2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
خوبم عزیزم دکتر برای من چهارشنبه صبح نوشته فعلا که پریود نشدم تا خدا چی بخواد. امروز موعدمه ولی خب ا ...

اخه میگفتی زودمیخوای بری برای همون سوال کردم وگرنه میدونم15 ام هستی. اره بابا اح خلاص میشم. اینباربقدری استرس وارد شد که قرار باشه برم انتقال بازم چندماه میندازم عقب

اخه میگفتی زودمیخوای بری برای همون سوال کردم وگرنه میدونم15 ام هستی. اره بابا اح خلاص میشم. اینباربق ...

نه من دوازدهم موعدمه باید امروز مینوشت ولی خب دکتر ترجیح داد دیرتر بنویسه. حالا منم صبر میکنم. انشالله

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

😭😭😭😭 الهی عزیزم خدا بیامرزه برادرتو نمیدونستم براشون فاتحه میخونم. انشالله که دله مامانتم شاد می ...

نه نخون اون پاک بود چون بچگیش رفت... بیخیال خواهر دنیاهمینه میگذره عمرمون. 

خداگل داداش خودتوبیامرزه. توکل بخدا ایشالله دل مامانهای هممون شادبشه

چشمم حتما همیشه بیادتونم هروز دعا میکنم قابل باشم.  خداکنه مثبت باشه الانم دلم نمیخواد برم جو ...

نه دیگه فکرای خوب کن ایشالله که خیره عزیزم من از راه دور برات کلی انرژی مثبت میفرستم ایشالله که خدا برات بهترینو  بخواد عزیزم الانم میرم حدیث کسامو  میخونم که شما و اون دوستمونو  که امروز آزمایش داره  khanomim دعا کنم الهی که قابل باشم 🥰

در اندک من تویی فراوان یارب..
خدانكنه عزيزم الهي بموني برامون😘❤️ساعت ٤ نوبتمه تا دكتر بياد و برم داخل فكر كنم ٥ اينورا ميشه اينقد ...

الهی عزیزم میفهمم همش میخوای بفهمی توشکمت چه خبره؟ حالشون خوبه؟ رشد دارن و... 

فدای توگلم نگران نباش حتماعشقای خاله الان توشکمت بالانس میزنن

روز انتقال با سالگرد ازدواجم همزمان شده 😁

به به به فال نیک بگیر عزیزم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

سلام دوستای گلم.برام خیلی دعا کنید.همیشه میگن دعای دیگری بیشتر درگیر میشه برای آدم.فردا انتقال دارم و دیگه جنینیم ندارم.میدونم که دعای شماها درگیر میشه    

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
الهی عزیزم میفهمم همش میخوای بفهمی توشکمت چه خبره؟ حالشون خوبه؟ رشد دارن و...  فدای توگلم نگرا ...

اره واقعا هر مرحله پراز نگراني و استرسه انشالله كه براي هممون خير باشه توكل به خدا❤️

خداياشكرت....❤️ 
نه دیگه فکرای خوب کن ایشالله که خیره عزیزم من از راه دور برات کلی انرژی مثبت میفرستم ایشالله که خدا ...

ممنونم عزیزدلممم خیلی لطف داری التماس دعا انرزی مثبتاتون قشنگ حس میکنم اونهانبودکه الان من غش وضعف بودمامشبم شب اول قدره التماس دعای مخصوص

سلام عزیزم . شکر خدا خوبیم . برای کولیک چیکار میکنید ؟ علائمش چیه ؟ پسرم شیر میخوره اذیت میشه و تا آ ...

راستی قطره شیرافزا، دلستر، آب هویج، ماساژ تو بخار حمام زیر اب گرم، یکی دو وعده شیویدپلو با شیوید تازه، اینا رو واسه راه افتادن شیرت امتحان کردی؟

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
الهی عزیزممم ببخشید من کل شب تاالان عین جغدبیدارم خوابم به چشم نمیاد خداخودش بخاطردل مادرم رحم کنه

قربووونت برم. ان شاالله خوش خبر میای و دلت و دلمون اروم میشه  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱