2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044783 بازدید | 684410 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من با دکتر ژنتیک صحبت کردم گفت چون ما ها یه بچه داریم اگه به همه میگیم چهل درصد واسه شما پنجاه ...

والا عزيزم حرف من نيست يكي از بجه ها گفت  با دوتا گريدaبلاست منفي شدم  خيلي ناراحت شدم رفتم پيش عليرضايي گفته ٣٠ درصد شانس بارداري چون تعيين جتسيت يه سلول برميدارن خودم هم واقعا نميدونم چون روز اول رفتم  فقط گفت ٤٠ درصد شانس بارداري هست 

اره عزیزم دقیقا ۱۰ ساعت تو راه بودم با یه جاده داغون اصلا ناراحت نباش خدا بزرگه منم فقط دوتا تخمک د ...

وضع جاده ها که افتضاحه. انشاللع که خدا خودش دو تا فندوقت رو برات نگه داره و کار به پانکچر بعدی نرسه این چند روز استراحت کن حداقل جبران خستگی راه بشه و یکم توی خونه راه برو تا خون جریان داشته باشه. خیلی برات دعا میکنم تو برام دعا کن راضیم به رضاش. نشه باز با امید دوباره شروع میکنم مجبوریم دیگه

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
امپول رو باید خیلی آروم خالی کنی اصلا عجله نکن من تو خونه یکی میاد برام میزنه دستش خیلی خوبه اصلا چی ...

منم اگه کارم به انتقال بکشه میگم یکی بیاد برام بزنه ولی الان میرم بیرون. همسرم خیلی ترسو راضی نمیشه بزنه

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
ممنونم بی نهایت از محبت و همدردی و دعاهای قشنگت. عزیزم مرتب برات دعا میکنم که مثبت بشی جونم♥️♥️♥️♥️

فدای دلِ پاک ومهربونت بشم من خدا فقط نونِ دلتو بهت بده وطبیعی باردار بشی الهی 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍