2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044697 بازدید | 684402 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اااا  عزیزم ایشالله که هرجا میری با اولین انتقالت مثبت بشی. دکتر عارفی  النوا داده بود دکت ...

مرسی عزیزم شما مرکز رفتی تا حالا شده اون روزی قرار بوده بری دکترت نباشه کارت عقب بیوفته؟؟؟

عزیزم من اولین باره که می خوام برم. بیمارستان بهمن با دکتر عارفی نوبت گرفتم .هنوز نوبتم نشده . مرکز ...

گلم اسمش گرون در رفته ها من امروز حساب کتاب کردم دیدم با دکتر عارفی هزینه هام کلش شد 16 میلیون در ماه مهر ۹۹ و اوایل آذرش.

و مام شد بیست و یک تومن که افزایش قیمت تو سال جدید تو تمام مراکز اعمال شده حالا الان بیمارستان بهمن چنده و چقد گرونتر شده نسبت به زمان من نمیدونم. این بیست و یک که میگم مثلا توش هزینه دکتر غدد و آزمایشهای ایمنی و اینا هم هستا....حتی ریز هزینه ها مثلا تزریقاتم  من نوشتم داروهای همسرم ویزیت‌های همسرم همه توشون هست. 

که مثلا تو اون شونزده تومن من مثلا آزمایش ایمنی ندادم دکتر غدد هم نرفتم دکتر ایمولوژی هم نرفته بودم اینا رو همه تو دومی رفتم و هزینه هاشو روش حساب کردم .

کلا کل هزینه های جانبی و اصلی تو اولی برام نزدیک16

و کل هزینه های جانبی و اصلی به اضافه آزمایش ایمنی که مثلا خودش یک تومن شد برام این آزمایش مثلا. آزمایش های غدد دوبار دادم و دکتر ایمولوژی اینا شد نزدیک ۲۱.

گرونتر هست ولی نه خیلی شاید خامش نزدیک سه تومن گرونتر شه تو کل پروسه مثلا حالا دقیق نمیدونم.

اینا صرفا تجربه های منه تا چقد همگانی باشه رو نمیدونم انشالله تونسته باشم کمکی کرده باشم.

ولی در نهایت دوست عزیزم هرجا که بنظرم بهت استرس وارد نمیشه و بتونی با دکترت ارتباط برقرار کنی بهترین جا برای شما میشه و روش اصلا شک نکن. انشالله دست دکتر عارفی برات خیر باشه و بزودی مادر بشی عزیزم من فقط گفتم تجربه هامو بگم مثلا همزمان با من یک خانمی بیمارستان بهمن انتقال داد و الان خداروشکر بارداره صرفا چون من نتیجه منفی گرفتم نمیشه بگم بد بوده من فقط و فقط تجربه خودمو تعریف کردم براتون و نمیگم بده اونجا 😉

در اندک من تویی فراوان یارب..
سینال خوب جواب داده بهتون بر عکس من  ان شاءالله همین ماه ماه حامله بشی و صاحب نی نی ثپلیو سالم ...

یک دنیا ممنونتم الهی آمین عزیزم مرسی از دعات.

انشالله شما هم بزودی زود حاجت روا بشی.

ممنون عزیزم ان شالله ان شالله همه بچه ها دست پر باشن ۴ ساعت راهه  ولی از شنبه تهران بودم قبلش ...

کدوم مرکز بودی عزیزم

چندتا انتقال دادی؟

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
مرسی عزیزم شما مرکز رفتی تا حالا شده اون روزی قرار بوده بری دکترت نباشه کارت عقب بیوفته؟؟؟

کدوم مرکز اگه منظورت مام هست نه عزیزم اینجوری نی هربار وقت اینترنتی گرفتم با دکتر خودم و اصلا نمیشه نباشن. حتی توی سیکل وقتها پر باشه تو نت با تماس تلفنی اطلاع میدی و روزی که میخوایم رو بهمون میدن. تو مام هر دکتری رو انتخاب کنی تا آخر با خودشی من که کلا با دکتر علیرضایی بودم.

اره عزیزم یه دستگاه سونوی کوچولو قدیمی بود که یک پرستار فقط با دکتر بالاسرمون بود که اون دستگاه رو ر ...

برای منم هیمنطوری ردیفی بود! خوبیش این بود بعد انتقال با هم حرف می زدیم حوصلمون سر نمی رفت!  

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
کدوم مرکز بودی عزیزم چندتا انتقال دادی؟

من همه مدارکم کامله.حتی ازمایشات ایمنی و انعقادی رو دادم.فقط باید دارو بگیرم مثلا این ماه پانگچر شم.من صارم میرم.اینجا هیچکس صارم نمیره انگار؟

😉

گلم اسمش گرون در رفته ها من امروز حساب کتاب کردم دیدم با دکتر عارفی هزینه هام کلش شد 16 میلیون در ما ...

شاید بخوام تعیین جنسیت هم انجام بدم اگه تخمک هام کم باشه نمیشه 

طبق گفته شما علیرضایی تخمک بیشتری از شما گرفته

درصد موفقیت علیرضایی هم بالاست

@bopo‍ ..... @faribakhanoomi       .....  @لی_لا         @shadennn         سلام دوستان خوبی نینیا چطورن ؟ شما غذا چیا میخوردید ؟ هندونه نفاخه میگن نخوریم برای بچه خوب نیست درسته؟ من همش ابگوشت وسوپ میخورم دیگه بدم اومده ازغذاهاهمشم گرسنمه ...راستی پسرم زردیش رفته برنمیگرده که ؟ نمیذارن کاچی وگرمی بخورم میگن برمیگرده 🙁

برای منم هیمنطوری ردیفی بود! خوبیش این بود بعد انتقال با هم حرف می زدیم حوصلمون سر نمی رفت!   & ...

اره خخخخخ من خیلی حرفم نمیومد  ولی بقیه حرف میزدن 😂 

من همه مدارکم کامله.حتی ازمایشات ایمنی و انعقادی رو دادم.فقط باید دارو بگیرم مثلا این ماه پانگچر شم. ...

آهان چه خوب

پس این ماه انشالله میری تو سیکل برا پانکچر

انشالله که بهترینا برات اتفاق میفته

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد