2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
اره زدم تستم که مثبت بود حالا خدا کنه آزمایشمم مثبت بشه همچنین مال تو مهربون جون😘

اااااااااااای جاااااااان مبااااااااااااااااارکه ان شاالله ب سلامتی

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
میدونم عزیزم گفتم یکم سر ب سرت بذارم     بعدم پیر نشدیم با این سختیاها ، بزررررگ شدم بیشت ...

ای جان مرسی فداتشم. اره ازاین لحاظ خوب اومدی شایدبچه هابخونن بگن این دیونه اس ولی من این زمان انتظار روازیه لحاظ خیلی دوست دارم بخدا نزدیک تر میشم ودعاومناجات

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عززززیززززمیییی...نه دیگه تو که بارداری حالا نمیشه مزاحم شد    

انشالله باشم😁 نه عزیزم هر وقت دوست داشتین در خدمتیم🥰❤️

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
سلام عزیزم خوبین؟ من دو شنبه انتقال دادم همون موقع انتقال بهم گفتن ترشح داخل واژنت زیاده. بعد از انت ...

سلام عزیزم 😍 😍 😍 مامان مهربون اگر قرار بود نگیره که میگفتن سیکل انتقال تعطیل

برو خوش باش این دو هفته رو که ان شاالله شروع جشن مادری شماست 

ن عزیزم میگن تخمکات بی کیفیت هست وGvهستند 

وزیکول داره عزیزم. تا جایی که توان پانکچر داری امتحان کن عزیزم ولی نشد از تخمک اهدایی نترس گلم‌. تو همین گروه بچه هایی هستن که گرفتن و راضی بودن.

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
سلام عزیزم اره طبیبی که هست فقط کاش از دکتر در مورد ادامه دارو ها بپرسی

زینبی جون سلام. یه سوال ذوق زدن گاه به گاه تخمدان سمت راست بعد انتقال خطرناکه؟

این درسته که جنین رو در سمت چپ فقط میزارن و باید تخمدان چپ تیر بکشه؟ 

من روز سوم انتقالم از دیشب گاهی یه ذوق ذوقی ریز گاهی تخمدان راستم میکنه نگران شدم دنبال علائم بارداری نیستما فقط میخوام بدونم درد تخمدان راست بد نیست؟

در اندک من تویی فراوان یارب..
ممنونم عزیز دلم. انشالله🥰🌷 انشالله خودم با همین انتقال مادر میشی

قربونت برم. انشالله همگیمون   

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
ن هورمون رشد چی شد  میشه بیشتر توضیح بدید؟؟؟

راستش نمی دونم دقیق چطوریه، ولی دیدم که یکی از دوستان برای تخمکهاش از هورمون رشد استفاده کرده بودند که بالغ بشن. اینو می دونم که مثلا دکتر آل یاسین مرکز امید این کارو انجام میده برای کسانی که تخمک بی کیفیت دارند.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈