2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
مهربووون چی شددد ؟؟؟؟ دیشب خابم نرفت اصلااااا 

سلاامم عزیزم خوبی؟ من دیشب کلاسایت پلاس بودم. منم ازشب تاالان عین جغدبیدارم خوابمم نمیگیره. 

هیچی گفتن حدود1بیاجوابوبگیر. ولی دلشوندارم😫😫😫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلاامم عزیزم خوبی؟ من دیشب کلاسایت پلاس بودم. منم ازشب تاالان عین جغدبیدارم خوابمم نمیگیره.  ه ...

وای عزیز دلمممم..انشالله با خبرهای خوب خوووب میای

بی صبرانه هههه هههه منتظرم 😍😍😍

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
سلام دوستای گلم.برام خیلی دعا کنید.همیشه میگن دعای دیگری بیشتر درگیر میشه برای آدم.فردا انتقال دارم ...

ان شاالله بسلامتی بری با جوجه هات برگردی و بعد 14 روز مثبت بشی مامان جون

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ممنونم عزیزدلممم خیلی لطف داری التماس دعا انرزی مثبتاتون قشنگ حس میکنم اونهانبودکه الان من غش وضعف ب ...

الهی عزیزم امام علی حاجت هممونو  بده به حق این شبهای بزرگ و عزیز. الهی حاجتتو امروز بگیری ازشون و از سر شوق اشک بریزی تا قشنگ دلت آروم آروم بشه و دائم لبات بخنده

در اندک من تویی فراوان یارب..
توکل بخدا انشالله همینطور باشه. ایشالله گرفتم سریع میام میگم جوابو

عزیزمممم الهی که جوابت مثبته، بارداری راحتی داری، نی نی هات سالم به دنیا میان، فرزندان صالحی میشن برات🥰🥰🥰

الهی عزیزم امام علی حاجت هممونو  بده به حق این شبهای بزرگ و عزیز. الهی حاجتتو امروز بگیری ازشون ...

ممنون چه دعای قشنگی کردی خودمم به امام علی توسل کردم😍😍😍

انشالله هممون مامان میشیم

دوستان کسی با کیست سینه  میکرو یا ای وی اف کرده..من سینم کیست داره خیلی خیـــــلی میترسم تورو خ ...

سلام عزیزم

بله من سینم فیبروکیستیک هست، مشکلی هم نداشتم تابحال برای میکرو

نگران نباش، قبلش یه ویزیت بشو با کلینیک پستان جوابشو بزار تو پروندت.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
الهی عزیزم امام علی حاجت هممونو  بده به حق این شبهای بزرگ و عزیز. الهی حاجتتو امروز بگیری ازشون ...

با خوندن متنت اشک تو چشمام جمع شد  ممنونم از دعات ایشالله به حق این ماه عزیز  

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
عزیزمممم الهی که جوابت مثبته، بارداری راحتی داری، نی نی هات سالم به دنیا میان، فرزندان صالحی میشن بر ...

ممنون چقدر دعاهای خوب ومثبت پشت سرهم گفتی دوق کردمممم .ممنون انشالله خدادعاهاتون رومستجاب کنه درحق همه وخودتون ومن

ممنون چه دعای قشنگی کردی خودمم به امام علی توسل کردم😍😍😍 انشالله هممون مامان میشیم

لحظه ی پایان انتظار نزدیکه

ایشالا با قلب شاد و چشمهای خندان،  جواب آزمایش مثبت در دست از آزمایشگاه میای بیرون

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
لحظه ی پایان انتظار نزدیکه ایشالا با قلب شاد و چشمهای خندان،  جواب آزمایش مثبت در دست از آزمای ...

وای ایشاالله خداکنه بدترازخودم فکرهسرم ومادرمودارم سرکاره هی زنگ میزنه😔😔

توکل بخدای بزرگ