2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044792 بازدید | 684411 پست
اره دکترمشهدم اینوگفته ببینم تبریزیه چی میگه? دیگه الان دکترم اونه برای پانکچروانتقال.  وای ار ...

من یک سال و نیم پیش ۱.۷ بودم بعدش هم پانکچر کردم ،حالا دیگه نمیدونم چند شده

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فقط دفترچه خودمون  آره میدونم با همسرت فامیلی. چون از اون فاکتوری ک مقایسه میکنن چیزی نمیدونم، ...

مرسی عزیزم ❤

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

دوستان‌این‌پستی‌که‌گذاشتم‌انجام‌بدید‌انشالله‌سال‌بعدهمه

نی‌نی‌بغلتون‌باشه

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
عزيزم 😭😭بعداز سركلاژ درد داشتي؟ استراحت مطلق بودي؟ همش نگراني تو دلمه همش شوهرم دلداريم ميده خدا ك ...

عزیزم نگران سرکلاژ نباش واقعا راحته دردش انگار سطحیه که حتی نیاز به مسکن نداری ی بیهوشیه کوتاه و بعدم که بهوش بیای دردت خیلی کمه اصلا نترس و با خیال راحت برو انجام بده

ولی من مطمین نیستم میگم نکنه صلاحم در بدون بچه بودنه؟ نمیدونم خل شدم رسما

این‌حرف‌نزن‌

بیایه‌پست‌گذاشتم‌اونوبخون‌وانجام‌بده

خیلیاجواب‌گرفتن..

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
عزيزم 😭😭بعداز سركلاژ درد داشتي؟ استراحت مطلق بودي؟ همش نگراني تو دلمه همش شوهرم دلداريم ميده خدا ك ...

نه اصلا هیچ دردی تا دو هفته مطلق بودم بعد کم کم راه افتادم اشپزیمو خودم انجام میدادم سوار ماشینم میشدم راه هم میرفتم فقط کار سنگین انجام نمیدادم و نزدیکی 

عزیزم نگران سرکلاژ نباش واقعا راحته دردش انگار سطحیه که حتی نیاز به مسکن نداری ی بیهوشیه کوتاه و بعد ...

عزیزم‌شمابه‌سلامتی‌زایمان‌کردید؟

میخوای لنفوتراپی کنی ؟ دکتر شرکت اصلا پیشنهاد لنفو بهم نداد فقط ازمایشگاه گفت  به شما دکتر شر ...

نه نمیخام انجام بدم

دستیار دکتر فقط عدد ازمایش رو داخل دفترچم یادداشت کرد

هیچ دستوری هم نداشت

خودم پرسیدم لنفوسیت تراپی نمیخاد؟

گفت نه. یه اشاره ب ازمایش تیروئید کرد گفت کاندید لنفوتراپی نیستی. برداشتم این بود ک کسایی ک مشکلات تیروئید دارن نباید انجام بدن

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
من کاملا درکت میکنم که چقد الان استرس داری من شب قبلش تا صبح بیدار بودم گریه میکردم تو بیمارستانم هم ...

فریبا جون تبریک میگم حاله نی نی چطوره؟ زایمانت خوب بود؟ الان چند روزشه؟ من که دخترم شبا بیداره روزا خوابه