2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
نمی‌دونم میگه اگه نگرفته پس دیگه نمیگیره 😭😭😭

عزیزم اگه با یبار انتقال ناموفق این طور گفته بنظرم واسه انتقال دوم هم دیگه پیشش نرو چون خیلی بی سواده. چه ربطی داره اخه؟ من با ۳۲سال سن انتقال سومم مثبت شدم خیلی ها انتقال چهارم پنجم یا حتی دهم مثبت میشن. در بهترین حالت فقط ۴۰ درصد شانس بارداری هست. حتی اونایی هم که تعیین جنسیت هستن و مشکلی هم ندارن شده چهار بار انتقال دادن و باردار نشدن. اخه این چه حرفیه این دکتر مضخرف زده بهت؟

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ان شالله بسلامتی باشه ان شالله ۹ ماه بعد بچه بغل باشی 

سپاسگزارم عزیزم خیلی لطف کردی الهی آمیییین. الهی بزودی زود خودتونم نی نی بغل باشید🥰

در اندک من تویی فراوان یارب..
خیلیی خیلی ممنونم ازت فداتشم لطف داری دعاکن, بخداازاسترس های اول بیدارشدن خلاص میشم ها یعنی, بی بی چ ...

نگران هیچی نباش اگه بی بی هم زدی فقط به این فکر کن که میخوای آماده بشی برای مثبت بودن آزمایش خونت عزیزم. الان اذان دارن میدن از ته دل برات دعا کردم الهی شنبه برگه آزمایشت روش یه بتای عالی نوشته شده باشه .

قندتم  با دکترت درمیون بزار گلم ولی نگران نباش خوبه نرمال گلم نگرانی نداره.

نگران هیچی نباش اگه بی بی هم زدی فقط به این فکر کن که میخوای آماده بشی برای مثبت بودن آزمایش خونت عز ...

توکل بخدا, خداهرچی بخواد همونه کاش بخوادمثبت بشم😊

البته همه دوستان وتو ومن وماهنده جونم. 

نه گفتن دیگه نزنم برم ازمایش یبارکی. اره حتما می خوام اینبارکه رفتم به دکترم بگم ببینم چی میگه بهم, اخه چون پدرومادرم دیابتی ان میترسم

خداروشکر. ان شاالله به حق امام حسن. ع.  دو تا جنینت هم میگیره و یه دختر و پسر ناز نصیبت میشه عز ...

وای یک دنیا ازت ممنونم چشم دوست خوبم مرسی از توصیه هات چشم فقط میخوام مثبت فکر کنم الهی بزودی خودت حاجت روا بشی.

سلام بانو خوبی ان شالله که مثبت میشی به امید خدا...ساعت چندکارای انتقال و ترخیص تموم شد؟

سلام عزیزم ممنونم از دعای خیرت. انشالله بزودی خودتم حاجت روا بشی. من هفت صبح گفته بودن مرکز باشم ساعت هشت و خورده ای انتقالم شد و ساعت نه نیم یکربع به ده اومدم خونه اگه اشتباه نکنم.

من هفت صبح گفته بودن مرکز باشم ساعت هشت و خورده ای انتقالم شد و ساعت نه نیم یکربع به ده اومدم خونه ا ...

ان شالله به حق امام حسن .ع.محکم میچسبت به دلت......میگم تست کرونا ازشوهرتون هم گرفتن؟؟چندروز قبل از انتقال؟

توکل بخدا, خداهرچی بخواد همونه کاش بخوادمثبت بشم😊 البته همه دوستان وتو ومن وماهنده جونم.  نه ...

نترس عزیزم ایشالله که هیچی نیست این یکم بالاتر رفتنم برای استرسی این چند وقته احتمالا. 

بله کاملا درسته هرچی خدای مهربون بخواد همون میشه و صدرصد خدا برامون بد نمیخواد توکل بخودش  ما دیگه کارایی که لازم بودو تا الان کردیم از این به بعدش باید صبر کنیم و منتظر خواست خدا باشیم انشالله که خیره🥰

ان شالله به حق امام حسن .ع.محکم میچسبت به دلت......میگم تست کرونا ازشوهرتون هم گرفتن؟؟چندروز قبل از ...

مرسی عزیزدلم قربون امام حسن برم ممنونتم مرسی که برام دعا میکنی. نه عزیزم از همسرم نگرفتن فقط خودم تازه اینسری فقط تست خونشو ازمن گرفتن اون حلقو بینی رو ندادم خداروشکر دیگه 😉

پنج روز قبل انتقال گفتن آز بدم گلم

سلام زینبی جون ترافیکم من هفته ۲۴ بارداریم و حرکات جنینامو قشنگ و قوی حس میکردم الان دو روزه خیلی کم ...

نگران نباش عزیزم خدایی که تو اون همه سختی نگهدارشون بوده مطمئنا تا آخرش هواشونو داره و حافظشونه.

راستی هردو پسرن

خدایا شکرت
خداروشکر خوبن یکم چون زود به دنیا اومدن تنفس پسرم هراز گاهی مشکل پیدا میکنه ولی خداروشکر دخترمو دادن ...

تبریک تبریک عزیزم ان شاءالله که سلامت باشن و زیر سایه پدر مادرشون بزرگ شن نگران نباش آقا پسرتم زودی بهتر میشه و میاد پیشتون

خدایا شکرت
نترس عزیزم ایشالله که هیچی نیست این یکم بالاتر رفتنم برای استرسی این چند وقته احتمالا.  بله کا ...

اره درسته عزیزدلم چقدر خوب حرف زدی ادم ارامش میگیره ازحرفهات اروم شدم برای روزازمایش, همش ترس داشتم وای چطور بازخبرمنفی بدم به مادرم. توکل بخودش که بهترینومیخواد.... 

ایشالله کنجدای نازنازی الان دارن میچسبن به دلت