2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زینبی جون سلام. یه سوال ذوق زدن گاه به گاه تخمدان سمت راست بعد انتقال خطرناکه؟ این درسته که جنین رو ...

سلام عزیزم، اون درد طرفین که بی خیال باش فعلا اصلا اهمیتی نداره

بعدم کی گفته جنین رو چپ میذارن؟؟؟؟؟؟!!!!! 

جنین رو در مناسب ترین حالت رحم با توجه به عمقی که بدست آوردن میذارن نه راست نه چپ

التماس دعا عزیزدلم, برای من وهمه کساییکه فردا وبه زودی ازمایش دارن دعاکن. خیلی دلم گرفته

مهربون جون اینجا هم کمی پیش اذان گفت ، از خدا خواستم دل همه دوستان رو شاد کنه و صدای گریه نوزاد بپیچه تو خونه هامون  ، به نیتت که فردا ازمایش داری حمد خوندم و صلوات فرستادم ایشالا که هر چی خیر برات پیش بیاد عزیزم 

مهربون جون اینجا هم کمی پیش اذان گفت ، از خدا خواستم دل همه دوستان رو شاد کنه و صدای گریه نوزاد ...

سلام عزیزدلم خیلی ممنونم ازت, الهی امین باپیامت گریم گرفت حسابیییی وای خدای من میشه؟؟ 

یه دنیاممنونم ازلطف بی دریغت, مشهدم یه 35-40دقیقه ای میشه اذون گفته شده. ازدعای خیرت ممنونم خدابیشترشوبه خودت برگردونه. خیلی دلم اشوبه به مادرم نگاه میکنم دام خون میشه ازاینکه فردا نشه چی؟؟ 

مشکل ایمنی داشتی ؟ نشونه ایی هم داشته برات؟  

نه عزیزم ازمایشاتم نرماله حتی مامای دکتر زنانم ک دیده بود گفته بود خوبه

ولی نشون ایمونولوژیست ک دادم گفت خودایمنی بدنت بالاست سرم نزنی جنین رو بدنت پس میزنه

بهش گفتم برای کدوم فاکتورهای ازمایشم سرم تجویز میکنی. گفت سی دی مارکرها. گفتم اخه عددهای سی دی مارکرهام که نرماله حتی لب مرز هم نیستن در جوابم گفت اینجوری تشخیص میدم. 

دوستان اینجا گفتن حالت مقایسه ای فاکتورا بررسی میشه 

نه نشونه ای نداره. تازه درحالت عادی خیلی خوبه ک بدن خودایمنی داشته باشه. یعنی کمتر دچار ویروس و بیماری میشه. ولی برای انتقال جنین خوب نیست چون بدن اونو ب صورت ویروس میبینه و میخادبرای از بین بردنش اقدام کنه. 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
چشمم عزیزم دیگه خدابخواد12ساعت مونده برم ازمایش بدم خداکنه زودترجوابشوبدن خلاص شم

مهربون جون زیارت عاشورا ودعای توسل خوندم کلی یادت کردم بخدا موقع اذان اسمتو آوردم عزیزم بچه هایی که تو ذهنم بودن اسم بردم ۲تا آیت الکرسی هم گفته بودم برات خوندم انشاءالله فردا همون چیزی میشه که میخای 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
انشالله عزیزم. شما روزچندی؟ 

من دوشنبه روزِ انتقالم بود عزیزم روزِ چهارم یا پنج

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
سلام عزیزدلم خیلی ممنونم ازت, الهی امین باپیامت گریم گرفت حسابیییی وای خدای من میشه؟؟  یه دنیا ...

سلام به روی ماهت ، به دلت بد نیار ایشالا میشه ، اصلا نگو نمیشه 

بگو جوجه هام سفت چسبیدن به خودم وفردا سوپرایزم‌ میکنن 

مهربون جون زیارت عاشورا ودعای توسل خوندم کلی یادت کردم بخدا موقع اذان اسمتو آوردم عزیزم بچه هایی که ...

وای که من چقدر شرمنده محبتاتونم نمیدونم چطوری جبران کنم, فقط میتونم بگم خداعوضشوبده اجرتون باخدا, منم برای همتون حمدمیخونم. وای نمیدونی که یه حاایم عجیب فکرمادرم بدترازخودم دیونه میکنه خدابخاطراون دلش به حال من گناهکاربه رحم بیاد. 

برات موقع خوندن حدیث کساشب دعا میکنم اگرقابل باشم

عزیزم اصلا به فکر علایم نباش ، داروهایی که ما استفاده میکنیم اکثرا عامل این‌ علایم هستن، به این ...

انشاءالله با دعای خیرِ شما عزیزدلم 

سلام بچه ها من فردا انتقال دارم دوتا جنینم بیشتر ندارم توروخدا برام دعا کنین خیلی محتاج دعام تو این شب های قدر برای همدیگه دعا کنیم خدا دعایی که برای دیگران میکنیم و به خودمون برمیگردونه

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏