2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست
بله ۶تا بود ولی پوچ بوده سه تاش. الهی آمین😭😭😭😭😭😭

عزیزم خیلی ناراحت شدم شما قبلش داروهایی تقویتی مثل اووابوست مصرف کرده بودی آخه منم شنبه پانکچر دارم پیش دکتر عارفی اما از تعداد تخمکام هیچی نگفت نگرانم نکنه کم باشه تعدادش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من یه جا خوندم همسران ما که تحرک و مورفولوژیشون صفره و تعداد کمه، اگر پسر دار بشیم احتمال ۵۰ د ...

از همين الان من بميرم واسه عروسم 😩 

دعا كنم دختر دار بشم پس😁😍 

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
اخی چه رشته ی جذابی خوندی😍 اینا تو ازمایش کاریوتایپ مشخصه دیگه؟ ما کاریوتایپ دادیم خداروشکر مشکلی ...

عزیزم کاریوتایپ خیلی از نقص های ژنتیکی رو نشون میده. بله گلم منتظر جوابم🌷

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
چی بگم فدات شم دلم شکسته خیلی با دل شکستم برات دعا میکنم عزیزم❤

اصلا نگران نباش گلم اگه خدا بخواد به تعداد جنین نیست یکی هم باشه میشه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
اره عزیزم ساعت دو یا سه جوابو میگیرم

گرفتی خبرم کن خیلی استرس دارم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
عزيزم انشاالله با همين سه تا مامان ميشي، غصه نخوريااااا، خدا بزرگه😍🌷

سلام عزیز دلم چی شد انتقال دادی؟ 

تا دلت بخواد دارم غصه میخورم خیلی دلم شکسته نیلوفر جونم حالم خوب نیست اصلا 😭😭😭😭😭😭😭😭😭

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
اخی چه رشته ی جذابی خوندی😍 اینا تو ازمایش کاریوتایپ مشخصه دیگه؟ ما کاریوتایپ دادیم خداروشکر مشکلی ...

برا منم یبار بیرون موند انداختم زنگ بزن از مرکز بپرس برا یه روز مهمه رو کارتون درجه نوشته ببین اگه تا ۲۲ درجه باشه اشکال نداره رو برشور نوشته چند درجه باشه

خدایا شکرت
من اون حرف زینبی جون ذهنم رو درگیر کرده.از اونجا که آزمایش ژنتیک شوهرم مشکلی نداشت . نمیدونم کدوم کا ...

عزیزم اره اگه کروموزوم y آزشو دادین مشکلی نداره گل پسرت x رو از شما میگیره😍 پسرت انشالله سالم و نامدار باشه برات

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
از همين الان من بميرم واسه عروسم 😩  دعا كنم دختر دار بشم پس😁😍

😃😃😃اون دیگه به ما ربطی نداره، بعد هم تا سی سال دیگه علم انقدر پیشرفت میکنه که با سلول بنیادی‌شون براشون اسپرم میسازن ان شالله

عزیزم خیلی ناراحت شدم شما قبلش داروهایی تقویتی مثل اووابوست مصرف کرده بودی آخه منم شنبه پانکچر دارم ...

عزیزمی. انشالله شنبه با کلی تخمک میای خوشحالم میکنی.بله من همه چی خوردم همش حرفه این تقویتیا. نگران نباش عزیزم منم که بدبختم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤