2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
اره زدم تستم که مثبت بود حالا خدا کنه آزمایشمم مثبت بشه همچنین مال تو مهربون جون😘

وای من مطمین بودم با علایمت مبارکه 😍ایشالا بارداری خوبی داشته باشی  

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
سلاممم عزیزم خوبی؟ جوجه های خاله چطورن؟ فردا میرم ازمایش خدابخواد دعاکن.  ازدیروزم هی یک طرف ت ...

سلام عزيزم قربونت شكر.اي جانم الهي بسلامتي منتظر خبراي خوبت هستم عزيزم😘❤️

خداياشكرت....❤️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الهییی من فدات بشم خواهرخوبم. ممنون باپیامت بهم شادی دادی. همش میگم اگرنشه نبازم خودمو یه گربه بیارم ...

ان شاالله که خیره عزیزم. مثبت فکر کن. فسقلی ما هم خوبه.خدا رو شکر. ان شاالله از فردا ما هر روز بیایم و حال فسقلی هات رو بپرسیم و ذوقشونو کنیم

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
ان شاالله که خیره عزیزم. مثبت فکر کن. فسقلی ما هم خوبه.خدا رو شکر. ان شاالله از فردا ما هر روز بیایم ...

انشالله عزیزم هرچی خیره خدابخوادبرامون. وای اره یعنی میشه؟ هروز اینجوری دست میزارم روشکمم وبرای همه دعامیکنم

این نگفته که تداخل داره .گفته اگه میزان دوز داروی استرادیل تغییر کنه یا قطع بشه شاید نیاز باشه سطح ت ...

بله استراديول تداخل به اون شكلي كه كلسيم و اهن با ليوتيروكسين داره را نداره اما چون استروژن هستش ميتونه كم كاري تيروييد را تشديد كنه و نياز به افزايش دوز ليوتيروكسين باشه 

سلام عزيزم قربونت شكر.اي جانم الهي بسلامتي منتظر خبراي خوبت هستم عزيزم😘❤️

ممنون عزیزم. خداروشکرخوبی, میگما تومنی یامن تو؟ خخخ منم قرص تیروییددارم چندساله. 

واییی فکرفردا ازفکرم نمیره

بله استراديول تداخل به اون شكلي كه كلسيم و اهن با ليوتيروكسين داره را نداره اما چون استروژن هستش ميت ...

نگرانش نباس

منم کم کاری داشتم اما استرادیول هیچ تاثیری تو میزان و شدتش نداشت. اینا همش احتماله و یک در یک میلیون شاید این اتفاق بیفته. مطمئن باش اگه مشکلی داشت دکترا اصلا تجویز نمیکردن

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
به نظر من مشکل انعقادی تو پیش دکتر زرنانی ک ایمونولوژ هست برو ک عالیه و کلی از بچه های اینجا پیش ایش ...

عزیزم شما اطلاع داری نظر دکتر زرنانی درمورد کسی ک خودایمنی بدنش بالاست و اولین انتقالشه چیه؟ میخام ببینم برای کسی ک نیاز ب آی وی ای جی داره انتقال اول هم سرم تجویز میکنه؟

یه متخصص ایمونولوژی بهم گفت دفعه اولی و سابقه سقط نداری سرم نمیدیم ممکنه باعث حساسیت بشه و آی وی اف رو پس بزنه یعنی تازه خودش توی آی وی اف اختلال ایجاد کنه 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
بله استراديول تداخل به اون شكلي كه كلسيم و اهن با ليوتيروكسين داره را نداره اما چون استروژن هستش ميت ...

عزيزم من الان دوماهه دارم ميخورم روزي كه شروع كردم تيروييدم ٢/٨ بود روز ١٤ انتقال دوباره ازمايش دادم ١/٨ شده بود 

خداياشكرت....❤️ 
سلاممم عزیزدلم وقتت بخیر توخوبی? توکل بخدا هرچی خدابخواد. ولی منفی شم نمیام سایت تاکسیم روحیه اش خرا ...

😡😡

تو مثبت میشی 

اگر خدای نکرد خدای نکرد زبونم لال یه درصد نشد نباید که خودتو ببازی

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
ممنون عزیزم. خداروشکرخوبی, میگما تومنی یامن تو؟ خخخ منم قرص تیروییددارم چندساله.  واییی فکرفرد ...

عزييزم😂😂چه دلي داري تو دختر من روز ٤ بي بي زدم😐😐😐😐😐😐كامل نااميد شدم😂😂دوباره روز ٧ زدم سورپرايز شدم 😂

خداياشكرت....❤️