2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045076 بازدید | 684424 پست
سلام خانومی می تونی ژل رویال پیدا کنی؟ ببین اگه پیدا کنی عالیه باید با یه کیلو عسل مخلوط کنید صب ...

عزیزم من قبل ivfدوم که ۱۶ تخمک گرفتن ویه دونه جنین درست نشد 

همه اینارو خوردم 

ولی برا ivfسوم از حدود ۲۰ تا تخمک که ازم گرفتن ۱دونه جنین ۳ روز درست شد فریزه ivfچهارمم چیزی درست نشد دومم همینطور 

واقعا کلافم نمیخوام به اهدایی فک کنم 😔😔

لطفابرای مادرشدنم دعاکنید🙏🏻🥹😘

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فداییی توبشم خواهر مرسی شکرخدا. نه بابا من بیچاره ام نرفتن بخرن بزنم گفتن منفی میشه نمیری ازمایش بدی

اشکال نداره عزیزم..ی دفعه فردا...انشاالله  کلییییی خوشحالمون میکنی ب حق فاطمه زهرا..😍😍😍😍😃😃

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
من هفت سال و نيم منفي ديدم عزيزم هركسي كه اينجاست حتما همين وضعيتو داشته بالاخره خداوند روزي جواب صب ...

اره واقعا درسته ای جانم شما خیلی بیشترمنتظربودی من5ساله. 

بله فقط امیدم همینه خداجواب صبوری واعتمادبخودش روبده

چقدرمامان مهربونی هستی من مامان بدیم😵😵😵 میگم بچه دار شم نمیتونم شیر ازطرفیم بفکراینم که تو دوران ...

نه عزيزم اينچه حرفيه مامان مگه از تو مهربون تر هم هست😍بقول شوهرم اينقدر درد و عذاب تحمل كردي اون بيشتر دلش به حال من ميسوزه بخاطر داروها و امپولا و سختي هايي كه تو اين چندسال كشيدم بخاطر همين بهم دلداري ميده و ارامش كه بتونم راحتتر تحمل كنم . خودمم گاهي فكر ميكنم ميگم سفر و شمال هميشه هست بعدش با ني نيا ميرم بيشتر بهمون خوش ميگذره انشالله. ديگه چيكار كنيم بايد قدر نعمتي كه خدا بعداز اينهمه سال بهمون داده رو با جون و دل داشته باشيم.

خداياشكرت....❤️ 

سلام عزیزان من پانکجر کردم...

الان باید برم هیستروسکوپی ...برای برداشت فیبروم خیلی میترسم

...

کسی هست اینجا برای برداشت فیبروم هیسترو کرده باشه قبل از انتقال.  

رو جواب انتقالم تاثیر نداره..

خدایا امیدم تویی ناامیدم نکن...بندت از ته ته وجودت میگه من و همسرم را ببخش فرزندی سالم و صالح هم به ما عطا کن... ان شالله منم مامان شم امسال...خدایا به امید تو ....😍😍😍
ای جون دلم‌🥰 نه عزیزم اصلا ریسک نکن نرو گلم به خصوص الان که کرونا هست اصلا نرو

اره والله واقعا هم ريسكه شلوارم برام تنگ شده ميترسم برم شلوار بخرم🤕🤕🤕

خداياشكرت....❤️ 
عههه ماهنده جون شمالی؟شوهرم دیروز داشت میگفت یه دوست شمالی هم نداریم بریم یه سربزنیم بگردیم...بهش می ...

اره عزیزم ساروی هستم. بیاین بالای سر من عزیزم‌. شمالیا مهمون نوازن🥰🥰🥰

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
سلام عزیزم من تجربه ی خودمو بگم شاید به دردت بخوره سری اول رفتم رویش کرج با کلی امپول ۱۵ تا فولیکول ...

وای عزیزم چقد صحبتهای شما به من انرژی داد

من یکبار بهشتی اصفهان انجام دادم نتیجه نگرفتم  گفتم شاید دولتیه خوب نیس البته هر ف دفعه داروهام خارجی گونال استفاده کردم 

۳ دفعه بعد تو مرکز خصوصی انجام دادم باردوم باز چیزی درست نشد توهمون مرکز خصوصی بار سوم دکترم عوض کردم ولی همون مرکز دکتر کلانتری ۱ جنین درست شد بار چهار گف بیا بیشتر جنین درست بشه بار چهارم هم تخمک گیری کردن وهیچ جنینی درست نشد ۴دفعهivfکردم ذخیدم از ۶ اومد رو ۴ الان ازمایش دادم 

تهران رفتم پیش نصر گف بیا اینجا یه بار دیگه امتحان کنیم که کرونا شروع شد وماهم هی پشت گوش انداختیم 

لطفابرای مادرشدنم دعاکنید🙏🏻🥹😘