2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
عزیزم ترس نداره که. خیلی عمل ساده ایه انگار. ما که پانکچر و انتقال و عکس رنگی و هزار چیز تجربه کردیم ...

ميگن بخدا بي خبري خوش خبري همينه ماها اينقدر دوست داريم ته همه چيزو دربياريم اخرشم اينجوري دچار استرس و نگراني ميشيم ديگه ببين اوضاعم از ديروز چقدر داغونه كه شوهرم يسره دلداريم ميده ميگه سركلاژ هيچي نيست😐ميگم مگه تو ميدوني اصلا چيه😂😂😂ميگه اره روز پانكچرت دونفر اينكارو كرده بودن اومدن بيرون حالشون خوب بود 😂اون فكر ميكنه همه چي همون لحظه اولشه ولي من به بعدش فكر ميكنم خطري نداشته باشه. بازم و بازم مثل هميشه سپردم به خدا انشالله برام خير باشه اينقدر فكرو خيال كردم سردرد ميگرنيم شروع شده دوباره😔😔برام دعاكن عزيزم به خير بگذره🙏🏻

خداياشكرت....❤️ 
مرسی گلم از جوابت دکتر دیشب که گفتم تو ترشحم رگه خونی دیدم ببخشید قهوه ای بود خیلی کم هم بود گفت اگه ...

درد زير دل طبيعيه اصلا نگرانش نشو من يسره دستشويي بودم ببينم پريود شدم يا نه حتي اينجاهم براي بچه ها پيام گذاشتم. انشالله لك لانه گزيني بوده عزيزم توكل به خدا

خداياشكرت....❤️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دارچین جون سلام شما روز چندم لک دیدی ؟  بعد اون لک انوکسا آسپرین قطع کردی پروژسترونت رو زیاد ک ...

سلام عزیزم. من شب دهم لک دیدم. راستش فقط یه لک قهوه ای بود و  تا فرداش طول نکشید اصلا که بخوام زنگ بزنم مرکز. به خاطر همین داروهامو تغییر ندادم. فقط همون شب خودم سرخود یه شیاف گذاشتم.

آره درد زیر دل هم طبیعیه. متاسفانه فقط باید منتظر بمونی عزیزم. هیچی از قبل آزمایش معلوم نمیشه   

درد زير دل طبيعيه اصلا نگرانش نشو من يسره دستشويي بودم ببينم پريود شدم يا نه حتي اينجاهم براي بچه ها ...

الهی آمین توکل به خدا عزیزم . منم دقیقا اینجوری شدم مثل دل درد پریودی دارم میگم نکنه هی میرم دسشویی.

توکل به خدا توروخدا لطفا برام دعا کن نی نی داشته باشم توشکمم الان و برام بمونه

در اندک من تویی فراوان یارب..
الهی آمین توکل به خدا عزیزم . منم دقیقا اینجوری شدم مثل دل درد پریودی دارم میگم نکنه هی میرم دسشویی. ...

حتما حتما عزيزم ديشب سر دعاي جوشن تك تك همتونو ياد اوردم فداتشم❤️

خداياشكرت....❤️ 
ميگن بخدا بي خبري خوش خبري همينه ماها اينقدر دوست داريم ته همه چيزو دربياريم اخرشم اينجوري دچار استر ...

آخییی، فقط دلداری همسرت   

خوب مگه سرکلاژ چه ضرری ممکنه داشته باشه؟ ول کن دختر دنبال دردسر نگرد. 

البته منم که میبینی رفتم بالای منبر روزی ده بار سرچ میکنم وزن دوقلوها در هفته 26، 27، 28، 29، 30. فقط هم به این نتیجه میرسم بچه هام کوچیکن. با این حال ول نمیکنم که!! انقد استرس میدم به خودم خدا میدونه...

سلام عزیزم. من شب دهم لک دیدم. راستش فقط یه لک قهوه ای بود و  تا فرداش طول نکشید اصلا که بخوام ...

مرسی عزیزم دعام کن ممنونم انشالله که منم دیگه نبینم منم یکی زیاد میکنم خودم از امروز.ممنون از جوابت بله تا روز آزمایش هیچی مشخص نیست

مرسی گلم از جوابت دکتر دیشب که گفتم تو ترشحم رگه خونی دیدم ببخشید قهوه ای بود خیلی کم هم بود گفت اگه ...

تا الان دیگه ندیدی خداروشکر؟ عزیزم منم میگم لک، یعنی رفتم دستشویی دیدم لباس زیرم مثلا اندازه دو سه تا سکه قهوه ایه. ببخش خیلی چندش شد. یعنی خیلی هم کم نبود. اما همون بود و تموم شد. انشالله برای شما هم تموم میشه دیگه.

سلام عزيزم خدانكنه گلم. گفتش چون دوقلويي هستش سركلاژ ميكنم با طول سرويكس و ايناهم كاري ندارم😞

عزیزم از سرکلاژ نترس استراحت هم نداره فقط بعد عمل استراحت میخواد سرکلاژ می کنخ که خیالت راحت باشه زندگی روزمره انجام بدی

خدایا شکرت
آخییی، فقط دلداری همسرت     خوب مگه سرکلاژ چه ضرری ممکنه داشته باشه؟ ول کن دختر دنبال در ...

اينقدر دوست دارم گوشي رو كلا بتونم بذارم كنار بخدا مطمئنم به ارامش ميرسم اما حيف كه نميتونم و سرگرمي خاصي ندارم وگرنه واقعا اين دوران به بهترين نحو براي ادم ميگذره. اي جون دلم فداشون بشم الهي بسلامتي بغلشون كني عزييييزم😍😍😍

خداياشكرت....❤️ 
عزیزم از سرکلاژ نترس استراحت هم نداره فقط بعد عمل استراحت میخواد سرکلاژ می کنخ که خیالت راحت باشه زن ...

انشالله انشالله كه به خيرو خوشي بگذره دوشنبه اينده ميرم ان تي بعدشم به اميدخدا سركلاژ . سپردم به خدا

خداياشكرت....❤️ 
اينقدر دوست دارم گوشي رو كلا بتونم بذارم كنار بخدا مطمئنم به ارامش ميرسم اما حيف كه نميتونم و سرگرمي ...

قربونت برم عزیزممم، امیدوارم برای همه باردارها این دوران به راحتی بگذره و بچه هاشون رو صحیح و سالم در آغوش بگیرن، شما و من هم همینطور... انشالله امسال پایان انتظار باشه برای همه عزیزای این تاپیک و آخر سال همه نی نی تو شکم داشته باشن   

احساس میکنم شبیه این خانم جلسه ای ها شدم آخر مجلس

تا الان دیگه ندیدی خداروشکر؟ عزیزم منم میگم لک، یعنی رفتم دستشویی دیدم لباس زیرم مثلا اندازه دو سه ت ...

نه دیروز غروب دیدم برای من اصلا به لباس زیرم نبود فقط عذر میخوام موقع خشک کردنم اونم تو ترشحم یه رگه ببخشید انقد واضح میگم بعد که باز همون لحظه خشک کردم خودمو دیگه نبود. توکل به خدا با نی نی های نازت لطفا منم دعا کن فکر کنم انتقال اولم با شما تو یه زمان بودیم یادمه لک دیدی و نگران بودی الهی شکر که دیگه ندیدی و الان ثمرش تو وجودته ایشالله به موقع نی نی ها رو صحیح سالم بغل بگیری و به آرامش کامل برسی گلم.