2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه.امپول پروژسترون نوشت کابرلین چیه؟

قرصیه که اثرات داروها رو کم میکنه من هایپر بودم خوردم زودی خوب شدم عزیزم. دیگه الان البته به دردت نمیخوره. از سه روز قبل پانکچر تا سه روز بعدش روزی یکی

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
شما هایپر شده بودین؟من یه ذره که غذا میخورم شکمم بزرگ میشه یکم تنگی نفس میگیرم چیکار کنم؟شماهم اینجو ...

بله. موقع ادار خیلی دردم می اومد 😭 ولی   حجمش زیاد بود برا همین تا ۱ هفته خیلی از عوارضش بهتر شد دارویی هم برای هایپری بهم ندادن

خدایا شکرت
عزیزم نگفتن چند تا تخمک داری؟ اگه زیاد نباشه نمیشی

فکر کنم تعدادش بالاست ولی اینو نمیدونم که اگه حتی اندازش کوچیک هم باشه هم خارج میکنن یا نه ؟ دو تا ۱۹ داشتم چهار پنجا ۱۵ داشتم چهارتا ۱۱ داشتم یه دونه ۱۶ داشتم آخرین مراجعه ام

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
تا حالا نه انتقال داشتم و نه سقط داشتم قربونت  آخه فقط سه تا جنین دارم ذخیرم نیمه و اسپرم هم ت ...

ببین گلم پس اصلا دنبال این آزمایش ها نرو گلم 

مشکل شما اسپرم هست نه ایمنی و انعقادی که کلی اما و اگر داره

واقعا الان بررسی اونها ارزشی نداره

من کاملا اعتقاد دارم به مشکلات ایمنی و انعقادی ولی طبق مقالات برای انتقال چهارم به بعد، حالا کسی اوضاع خاص داره یا ناباروری با علت نامشخص، اونا بعد از یکی دو بار منفی ارزش شاید پیدا کنه ولی برای شما نه قطعا 

قرصیه که اثرات داروها رو کم میکنه من هایپر بودم خوردم زودی خوب شدم عزیزم. دیگه الان البته به دردت نم ...

پس چیکار کنم؟😔

شما هم مثل من بودین؟غذا میخوردین شکمتون بزرگ میشد؟تنگی نفسم داشتین؟

بچه ها من بعدiuiازمایشم منفی شد و شیاف رو قطع کردم  امروز روز دوم سیکلمه به شدت تخمدان راستم در ...

منم بعد ازاینکه میکروم منفی شد چند لخته خون دفع کردم پریود اولم. طبیعیه. و خیلی هم دردناک شده بود تخمدانم و رحمم

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
سلام خانما من امروز رفتم‌پیش دکتر زرنانی که آزمایش های ایمنی و انعقادی رو برام بنویسه  اول که ...

سلام نازنین جون، خوب شد پس من نرفتم😢 ببین دکتر ما هم خیلی تحویل نمیگیره ها، من قبل اینکه بیام پیش منتظری، پیش روانبخش میرفتم، همون بار اول که رفتم چند تا از این ایمنی ها رو داد، بعد که فهمیدیم مشکل اسپرمه و داستانمون شد میکرو ، اومدم پیش منتظری، مسخره کرد که چرا اینارو ازمایش دادی، گفت بعد چند بار انتقال منفی😢