2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044799 بازدید | 684411 پست
سلام گلم روزي دوتا باهم ناشتا ميخوردم

من كم كاري تيروييد دارم و استراديول استروژن  هستش و با ليوتيروكسين تداخل داره ناشتا نمي تونم بخورم از طرفي دكتر گفته هر ٦ ساعت 😁 

دارو هايي كه با ليوتيروكسين تداخل داره ٤ ساعت قبل و بعدش نبايد خورده بشه حالا ديدم خيلي ها دو تا صبح دو تا شب خوردن منم روزي ٤ تا دارم بايد اينكار را كنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من كم كاري تيروييد دارم و استراديول استروژن  هستش و با لسوتيروكسين تداخل داره ناشتا نمي تو ...

منم ليووتيروكسين ميخورم باهم ميخوردم هر سه تارو دكترمم حرفي نزد

خداياشكرت....❤️ 
الان تو سیکل انتقالی؟

فکر کردم سیکل لانگ میزارن میخواستم بگم ازمایش ها رو بنویسن گفتن چون دو تا سیکل دارو داشتی سیکل نچرال گذاشتن جواب آزمایش ها اماده نمیشد قبلا بهشون گفتن میگفتن نیازی نیست تهش ۳ درصد شانس و بیشتر کنه 🤔

خدایا شکرت
میشه بهم بگید برای افزایش کیفیت تخمک قبل میکرو چه کارهایی کنم چه داروهایی بخورم فعلا گرده گل میخورم ...

پودر اينوفوليك يا  

Myo-Inositol روزي ٤ گرم ( دو تا ٢ گرم صبح و شب)

Dhea روزي75 ميلي گرم، كوكيوتن روزي ٦٠٠ تا ٨٠٠ ميلي گرم در چند نوبت، ال ارژنين روزي ٦ گرم (٣ تا دو گرم)، ال كارنتين روزي ٢ گرم، اسپرين ٨٠ روزي يك عدد، ويتامين d هزار ميلي گرم هر روز ، ويتامين400  E يكروز در ميان ، ملاتونين ٣ ميلي گرمي شب موقع خواب و سلنيوم يك روز در ميان 

از چند ماه قبل بايد خورده بشه و البته اوابوست همون اينوفوليك يا myo inositol  هستش 

اوابوست تركيبي از فوليك اسيد ، ملاتونين و Myo-Inositol و كمي كيوتن هستش كه در صورتيكه موارد بالا مصرف بشه نيازي به مصرف اوابوست نيست

روزي چند تا ليوتيروكسين مي خورديد؟ 

levothyroxine estradiol

You may need dose adjustments or special tests in order to safely take both medications together. If you are already taking estradioland levothyroxine, your thyroid levels may need to be measured if your dose of estradiolis changed or stopped.

پودر اينوفوليك يا   Myo-Inositol روزي ٤ گرم ( دو تا ٢ گرم صبح و شب)  Dhea روزي75 ميل ...

ممنونم ازت خیلی لطف کردی و کامل نوشتی

خدا حاجت دلتو بده

به نظرت شروع کنم بخورم یا صبر کنم بیام تهران دکتر برام بنویسه با میشه شروع کنم

سلاممم عزیزم خوبی؟ جوجه های خاله چطورن؟ فردا میرم ازمایش خدابخواد دعاکن. 

ازدیروزم هی یک طرف تخمدانم داره تیرمیکشه

فکر کردم سیکل لانگ میزارن میخواستم بگم ازمایش ها رو بنویسن گفتن چون دو تا سیکل دارو داشتی سیکل نچرال ...

قطعا کسی که خود ایمنی بدنش بالا باشه یا مشکلات انعقادی داشته باشه شانسش از کسی که هیچ مشکلی نداره، فقط سه درصد کم تر نیست

مشکلات ایمنی و انعقادی روی سقط اثر جدی داره

امید به خدا انشالله مثبت میشی👶👶

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
من كم كاري تيروييد دارم و استراديول استروژن  هستش و با ليوتيروكسين تداخل داره ناشتا نمي تونم بخ ...

گلم لوتیروکسین باید ناشتا یکساعت قبل صبحانه خورده بشه. 

این قرص با استرادیول تداخل داره؟ باید چقد بینشون فاصله باشه؟ چرا پس دکتر غدد بمن نگفت ؟ میشه بهم بگی گلم

در اندک من تویی فراوان یارب..
قطعا کسی که خود ایمنی بدنش بالا باشه یا مشکلات انعقادی داشته باشه شانسش از کسی که هیچ مشکلی نداره، ف ...

نگفت مشکل سنگین گفت بخاطر یه مشکل کوچلو باید سرگردون بشی پناه بر خدا انتقال دوم رو هم انجام میدم ان شالله خیر باشه

خدایا شکرت