2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044783 بازدید | 684410 پست

آبجیای گلم امشب همو خیلی یاد کنیم اونوقتی که دلتون شکست واشکِ چشمتون اومد اونوقت خدا خریدارِ دلِ شکستتونِ مادرشدنِ همرو ازش بخاین 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
فدات ایشالله بزودی بیای بگی انتقال دادی و داری مامان میشی به امید خدا 🥰

دلم خیلی گرفته😭😭😭

الهی آمین عزیزم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یک دنیا ممنون از توضیحاتت عزیزم 😍 😍 😍  اون بنده خدا کلا اولین انتقالش بود، زرنانی کاملا درس ...

فدای مهربونیت عزیزم.

بله خدای نکرده نگفتم ایشون اشتباه میگنا منظورم این بود که دکتر زرنانی اشتباه متوجه شدن که تیم دکتر نصر کلا به ایمنی اعتقاد ندارن احتمالا به اون بنده خدا هم یک نفر سهوا آمار اشتباه داده. 

زینبی جون واقعا وجودت اینجا خیلی با ارزشه مرسی که میای سر میزنی با وجود گل پسرت که حتما الان باید شیطون هم شده باشه الهی خدا حفظش کنه براتون و عاقبت بخیریشو به حق علی ببینید.

در اندک من تویی فراوان یارب..
دلم خیلی گرفته😭😭😭 الهی آمین عزیزم

الهی عزیزم 🥺از گرفتگی نگو که بخدا به قول معروف با سیلی صورتمو دارم سرخ نگه میدارم.

الهی که این دوره از زندگیمونو  خیلی زود پشت سر بزاریم و وارد دنیای جدید زندگیمون که سراسر آرامشه بشیم.

میدونی منم هی گاهی فکرای منفی میاد سراغم ناخداگاه  ولی تمام تلاشمو برای دور کردنش میکنم

مثلا امروز رفتم حموم و احساس میکنم درد سینه هام کمتر شده تا یادم میفته بغضم میگیره ولی زود فکر منفیشو از خودم دور میکنم و انرژی مثبت به خودم میدم .

آااااخ فدای دل هممون بشم آخ که چقد انتظار سخته خدا الهی بهممون نگاه کنه و دلای شکستمونو زودتر درمون کنه بحق علی و اولادش.

ممنون عزیز دلم. حتما مشاوره میگیرم. عزیزم میدونی مشکل همسر من مادریه احتمالا یعنی روی کروموزوم x. پس ...

ماهنده جانم انشالله که همین انتقال مثبت بشی و تو دلی هات برات بمونن 

ولی زبونم لال اگر  نشد ، عجله نکن برای اهدایی با چند پزشک مشورت کن به نظرم هنوز فرصت داری و این انتقال اولت بوده ، چند مرکز قوی برو سبک سنگین بکن و ببین چی میگن از خدا میخوام برات بهترین رو رقم بزنه 🌹

الهی عزیزم 🥺از گرفتگی نگو که بخدا به قول معروف با سیلی صورتمو دارم سرخ نگه میدارم. الهی که این دور ...

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

الهی آمین

الهی آمین

خدا میدونه که با مثبت شدن تک تکتون چقدر خدشحال میشم

الهی که به حق مولا خدا دلتونو شاد کنه

دلای درد کشیده تونو

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
الهی عزیزم 🥺از گرفتگی نگو که بخدا به قول معروف با سیلی صورتمو دارم سرخ نگه میدارم. الهی که این دور ...

سمر جون من اینقدر خودمو چک میکنم به امید یه لکه کوچیک 😔

فقط و فقط درد پریودی و کمر 

خدا به دل همگیمون رحم کنه وبرا همه چشم انتظارا مادری رو رقم بزنه و دامنمون سبز بشه به حق این شب 👐🏻👐🏻🌹

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 الهی آمین الهی آمین خدا میدونه که با مثبت شدن تک تکتون چقدر خدشحال میشم اله ...

واقعا همینطوره منم تا جواب مثبت یکی رو میبینم میگم آخییییش یکی که مثل من درد میکشید راحت شد چون واقعا میفهمیم چی میکشه هرکی مثل خودمونه. الهی عزیزم نوبت ماهم زودتر برسه توکل به ذات پاک خودش🤲

سمر جون من اینقدر خودمو چک میکنم به امید یه لکه کوچیک 😔 فقط و فقط درد پریودی و کمر  خدا ...

ای جانم منم چک میکنم هی میترسم از لک دوست ندارم ببینم انقد که حالت پریودی دارم همش میگم نکنه زبونم لال اومد...

منم کمرم درد میکنه ولی سینه دردم خیلی کم شد دیروز یکم بیشتر بود البته تا دیروزم خیلی حساس نشده بودا ولی امروز یکم کم شده.

شما سینه درد داری؟

خدا به دادمون برسه از اول انتقال با خودم عهد کردم اصلا به علائم توجه نشون ندما ولی مگه این مخ میزاره

عزیزدلم خودتو ناراحت نکن عزیزم انشاءالله هرچی هست خیره برات صلوات میفرستم نی نیت صحیح وسلامت بمونه ت ...

مرسی عزیزم 

خیلی داغونم نمیتونم حالمو توصیف کنم 

بعد ۱۳سال تازه باردار شدم اونم باهزار مکافات 

واقعا چرا😭😭😭

ای جانم منم چک میکنم هی میترسم از لک دوست ندارم ببینم انقد که حالت پریودی دارم همش میگم نکنه زبونم ل ...

من منتظر یه لک کوچیکم دلم خوش بشه به لانه گزینی ، سینه درد ندارم فقط گهگداری یه تیری میکشه سینه راستم ، اینقدر درد پریودی و کمر و پا هست اصلا نمیذاره به علایم  فکر نکنی ، توکل بر خدا کنیم 

انشالله مادری رو برای هممون امشب رقم بزنه 👐🏻👐🏻

عزیزم اطلاعاتی توی این زمینه ندارم اینایی که بهت گفتم رو نت سرچ کردم  از دکترت بخواه مفصل برات ...

ن هیچی بهم نگفت فقط گف برم سونوگرافی بشم که ببینم قل بعدی اینجوری میشه یا نه سونوگرافی تعطیلن تا پسفردا

مرسی عزیزم  خیلی داغونم نمیتونم حالمو توصیف کنم  بعد ۱۳سال تازه باردار شدم اونم باهزار م ...

هستی جون توکل بر خدا غصه نخور برای نی نی خوب نیست ، به حق این شب انشالله نی نی رو سالم بغل کن 👐🏻👐🏻

بچه ها  ببخشید میشه ببینید آزمایشم مشکلی داره یا نه؟ من بعضیاش نمیدونم چیه اصلا.

@زینبی_بابا    

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱