2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
سلام جان دلم خواهرخوبی؟ صبحت بخیر باشه.  اشک توچشمام حلقه زده بخدا یعنی خداروشاکرم که همچین دو ...

عزیزمی شکر. فدای اشکات اینقد خودت مهربون و خوش قلبی عزیزم. باورت میشه من از دیشب هر لحظه یادت می افتادم یه صلوات میفرستادمو به خدا میگفتم این دخترو دست خالی برنگردون. پای رفتن داشته باش که مطمینم مامانی همون لحظه که داری اشک شوق میریزی منو یاد کن حتما 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزمی شکر. فدای اشکات اینقد خودت مهربون و خوش قلبی عزیزم. باورت میشه من از دیشب هر لحظه یادت می افت ...

یه طوری پیام نوشتی به هق هق افتادم من باورم نمیشه مامان شم😭😭😭

چقدرخوبی اخه تو, برم حرم حتماحتما نایب الزیاره ام. اسم داداشتم میپرسم نمازمیخونم دورکعت😢

خیلی خوبی همه خوبیا ازخودته بس که پاکه دلت. امام زمان حاجتتوامضاکنه ایشالله پانکچرشدی کلی جنین عالی تشکیل بشه برات

سلام اخیش رفتم ازمایش دادم گفتن حول وحوش1بیا. راحت شدمااا

از استرس شما منم استرس گرفته بودم بعد نماز صبح خوابم نمی برد  

الهی ک خوش خبر برگردی گلم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
جدی؟ انشالله بسلامتی انتقال بدی وروجکتاتوبیای کلی شادی کنیم حوصلت سرنره15روزه. چندتاجنین؟ چندروزه می ...

ممنون عزیزم ان شالله خدا خودش پناه ما باشه. قراره دو تا انتقال بدن دعا کنید سالم از فریز دربیان. ان شالله تو با جواب مثبت بیای.

خدایا شکرت
از استرس شما منم استرس گرفته بودم بعد نماز صبح خوابم نمی برد     الهی ک خوش خبر برگردی گل ...

الهی عزیزممم ببخشید من کل شب تاالان عین جغدبیدارم خوابم به چشم نمیاد

خداخودش بخاطردل مادرم رحم کنه

یه طوری پیام نوشتی به هق هق افتادم من باورم نمیشه مامان شم😭😭😭 چقدرخوبی اخه تو, برم حرم حتماحتما ...

وای ببخش قربون دل شکستت بشم منم دارم گریه میکنم نه فقط واسه خودم واسه هممون. عزیزمی خدا بیامرزه رفتگانتو خدا عزیزاتو برات حفظ کنه. دیدی میگم تو خودت عشقی برو صورتتو بشور پر انرژی اماده باش ببین واسه هر مرحله ای چقد استرس داری ولی همشون میگذرن پس نگران نباش قربونت برم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام خوش به حالت من ازمایش دادم گفتن تا ۷اماده میشه

ان شاالله خوش خبر بیاین عزیزم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱