2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست

به من فقط دکترم از یه ماه قبل یه قرص مکمل امگا۳ داد، الانم پریود شدم و شنبه باید برم برای اینکه داروهامو شروع کنه که آن شالله بریم برای پانکچر

به شوهرم هم که تحرک اسپرم کم بود مورفولوژی ۲ بود، بهش دارو دادن که آقا نخورده، تازه میخواد از امروز بخوره

به نظرتون چیکار کنم، سیکلمو عقب بندازم یا الان خوبه و میشه امیدوار بود؟

من تو سونوی اخر شش تا داشتم که گفتن یکیش هم زیادی بزرگه بدرد نمیخوره ولی روز تخمک کشی ۱۶ تا ازم گرفت ...

واقعا!!!!!!!!!!!!! یعنی اینقد اختلاف مگه داریم. سونو آخرتون روز چند پریودتون بود؟ سونو آخر باز امپولا رو براتون بیشتر کرد یا نه؟ خدا تو دلیتو برات حفظ کنه برام خیلی دعا کن مامان دلارام جون. انشالله که پوچ نباشن و جنین برام تشکیل بشه 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من پاهام سرده گهگاهی درد پریودی روز ده چند ساعت مداوم درد تو قسمت رحم سمت چپ سینه دردم از روز ...

از روز چندم پریودی دارو برای تخمک بهتون دادن؟ من روز سوم باید برم که بهم دارو بدن، شما چطور بود؟

عزیزم چشم . فدات بشم که بهم میگی مامان سمر الهی این رویا حقیقی باشه گلم ولی بازم خیلی ممنونم از حس ...

من مطمینم این ماه همه انتقالیا مامانن. باورت میشه خودمم که مینویسم مامان سمر کیف میکنم 😍😍😍😍😍😍

مرسی عزیزم ، توکل به خدا

اینم بگم دوست عزیز تماس بگیر شاید اصلا تصمیم دکترت این باشه این ماه دارو بده و بگه از ماه دیگه شروع کن شاید بخواد این ماه مثلا تقویتی بهت بده ولی ز بزنی مرکزت بگی اگه مثلا سوم دیر باشه میگه خوب وایسی تا ماه بعد در هر صورت تکلیفت مشخص میشه نگران نباش گلم .

در اندک من تویی فراوان یارب..
من مطمینم این ماه همه انتقالیا مامانن. باورت میشه خودمم که مینویسم مامان سمر کیف میکنم 😍😍😍😍😍😍

ای جانم مرسی عزیزم 

ایشالله ایشالله عزیزم  هممون زحماتمون  به نتیجه دلخواهمون  برسه و مامان بشیم 

در اندک من تویی فراوان یارب..
الهی... دکترتون تو مام کی بود؟ ینی نمیشد داروی بیشتری بدن که تخمک بیشتری برات تشکیل شه؟ چی بود دا ...

علیرضایی بود دکترم عزیزم 

داروهام روزی سه تا hmg و دو تا پرگوریس و از روز 7یدونه ارگالترون برای اینکه تخمک آزاد نشه داروهام خوب بود من مشکل تعداد نداشتم عزیزم مشکلم نداشتن کیفیت تخمک بود عزیزم 

اینم بگم دوست عزیز تماس بگیر شاید اصلا تصمیم دکترت این باشه این ماه دارو بده و بگه از ماه دیگه شروع ...

مرسی عزیزم که اینقد با حوصله راهنمایی می کنی، ان شالله خدا بهت خیر بده، ببخشید دکتر علیرضایی از قبلش به شما تقویتی داد؟ دکترم به من فقط یه مکمل امگا۳ داد، به شوهرم قرص دادن که اونم نخورده

واقعا!!!!!!!!!!!!! یعنی اینقد اختلاف مگه داریم. سونو آخرتون روز چند پریودتون بود؟ سونو آخر باز امپول ...

روز چندم رو یادم نمیاد آخه برا دو سال پیشه تقریبا. ولی یادمه منم خیلی دلم گرفت همش میگفتم خاک تو سر تخمدونام عرضه نداشتن تخمک درست و حسابی تولید کنن از طرفی هم میترسیدم مثل دفعه قبل بشه که جنین نداشتم اصلا . برا همون روز ۱۵۰ واحد گونال گفتن بزنم فرداش هم یه دونه اویترل که همون اچ سی جی هست. ۳۶ ساعت بعدش هم که پانکچر شدم که وقتی بهوش اومدم واقعا غافلگیر شدم. وقتی برگه توصیه های بعد از عمل رو رو تخت بهم دادن و بالاش دیدم نوشته ۱۶ تخمک گریه م گرفت .پرستار هم فکر میکرد درد دارم چون هایپر شده بودم. دعا میکنم شما هم مثل من غافلگیر بشی و کلی تخمک با کیفیت و خوب داشته باشی

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
روز چندم رو یادم نمیاد آخه برا دو سال پیشه تقریبا. ولی یادمه منم خیلی دلم گرفت همش میگفتم خاک تو سر ...

وای چقد قشنگ منم گریم گرفت مرسی از توضیحاتت. انشالله گلم محتاجم به دعای همتون عزیزان. ❤❤❤❤

روز چندم رو یادم نمیاد آخه برا دو سال پیشه تقریبا. ولی یادمه منم خیلی دلم گرفت همش میگفتم خاک تو سر ...

عزیزم خداروشکر، ان شالله بهترین ها پیش روتون باشه

گلم میشه بگی قبل از شروع ivf دکتر بهتون داروی تقویتی هم داد یا نه؟ به من فقط یه مکمل امگا۳ دادن که اونم ۱۵ روز بیشتر نیست خوردم و امروز پریود شدم و شنبه باید برم برای ورود به سیکل ivf، به شما چی

عزیزم خداروشکر، ان شالله بهترین ها پیش روتون باشه گلم میشه بگی قبل از شروع ivf دکتر بهتون داروی تقو ...

نه عزیزم دکترم چیزی نداد خودم اوابوست گرفتم مصرف کردم. دفعه قبلی که جنین تشکیل نشد برام هم واوابوست مصرف کرده بودم. مکمل ها رو تعداد تاثیر ندارن فقط میگن باعث بالا رفتن کیفیت تخمک میشن. 

پشمالو جان من همچنان فرتیل سی ام میخورم مشکلی داره ؟ باید قطع کنیم ؟

بنظرم تا زمان مثبت شدن ادامه بده. من دو دفعه قبلی که منفی شدم دیگه بعد از انتقال نخوردم اما این دفعه تا زمانی که تستم مثبت شد همچنان ادامه دادم. رو خود بسته هم نوشته تا زمان مثبت شدن تست ادامه بدین بعد قطع کنین ولی بازم میخواین با دکترتون مشورت کنین

بنظرم تا زمان مثبت شدن ادامه بده. من دو دفعه قبلی که منفی شدم دیگه بعد از انتقال نخوردم اما این دفعه ...

ان شالله بهترین ها پیش روتون باشه

گلم میشه بگی قبل از شروع ivf دکتر بهتون داروی تقویتی هم داد یا نه؟ به من فقط یه مکمل امگا۳ دادن که اونم ۱۵ روز بیشتر نیست خوردم و امروز پریود شدم و شنبه باید برم برای ورود به سیکل ivf، به شما چی