2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044666 بازدید | 684402 پست
من بوشهرم عزیزم  نه عزیزم رحم اصلا مشکل نداره رحم سه لایه با اندومتر ۱۱ که به گفته خود دکترم ب ...

عزیزم کدوم مرکز تو بوشهر انتقال دادی ؟ منم بوشهرم ولی میرم شیراز مرکز سیروس رستمی، تخمک کشی کردم ولی هنوز انتقال ندادم یه کم هزینه هاش بالاست ولی شنیدم کارشون خوبه، اگه می تونی برو اونجا چون شیراز هم تقریبا به بوشهر نزدیکه 

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم فک کنم چون فقط بلاست انتقال میده مام. جنین های دو روز و سه روز رو بیشتر انتقال میدن بلاست خطرن ...

اها نمیدونم ولی من یکبار از دکتر پرسیدم گفتن فقط دوتا برای هرکسی میزاریم. 

حتما یسری استثناها  هم هست ولی گفتن در کل روال بر اینه که دوتا بزاریم.

در اندک من تویی فراوان یارب..
سمر جونم بسلامتی انتقال دادی؟ ای جانم از امروز خودتو مامان بدون ...مبارکت باشه الهی ...مواظب خودت وف ...

ای جانم مرسی خاله مهربون الهی بحق پنج تن خیلی زود خبر مادرشدنتو  بهمون بگی عزیزم

در اندک من تویی فراوان یارب..
دوستای گلم ازتبریک تک به تکتون ممنونم.دوقلو رو زایمان طبیعی کردم خیلی اذیت شدم همه تونو ازته ته دلم ...

سلام عزیزم خیلی خیلی تبریک میگم شما هم مثل من قهرمان بازی کردین طبیعی زایمان کردید وزن نینی هاتون چقد بود ؟

یکی اون همه درد داره دوتا دیگه چجوری بوده😥

خانما روز پانکچر قبل عمل دکتر سونوداخلی میکنھ؟خیلی اذیت میشم اخھ

بله سونو واژینال میکنن

وقتی بجای تخت معاینه، تخت ساده استفاده میکنن خیلی درد داره

مجبوری باسنت رو کمی ببری بالا دردش کمتر میشه

منم یه دوره مطبی ک میرفتم تخت معاینه داشت درد نداشتم ولی سیکل آخر توی رویان خیلی اذیت شدم 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻