2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها هر کی میدونه کمکم کنه من همیشه درگیر عفونت زنان هستم دیگه مزمن شده دارو میخورم یه مدت میره دو ...

من شنیدم کلوتریمازول خیلی زود جواب میده. البته اگه تا الان این پماد واژینال رو استفاده نکردی

خیلی علمی بلد نیستم راهکارش چیه 

اینارو قطعا خودت میدونی:

بنظرم لباس زیر نخی باید بپوشی و مرتب عوض کنی و در روز بعد از دستشویی هر بار ژل شستشو بانوان استفاده کنی. موقع نزدیکی هم همسرت قبلش خودش رو با صابون بشوره.

لباس زیرت رو حتی موقع استفاده میتونی اتو کنی

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
ساعت چند میری عزیزم به نظرت چقدر طول میکشه که جواب اماده بشه

سلام عزیزم خوبی? توام خوابت نمیبره؟ من خدابخواد7:30-8میرم ازمایش فکرکنمدویاسه ساعته حاضرباشه. 

من ازدلشوره خوابم نمیاد

الهی که جوابت مثبت باشه  بیای خبر خوش بهمون بدی  اسمش دلوین هست میدونم چقدر الان استرس ...

ای جاننننمم چه اسم خوشملیی وروجک خانوم خداحفظش کنه. 

وای اره دعاکن اصلاخوابم نمیبره ازاسترس فردا وجوابش

من شنیدم کلوتریمازول خیلی زود جواب میده. البته اگه تا الان این پماد واژینال رو استفاده نکردی خیلی ع ...

بخدا تماااام این کارارو کردم ولی هییییچ فایده نداره اصلا بریدم دیگه درد ناباروی از یه طرف و عفونت همیشه از طرف دیگه

سلام عزیزم خوبی? توام خوابت نمیبره؟ من خدابخواد7:30-8میرم ازمایش فکرکنمدویاسه ساعته حاضرباشه.  ...

ان شالله که مثبتی دلشوره چرا، خدا خواسته باشه الان تو دلته تو زحمت خودتو کشیدی راحت بخواب بسپار به خودش هر چی خیره🙏🙏

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

ان شالله که مثبتی دلشوره چرا، خدا خواسته باشه الان تو دلته تو زحمت خودتو کشیدی راحت بخواب بسپار به خ ...

دست خودم نیست😭😭😭

وای خدا دعا کن ایشالله مثبت بشه نشدنبازم خودمو میترسم غمگین شم دل مادرم بدترازمن خون بشه

سلام مامانهای آینده....من عضو جدیدم....چهار بار ای یو ای کردم منفی شد...میخوام ماه دیگه اقدام به میک ...

منم تو سینم کلی کیست دارم ولی ۱ بار ivf و دوبار انتقال و یک بار iuiداشتم همیشه هم تحت کنترل هستم سالی یک بار سونو سینه میکنم جای خوب خداروشکر تغییر سایز نداشتن، توام حتما سالی یک بار سونو سینه و زیر بغل داشته باش

بچه ها من چهار روزه انتقال جنین انجام دادم امروز داشتم از پله ها میومدم پایین پام سر خورد سه تا پله ...

بهش فکر نکن اصلا 

با وجود احتیاط بعضی وقتا از دستمون خارجه و از این اتفاقات میفته 

یکی از بچه ها اینجا تعریف میکرد یه خانومی دور از جون شما انتقال داده بوده با ماشین تصادف شدید میکنه ولی همون انتقال مثبت شد 

انشالله واسه شما هم جوجوهات محکم چسبیدن و مثبت میشی😘 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻