2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045030 بازدید | 684424 پست
ماكاويت اف خريدم 30 تا ، البته تا قبل انتقال بايدبخوري بعدش نخوري، فرتي بيوتيك ميواينوسيتول داره امل ...

قیمتش چنده راحت پیدا میشه 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فقط پرسید چی میخوری، منم گفتم فرتیل سی ام و اکتی ناتال میخورم، گفت خوبه ادامه بده البته من هر روز ا ...

بعد انتقال هم ميخوري؟ راستي كيوتن واسه انتقال خوبه؟ امپول نوروبيون هم بزن يكي از بجه ها گفت دكترش كفته بزنه تو سيكل انتقال البته ايرانيش هست من خارجيش رو پيدا نكردم

عزیزم دکترتون کیه قبل انتقال چه مکملی بهتون داد 

دکترم خانم دکتر علیرضایی. ایشون همین ویتامینایی  که گفتم دادن من مکملی نخوردم ولی خودم از روز اول پریودم تا روز قبل انتقالم روزی یدونه فرتیل سی ام خوردم بعد که مطب گفتم ماما گفت اگه میخوری فقط تا قبل انتقال بخور و بعد انتقالت دیگه نخور 

در اندک من تویی فراوان یارب..
بعد انتقال هم ميخوري؟ راستي كيوتن واسه انتقال خوبه؟ امپول نوروبيون هم بزن يكي از بجه ها گفت دكت ...

والا باید ازش بپرسم، فعلا که من هنوز در حال خوردن ال ذی هستم، نوروبیون هم ویتامین های گروه بی داره، منم خیلی وقته دارم اکتی ناتال میخورم که همرو داره، نمیدونم بزنم یا نه، 

مهربون جونم ناراحتی نکن عزیزم همچی رو به خدا بسپار با خودت فقط بگو من همه تلاشمو کردم باقیش دست خداس ...

الان تواینطورمیگی قربونت برم هفته دوم انتظار خیلی مزخرفه, تمام وجودم شده استرس😓😓

ناراحتی نمیکنم چاره ای ندارم فقط دیگه میترسم. نمیدونم چمه خواهر اصلا, راستی استراحت میکنی خوشگل مامانی؟؟ 

سلام عزیزم تو چرا شرایطت خوبه خداروشکر و علائمی ک داشتی با علائم بچه هایی ک مثبت شدن یکیه انشالله ...

اهان, عزیزم کاش خداکنه اینجوری باشه. بخدامن دیگه دارم میمرم ازدلهره. خانوادمم نمیرن یه بی بی چک بخرن میگن شنبه همون ازمایش ای خداااا. 

دیگه حالتام شبیه کسیکه داره غرق میشه وبه همه چی چنگ میزنه. 

پس که اینطور این نیاز نیست؟ منم مشکل انعقادی دارم ولی ایمنی چیزی نگفتن 

خدا کنه عزیزم اینقدر غصه خوردم اشک چشمام خشک شده الان بعضی اوقات که میخوام گریه کنم اشکم نمیاد قلب د ...

انشالله عزیزم چرا که نه. بخدا انقدر میفهممت. انقدر غصه نخور. دلم روشنه مشکلت حل میشه❤️🌷

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
نگران نباش مگه anti tpo شما چنده؟ مال من خیلی بالاس، با خودت مقایسه نکن

الان یادم نیست ولی بالابود اخرین بارچندوقت پیش داده بودم بالابود عزیزم. 

خیلی نگرانمم حالتو درک میکنم الان نزدیک ازمایش حالم افتضاحه