2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044803 بازدید | 684411 پست
به خدا سرکارم از صبح مغزم کار نمیکنه منتظر خبر مثبتت هستم

الهی عزیزدلم بمیرم وای شرمنده همتونم اصلا نمیدونم چطور قدردانی کنم. اولین برگه روبگیرم پیام میزارم😘😘😘

نگران نباش خواهر دیگه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسم دکترم محمد اشتیانی بود ولی قبلش باید حتما دکتر زنان ویزیت کنه به نظر من چون مرد بود ادم خجالت می ...

عزیز دلم من اسم این دکتر و تو اینترنت زدم ادرس درست حسابی نداد...میشه ادرسش و اسم کوچیکشم بگی...ممنون فدات💋💋

الهی عزیزدلم بمیرم وای شرمنده همتونم اصلا نمیدونم چطور قدردانی کنم. اولین برگه روبگیرم پیام میزارم😘 ...

من‌از استرس دلپیچه گرفتم ، 😁 صد بار به روز رسانی کردم منتظر خبر خوشت هستیم‌ مهربون جون 

من‌از استرس دلپیچه گرفتم ، 😁 صد بار به روز رسانی کردم منتظر خبر خوشت هستیم‌ مهربون جون 

دیگه دارم میرسم ازمایشگاه. وای نگو ببین من چه حالیم رنگ ورو رفته یکی ببینه فکرمیکنه مرده متحرکم

دیگه دارم میرسم ازمایشگاه. وای نگو ببین من چه حالیم رنگ ورو رفته یکی ببینه فکرمیکنه مرده متحرکم

💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚

در اندک من تویی فراوان یارب..

عزیزم من برا شما وماهنده جون گوشی دستمه جوابتونو بدونم انشالله هردوتون مثبت میشید ودوقلو بشه براتون البته اگه دوست دارید

یا رب العالمین