشه پریود شد . خیلی کمرم درد می کنه مثل زمانی که میخوام پریود بشم خدا خودش حاف ...

من یبار ای یو ای کرده بودم با شیاف پریود شدم. ولی کمر درد و اینا خیلی نشونه های بارداری هم هست. شاید بارداری. اخه خیلی شبیه همدیگس علایم بارداری و پریودی. چه گیری افتادیم

عزیزم اگه فضولی نیست مشکلتون چی بود و چی گفت؟؟چون منم مشکل انعقاد خون دارم فک کنم بعد میرم ابن سینا

این چه حرفیه عزیزم

من مشکل پسوریازیس دارم که بیماری خودایمنیه متاسفانه 

از اون طرف پدرم و عموهام همگی تو سن 50 سالگی فوت کردن 

من واسه مشاوره رفته بودم اما با سوالایی که ازم پرسید گفت اصلا نیاز به ازمایش نیست و شما نیاز هم به سرم داری که چون گیر نمیاد متاسفانه فعلا با قرص جلو میریم و هم مشکل انعقادی که باعث میشه سکته تو خانواده پدریت زیاد باشه

مثلا گفت تو فامیل نزدیک کسی رماتیسم مفصلی داره که خالم داره اینم گفت بیماریه ایمنیه و خطرناک

ولی من همون پسوریازیسم نشونه نقص ایمنیه و گفت دیگه نیاز به آزمایش نیست

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
به سلامتی عزیزم ابن سینا هستم. چندتا تخمک داشتی ؟

من ۷ تا داشتم ولی ۲۰ تا فولیکول دفع کردم قبل عمل داشتم از درد میمیردم ولی هایپر شدم انتقالم افتاد دوتا پریودی بعد

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
به سلامتی عزیزم ابن سینا هستم. چندتا تخمک داشتی ؟

تو چندتا تخمک داشتی ؟ 

دکترت کی بود ؟ 

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 

🍒🍒🍒🍒🍒دوستان من دیروز تخمک کشی کردم و دکترم گفت هایپر شدی دوتا پریود بعد بیا برات انتقال بدیم دو تا سوال داشتم من از دیروز شکمم کار نمیکنع ببخشید فکر کنم یبوست شدم چی بخورم کار کنه؟؟  حس میکنم شکمم سفت شده 

دوم اینکه بهم آمپول پروژسترون داد گفت سه روز بزن بعدش پریود میشی یعنی چند روز بعد آمپولا پریود میشم 

ممنون میشم جوابمو بدید 

من چهارشنبه انتقال داشتم، دوشنبه آمپول رو داخل رحم زدم. ٤٨ ساعت قبل انتقال فك كنم هست. سيلويا جون يه ...

همون gcsf را هم زير جلدي ميزنن هم داخل رحمي 

به من دو تا داد و گفت يكيشو سه روز قبل انتقال داخل رحمي بزنم  و يكيشو سه روز بعد انتقال زير جلدي ، خود داروخانه ابن سينا داره و همونجا طبقه چهارم  دستيار دكتر مياد و تزريق ميكنه 

شب ها موفع خواب به عنوان اخرين غذا ، ٢ تا كيوي بخور 

چشم . من میتونم چیزای شیرین هم بخورم ؟ آخه کمپوت گلابی میگن برطرف میکنه یبوست رو 

مامان محمد گل هیچ وقت هیچ داروی گیاهی رو همزمان داروی سنتتیک مصرف نکن 😉 😉 😉 

باشه خواهر گلم .....ممنونم که به فکرمی عزیز دل خواهر.....

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی