2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044863 بازدید | 684416 پست
سلام عزيزم رفتم خداروشكر همه چيز خوب بود اما خيلي ناراحتم گفتش بايد سركلاژ بشي گفتم مگه طول سرويكسم ...

مگه سرکلاژ سخته؟

اگه دکترت گفته حتما انجام بده

ریسک نکن

یا نظر یه دکتر دیگه رو بپرس که خیالت راحت بشه عزیزم

ولیبه خودت استرس وارد نکن که این از همه بدتره

برو انجام بده چیکا جان اگه دکترت تشخیصش اینه دیگه شک نیار انجام بده یه مدت بروپیش خونوادت

با خانوادم ٦ ساعت فاصله دارم. شوهرم ميگه اينهمه كار كرديم زحمت كشيديم انتظار كشيديم از اين به بعدشم تا به دنيا اومدنشون همه چيزو تحمل ميكنيم و دو دستي نگهشون ميداريم تا به دنيا بيان اما من خيلي ناراحتم فكرشو نميكردم الان حرف سركلاژ پيش بياره چون سرويكسم خوبه اما گفت من به سرويكس كاري ندارم بارداري دوقلو رو سركلاژ ميكنم😞😞😞😞

خداياشكرت....❤️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزيزم رفتم خداروشكر همه چيز خوب بود اما خيلي ناراحتم گفتش بايد سركلاژ بشي گفتم مگه طول سرويكسم ...

ببین همه سرکلاژ ها نیاز به استراحت مطلق ندارن

من دوستم یک قلو بود ولی سرکلاژ کردن براش دکتر فقط بهش گفته بود پله و پیاده روی و مراقب باش الانم میخواد زایمان کنه

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم

چیکا جون بنظرم به حرف دکترت گوش کن. تو یه گروه ای وی افی دوستی داشتیم که برا تعیین جنسیت ای وی اف کرده بود دو قلو پسر باردار شده بود طول سرویکسش عالی بود تو شش ماه یه دفعه سرویکسش اومد پایین و بعدم دهانه رحم نرم شد و بچه هاش زودرس دنیا اومدن و از بین رفتن.البته که همه بدنا مثل هم نیستن ولی بنظرم شما که دوقلویی ریسک نکن عزیزم و سرکلاژ کن. قرار نیست تا آخرش استراحت مطلق باشی فقط دوهفته است بعدش دیگه فقط باید رعایت کنی

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
مگه سرکلاژ سخته؟ اگه دکترت گفته حتما انجام بده ریسک نکن یا نظر یه دکتر دیگه رو بپرس که خیالت راحت ...

ميدونم بعدش استراحت مطلقي ميشي😞شوهرمم ميگه حتما يچيزي ميدونه كه گفته اينكارو بكنيم تا الانش همه كار برام كرده كه به صلاحم بوده حتما اينو هم خودش خيلي بهتر ميدونه دكترم كه روش تاكيد داره حتما انجام بدم. فكر كنم مجبورم انجام بدم😔

خداياشكرت....❤️ 
ببین همه سرکلاژ ها نیاز به استراحت مطلق ندارن من دوستم یک قلو بود ولی سرکلاژ کردن براش دکتر فقط بهش ...

اي جانم الهي بسلامتي ني نيشو بغل كنه. من همينجوريشم خيلي خيلي رعايت ميكنم ميدوني چيه راستش ميترسم فقط😢

خداياشكرت....❤️ 

خدا رو شکر که حال نی نی ها خوب بوده عزیزم.دکتر منم تازه همون روز اول گفت باید سرکلاژ بشی چون دو قلو.خوشحال باش عزیزم.سرکلاژ کنی خیالت راحتتره.ما چون آی وی اف هستیم باید حسابی محکم کاری بشه.چند هفته باید سرکلاژ کنی؟در ضمن برای انوکسا پرسیدی؟ان تی کی باید انجام بدی

چیکا جون بنظرم به حرف دکترت گوش کن. تو یه گروه ای وی افی دوستی داشتیم که برا تعیین جنسیت ای وی اف کر ...

اي واي 😭😭دلارام جون دكترم خيلي تاكيد داشت كه حتما انجام بدم حتي اگر سرويكس عالي باشه. والله من اندازه اون كه نميفهمم حتما خيلي بهتر ميدونه چي به صلاحمه. فقط خيلي ميترسم بهانه هام از سر ترسه بنظرم😔اما انجامش ميدم بازم توكل به خدا هركاري باشه انجام ميدم فقط صحيح و سالم بغلشون كنم😔

خداياشكرت....❤️ 

عزیزم پزشکت حاذقه بی علت چیزی نگفته حتما تونستی کمک بگیر و انجام بده

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
خدا رو شکر که حال نی نی ها خوب بوده عزیزم.دکتر منم تازه همون روز اول گفت باید سرکلاژ بشی چون دو قلو. ...

نميدونم افتاب جون اول قلبشونو ديدم خودشونو ديدم اينقدر حال دلم خوب شد يهويي دكتر اينجوري گفت ته دلم خالي شد. براي بيستم برام ان تي نوشت گفت جوابشو به همراه تصميمت برام بفرست كه اگر خواستي تو يك ماه اينده بياي براي سركلاژ. انوكساهم گفت برو غربالگري رو انجام بده فعلا. استراديولمو قطع كرد و ويتامين و كلسيم نوشت

خداياشكرت....❤️ 
نه عزیزم. توی تاپیک ها خوندم. گفتم ببینم چیه؟ گفتم اگه نیازه زودتر برم بدم

يا پي آر پي انجام ميدن يا Gcsf براي ضخامت آندومتر. براي پي آرپي فقط نبايد آ اس آ بخوري، تقريبا يه دوهفته قبلش معمولا دكتر قطع ميكنه. 

منم فردا سونو ميشم اگه نياز باشه بايد يكي از اين دو روش رو انجام بدم

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
عزیزم پزشکت حاذقه بی علت چیزی نگفته حتما تونستی کمک بگیر و انجام بده

راهي ندارم انجامش ميدم هركاري باشه انجام ميدم فقط صحيح و سالم بغلشون كنم بازم سپردم به خدا 😔

خداياشكرت....❤️ 
ميدونم بعدش استراحت مطلقي ميشي😞شوهرمم ميگه حتما يچيزي ميدونه كه گفته اينكارو بكنيم تا الانش همه كار ...

خدارو به این شبهای عزیز قسمش میدم سال دیگه همه ی منتظرها در مورد سرگلاژ باهم مشورت کنن....منم هم همچنین🤲🤲🤲🤲🤲🤲

خدارو به این شبهای عزیز قسمش میدم سال دیگه همه ی منتظرها در مورد سرگلاژ باهم مشورت کنن....منم هم همچ ...

عزيزم دعا كن همه بارداري ها بي خطر و بي استرس بگذره به حق همين شب عزيز❤️❤️

خداياشكرت....❤️