2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست
عزیزم کجاس پستت؟ ندیدم.  راستی بنظرت این دوتاانتقال بدم؟،بعدنشدخدایی ناکرده برم پانکچر؟ یااول ...

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان من روز ۷ انتقال هستم. ترشحاتم سبز شده به نظرتون مشکلی پیش میاد؟ کسی بوده ترشح سبز داشته باشه ...

وای دختر منم دقیقا روز هفتمم ترشحم امروز دستمال کشیدم به خودم سبز بود 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
سلام عزیزم ممنون منم بهت تبریک میگم چند وقته نیستی دلم برات تنگ شد پستتو دیدم ذوق کردم بالاخره دوران ...

دختر منم ۵۲ روزشه همش درگیر بچه داری بودم یکم تا اومدم خودمو جمع و جور کنم زمان برد بعدم درگیر یبوست بعد بارداریم خیلی اذیت میشم. وای اوایل زردیش بالا بود شیر خشکش دادم سینمو نمیگرفت همش خواب بود منم هی شیشه بهش میدادم ولی بعد دیگه یکی دوروز گرسنگیش دادم تا مجبور شد سینه خودمو بگیره خیلی اذیت شدم هم اونو اذیت کردم. تو شیر خودتو میدی؟ دلدردی که نیست پسرت؟؟؟؟ وزنه دختر من ۳۴۰۰ بود ولی از بس شیر نخورد بعد چند روز به ۲۸۰۰ رسید . فدات شم بپرس منم ی عالمه سوال دارم. وااای چه زایمانت سخت بوده پس خداروشکر بخیر گذشته. من زایمانم عالی بود خیلی زود سرحال شدم  جای عملم اصلا اذیتم نکرد واقعا از سزارین راصی بودم ولی به خاطر استراحت مطلق زانو هام خشکه عضلاتم ضعیف شده زود خسته میشم 

سلامت باشي عزيزم منم دفعه اولم هست كه فريز انتقال ميدم. امروز رفتم سونو دكتر گفت همه چي خوبه . قرار ...

امیدوارم با همین انتقال مامان بشی و همیشه روز تولدت برات خاص تر از خاص بشه 

برات ایت الکرسی میخونم شما هم برام دعا کن پنج شنبه برم ببینم اوضاعم چطوره

منم پسرم روزا بیشتر خوابه کولیک هم داره شبا خیلی گریه میکنه چند روزه بهش کولیکید میدم بهتر شده

کولیک همه نی نی ها انگار دارن دختره من گریه نمیکنه کلا ارومه ولی زور میزنه به خودش میپیچه دلم کباب میشه منم قطره گاهی میدم همیشگی نمیدم چون انگار زیاد فرقی نکرد. دیشب تا ۴ صبح بیدار بود بعد خوابید تا امروز ساعت ۴ یکسره خواب بود فقط شیر میخورد میخوابید

بچه ها من یه نظرسنجی میخوام بکنم لطفا جواب بدین جای من بودین تکرار میکردین سیکل میکرو یا نه؟ شوهرم دو تا شش میلیون اسپرم داره البته با دارو بدون دارو صفر هست. مورفو و تحرک صفر و دی اف آی سی. یکبار هم تسه شده. پنج تا جنین داشتیم سه تا بی و دو تا سی. از سیزده تا تخمک. به نظرتون با تسه باز تکرار کنیم توی مام. چون یک جنین شناس تهران مرکز امید. متخصص زنانم و دکتر ژنتیکمون گفتن اهدایی بگیرین و نازایی ژنتیکی تو خانواده ی همسرم هم زیاده و متاسفانه هیچکدوم به درمان جواب ندادن. حالا همسرم ترجیحش اهداییه ولی من مرددم برای تکرار .میخوام نظر شما رو بدونم. جای من بودین چیکار میکردین؟ البته انشالله که مثبت بشم با همین ها که الان تو شکممن😅 ولی در کل. آخه ما همش بحث داریم والله خسته شدیم نمیتونیم تصمیم بگیریم

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
دوستان من روز ۷ انتقال هستم. ترشحاتم سبز شده به نظرتون مشکلی پیش میاد؟ کسی بوده ترشح سبز داشته باشه ...

عزیزم شما علائم چیزی اومد سراغت یانه؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
اره من هیسترو کردم نه خوشبختانه عفونت نکردم البته تا ده روز انتی بیوتیک بهم دادن

اهان خداروشکرعزیزممم, ببخشیدهاخودت میدونی من خیلی ترسوام واسترسی دردشوبرام شبیه سازی میگی چطوریه؟؟ میترسم. خداکنه اگررفتم منم عفونت نکنم. ازیک روز قبل بستری میکنند؟ 

به‌نظرمن‌حالا‌این‌دوتاانتقال‌‌بده‌..انشالله‌دوتاشم‌میگیره‌برات ازدکترت‌بپرس‌آزمایشی‌چکاپی‌‌ خراشی‌چ ...

باشه عزیزدلم چشم حتمامیپرسم خداکنه همینابمونن خون جیگرنکنن. خراش رفتی؟ دردناکه؟ 

منم دقیقا اون زمانها1.8بودم😡😡😡الان اینجور

فکر کنم پانکچر باعث کم شدنش میشه

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...