2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
منم ازعلایم توفقط لکه بینی داشتم. الانم تیرمیکشه تخمدانم.شبهاشدیدسرگیجه دارم عزیزدلم خیلییی خیلییی ...

چقد با جمله آخرت حال کردم 

بحق حضرت زهراااااا که فردا من به تو حسودی کنم😍😍😍😍🤣🤣🤣

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مهربون جونم هرچی میزنم ریپلای نمیشی عزیز دلم. ممنونم عشقم. من فردا موعدمه اگه پریود نشدم تا غروب یه ...

سلام خوبی؟ عزیزم مگه فردا برات ننوشتند که آزمایش بدی؟  

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
چقد با جمله آخرت حال کردم  بحق حضرت زهراااااا که فردا من به تو حسودی کنم😍😍😍😍🤣🤣🤣

الهی عزیزدلممم فدای توبشم, خیلی دعاکن فردامنم خوش خبربیام. 

اونوقت هرلحظه همتون دعا میکنم زودباردارشین توام طبیعی, توعین منی پرازاسترسی

مهربون جونم هرچی میزنم ریپلای نمیشی عزیز دلم. ممنونم عشقم. من فردا موعدمه اگه پریود نشدم تا غروب یه ...

سلااام عزیزدلم ایشالله سلامت باشی فداتشم خیلی توفکرتوهستم ایشالله15ام خوش بیای بخدادلم خیلی شادمیشه خداخودش میدونه. 

اره منم ازبی بی بدم میاد دیگه نزدم. توکل بخدا فردا برم ببینم چی میشه, خخخ فکرکنم ازاسترس خونمم دونیاد😂😂😂

خود دکتر من هر سوالی بپرسم جواب میده مامای قبلیش خوب بود این سری که رفتم کلا دستیاراش عوض شده بودن ا ...

وای یعنی مامای دکتر طرازی هم دقیقا همینه به نظرم بی ادبتر از اون نیست. ولی دیروز که با دکتر طاهری بودم هم خودش ماه بود هم ماماش 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
نمیدونم والا چی بگم میترسم بزارن دستگاه به بلاست نرسه برا همین نظر خودمم این بود ک سه روزه انتقال بد ...

سه روزه خوبه اتفاقا. دفعه پیش جنینهای منو پنج روز نگه داشتند آخر سر دو تا ۴ روزه و یه سه روزه برام انتقال دادن که دکتر رزاقی می گفت احتمالا ضعیف شده بودن. ولی اگر سه روزه از فریز برات دربیارن و همون روز انتقال بدن می گن بهتره و احتمال اینکه تو رحم رشد کنه زیادتر.

برات دعا میکنم  قشننننگ درکت میکنم  خیلی بی قرار و ناآرومی  انگار شدی ذرت تو دیگ😂

ایوول دقیق گفتی ها اسپندرواتیشم هرلحظه. 

ممنون عزیزدلم توچقدرخوبی, یه مامان کوچولو بشی الهی زودی😍😍😍

دعاکن فردا خخخ خون ازم دربیاد فکرکنم ازاسترس خونمم درنیاد😂😂😂

سلام عزیز دلم. نه پونزدهم نوشتن. میشه چهارشنبه صبح

به سلامتی. انشالله دست پر بیای خوشحالمون کنی 🌾

ایوول دقیق گفتی ها اسپندرواتیشم هرلحظه.  ممنون عزیزدلم توچقدرخوبی, یه مامان کوچولو بشی الهی زو ...

شیطونی نکن 😂😂 بزار فردا میری خوش خبر که اومدی تمام شیطونیاتو اون موقع انجام بده مهربون جون

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰