2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
مرسی عزیزم که اینقد با حوصله راهنمایی می کنی، ان شالله خدا بهت خیر بده، ببخشید دکتر علیرضایی از قبلش ...

خواهش میکنم عزیزم مرسی از دعات. نه عزیزم تیم دکتر نصر به مکمل اعتقادی ندارن و میگن کار خاصی انجام نمیده گلم من الانم که انتقال دادم امگا دارم میخورم برای پانکچر هم میخوردم. من خودم برای انتقال روزی یدونه فرتیل سی ام هم خوردم و بعد انتقالم قطع کردم دیگه . 

انشالله موفق باشی عزیزم دکتر منتظری فکر کنم مکمل بهتون بدن ولی. اینجا دکتر نفر از بچه ها با دکتر منتظری هستن اسم کاربریشون یادم نی متاسفانه ، انشالله هر چی لازم باشه دکترتون بهتون میدن ندادن هم خودتون میتونید برای پانکچر داروهایی که اینجا بچه ها توصیه میکنن و استفاده کردنو بخورید مثل اوابوست و...

الهی با همین بار اولی بزودی زود مادر بشی عزیزم.

در اندک من تویی فراوان یارب..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ایشالله عزیزم . بله قبل رفتن خوردم.  ایشالله همه انتقالی ها مامان بشن واقعا هممون  ذوق می ...

سلام برای انتقال چه نشاسته ای خوردید؟گندم یا ذرت؟ چطوری باید خورد. باید درآب حل کرد یا تو غدا ریخت؟ چندبار در روز قبل و بعد از انتقال باید خورد

عزیزم من دو بار با دکتر منتظری پانکچر شدم نگران نباش، شنبه خیلی خوبه، گاها روز چهارم هم سیکل پانکچر ...

منم دکتر منتظری ام، از دکتر منتظری راضی بودین؟ نگفتین داروی تقویتی قبل از شروع ivf هم خوردین یا نه؟ الان تو چه مرحله ای هستین

خواهش میکنم عزیزم مرسی از دعات. نه عزیزم تیم دکتر نصر به مکمل اعتقادی ندارن و میگن کار خاصی انجام نم ...

فرتیل سی ام رو تا روز ازمایش میتونی بخوری

گفتم بهت بگم شاید بخای ادامه بدی

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
اره من کلا تو این دوران خیلی چیزا تحمل کردم این که چیزی نیست 😂😂😅

من جيكار كنم هرجي رو تحمل كنم پر بودن مثانه رو نميتونم تحمل كنم يعني فورا بعدش دستشويي نريم بهتره ١ ساعت بكذره خوبه؟

فرتیل سی ام رو تا روز ازمایش میتونی بخوری گفتم بهت بگم شاید بخای ادامه بدی

درسته عزیزم ولی مامای دکترم بهم گفت نخور بعد انتقالت نمیدونمم  چرا این حرفو زد ولی منم دیگه نخوردم کلا هم کم داشتم از اول پریودم فقط روزی یدونه خوردم بعد دیگه چهار پنج تا فک کنم الان برام مونده باشه

من جيكار كنم هرجي رو تحمل كنم پر بودن مثانه رو نميتونم تحمل كنم يعني فورا بعدش دستشويي نريم بهتره ١ ...

والا نمیدونم کدومش بهتره تو انتقالم بود خانمی که همونموقع  بعد انتقالش رفت دکترم گفت موردی نداره برو.

حتی انتقال قبلیم یادمه برای یه خانمی لگن آوردن همونجا بلافاصله بعد انتقالش...

دیروزم یه خانمی بود خیلی نمیتونست تحمل کنه هنوز انتقالم نداده بود به دکتر گفت دکتر بهش گفت موردی نداره اگه تو اتاق دیدیم خیلی اذیتی با سوند یه مقدار خالی میکنیم دیگه نمیدونم چکار کرد.

منظورم اینه از نظر دکترا دسشویی کردنه اصلا مهم نیست تو هر دو مرکزی که من رفتم اعتقاد دکتر پرستارا  همین بود.

ولی من خودم خواستم تحمل کنم.

درسته عزیزم ولی مامای دکترم بهم گفت نخور بعد انتقالت نمیدونمم  چرا این حرفو زد ولی منم دیگه نخو ...

نظر دکترت شرطه. کار درستی کردی

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
شوهرم دکتر سجادی بود .خودمم دکتر مصطفایی . اما دفعه سوم با دکتر محیطی ویزیت شدم که دوباره یسری از فا ...

ممنونم عزیزم پس در کل دکتر محیطی بهتر بود. خانومی عکس رنگی نداشته باشم فقط گزارشش رو دارم مشکلی نداره؟ رویان قبول میکنه؟ 

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
خواهش میکنم عزیزم مرسی از دعات. نه عزیزم تیم دکتر نصر به مکمل اعتقادی ندارن و میگن کار خاصی انجام نم ...

عزیزم دکتر بهت در مورد امگا سه گفت؟ من رو امگا سه خیلی شک داشتم 

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰