2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
الهی امین الهی من فدای دلای پاک شمابشم .اره بابا خلاص شدم ازاسترسه. میمردمااا.  دعاکن انشالله ...

سلام.انشالله بیای بگی مامانی و دیگه تا آخر عمر فقط غصه و استرس فرشته هاتو داشته باشی عزیز دلم. الان برای شما و تموم بچه هایی که امروز آزمایش دارن آیت الکرسی میخونم. انشالله خدا دل همه رو شاد کنه

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الهی امین الهی من فدای دلای پاک شمابشم .اره بابا خلاص شدم ازاسترسه. میمردمااا.  دعاکن انشالله ...

ایشالله که مثبتی عزیزم اون لحظه که جواب آزمایشتو دیدی و خوشحال بودی با همون حالت از ته دل منم دعا کن لطفا 🥰😘 

در اندک من تویی فراوان یارب..
سلام خوش به حالت من ازمایش دادم گفتن تا ۷اماده میشه

عزیزم انشالله که جواب مثبت بگیری و از ته دل ذوق کنی. التماس دعا انشالله که برامون خوش خبرید

در اندک من تویی فراوان یارب..
ایشالله که مثبتی عزیزم اون لحظه که جواب آزمایشتو دیدی و خوشحال بودی با همون حالت از ته دل منم دعا کن ...

چشمم حتما همیشه بیادتونم هروز دعا میکنم قابل باشم. 

خداکنه مثبت باشه

الانم دلم نمیخواد برم جواب بگیرم میگم الکی منفی میشه😒

سلام.انشالله بیای بگی مامانی و دیگه تا آخر عمر فقط غصه و استرس فرشته هاتو داشته باشی عزیز دلم. الان ...

سلاااام عزیزدلم خوبی؟ چه خبر از خودت؟ میخوای بری ازمایش؟ کی؟ 

دعاکن فداتشم الانم حوصله اینکه برم جوابشوبگیرم ندارم میگم منفی میشه دست ازپادرازترمم. 

خداکنه دعات همین الان درحقم درگیربشه ایشالله برای خودتم هامامان گل

چشمم حتما همیشه بیادتونم هروز دعا میکنم قابل باشم.  خداکنه مثبت باشه الانم دلم نمیخواد برم جو ...

مهربون جون همه بی صبرانه منتظریم جواب ازمایشت هستیم ، ایشالا با یه بتای تپل بیای اینجا رو بترکونی 😍😍😍 

که لکه بینیت ادامه نداشت     عزیزم انشالله خوش خبری     به اندازه خودم برای تو ...

الهی من فدای شماهابشم. بمیرم ببین چه ظلمی کردم به دوتاباردار تو وچیکا جونم اونم میگه. ببخشیدمنو

خداوندایشالله دوقلوهاتون روسالم بزاره بغلتون. 

الانم حال ودل رفتن گرفتن جواب ندارم 

سلام اع چرا اینقدر دیر؟؟؟ نگفتن چرا؟ چه خوش بحالت اصلادلشوندارم برم جواب بگیرم منفی شه

سلام عزیزم یعنی سریع اومدم نتو روشن کردم ببینم جوابو گرفتی یا نه تا گرفتی بیای زود بگیا خیلی تو فکرتم گلم.‌ برات یه نذر کوچولو کردم انشالله که مامانی

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
مهربون جون همه بی صبرانه منتظریم جواب ازمایشت هستیم ، ایشالا با یه بتای تپل بیای اینجا رو بترکو ...

وای خداکنه اینطور باشه قربونت برم شرمنده همتونم بخداا😭😭😭

منو ببخشید اگردولت خوبی نبودم. خیلی دوستون دارم ماهیدبخدا. 

الانم دل رفتن گرفتن ازمایشوندارم😫😫

سلام عزیزم یعنی سریع اومدم نتو روشن کردم ببینم جوابو گرفتی یا نه تا گرفتی بیای زود بگیا خیلی تو فکرت ...

سلام جان دلم خواهرخوبی؟ صبحت بخیر باشه. 

اشک توچشمام حلقه زده بخدا یعنی خداروشاکرم که همچین دوستای بامعرفتی دارم😢😢الهی قربونتون برم. 

توکل بخدادعاکن چشم اطلاع میدم, الانم دل رفتن گرفتن جوابشوندارم ساعت12،از شب کلابیدارم خواب به چشم نمیاد