2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
مهربون جون این همه روز تو خونه بودی، این همه استرس داشتی، الان توقع داری اخلاقت خوب باشه عزیزم؟؟؟

والله راست میگی همه اینها به کنارحرص دادنهای شوهرمم یک طرف که کلی حرص میخورم. پس یعنی نرماله؟،اینجورشدم میگم الانه پریودشم😔

والله راست میگی همه اینها به کنارحرص دادنهای شوهرمم یک طرف که کلی حرص میخورم. پس یعنی نرماله؟،اینجور ...

اره بابا نرماله، اخه دختر خوب این همه استرس و انتظار هر کسی رو بد خلق میکنه، دنیای مردها هم که با ما فرق داره، همین آزارمون میده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره بابا نرماله، اخه دختر خوب این همه استرس و انتظار هر کسی رو بد خلق میکنه، دنیای مردها هم که با ما ...

فکرکن من بیچاره همش استراحتم بعدتنهایی میره پیاده روی کلی جوش میزنم. 

فدای توبشم یه دنیاممنون خواهر اروم کردن حرفهات کاملا درست میگی

فکرکن من بیچاره همش استراحتم بعدتنهایی میره پیاده روی کلی جوش میزنم.  فدای توبشم یه دنیاممنون ...

حرص نخور جونم، به این فکر کن اگه ایشون هم مثل خودت الان این همه استرس داشت، چقدر این قضیه برای تو سخت تر میشد،

سلام زینبی جون خوردن گوجه سبز بعد انتقال جنین ضرر داره؟ من امروز انتقال دادم التماس دعا دارم ازت عز ...

سلام عزیزم، بخور نوش جونت😋😋😋 منم زیاد خوردم ها 

فقط دیگه مثل منم زیاد نخور اسهال نشی

روز پانکچر سونو شدی؟ من که نشدم. ندیدم اون روز هم کسی سونو بشه. شاید مورد خاص بودی

نه عزیزم

بعدش دوباره پیام گذاشتم 

فکر میکردم سونوی روزهای اخر رو میگه

وگرنه منم روز عمل سونو نداشتم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
من سونوم نکردن فقط رو تخت تخمک گیری اتاق عمل سونو کردن همینو منظورتونه؟

نه عزیزم

بعدش دوباره پیام گذاشتم 

فکر میکردم سونوی روزهای اخر رو میگه

وگرنه منم روز عمل سونو نداشتم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام عزیزم.خوبی.چخبر.چکار میکنی؟

سلام عزیزم خبر سلامتی،اگه خدا بخواد شاید آخر ماه انتقال داشته باشم

خودت چه خبر

این سیکل یادمه سه تا فولیکول خوب داشتی انشالله که مامان شدی عزیزم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
عزیزم حرفی نزد، من برای تیروییدم‌تحت نظر پزشک غدد هستم فعلا

من فك كن اومد هشت صدم دوز دارو رو كم كرد منم تنبلي كردم كم خوردم منظم نخوردم يه هفته پيش ازمايش دادم اومده٣خداروشكر٢٠ روز وقت دارم ديگه كفت روزي نصف بخور تا انتقالت مياد پايين 

بچه ها میدونید قیمت آمپول سینافکت بدون نسخه چند میشه؟