2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
عزیزم اگه مشکل نداشتم که اصلا انجام نمی دادم ولی متاسفانه مشکل کم تحرکی اسپرم داریم فقط تحرک. تعداد ...

انجام نده تعيين جنسيت چون هم جنين ها كم ميشه و هم شانس + شدن ده درصد كمتر ميشه

وای مهربون جون خیلی ازت ممنونم خیلی لطف کردی. شنبه منتظر خبر خوشحالیتیم که بیای سرکیف بیاریمون ایشال ...

سلاممم جانم تاساعت7بیدارم بیادتو برات صلوات میفرستم ازته دل که کنجدات بچسبن دلت تا9ماه. خوشحاللل باش فقط ارایش کن کمی برو نی نی هاروبیارببینن چه مامان خوشملی دارن😍😍😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام زینبی جون ترافیکم من هفته ۲۴ بارداریم و حرکات جنینامو قشنگ و قوی حس میکردم الان دو روزه خیلی کم و ضعیف شده حرکاتشون مثل هفته های قبل که ضعیف تر بود خیلی نگرانم مشکلیه یعنی😭😭😭 @زینبی_بابا    

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕
سلام زینبی جون ترافیکم من هفته ۲۴ بارداریم و حرکات جنینامو قشنگ و قوی حس میکردم الان دو روزه خیلی کم ...

وای عزیییزم... منم یه بار همینجوری شد سلیطه بازی دراوردم رفتم اورژانس بهم گفتن اصلا تو این هفته حرکت مهم نیست. بعد 28 انشالله باید حرکاتشون رو رصد کنی.

دوتاشون پسرن؟؟  

اره مرسی فدای تو خواهر لطف کردی بهم. میگما بنظرت لانه گزینی بوده؟ شنبه میرم ازمایش بنظرت قبلش بیبی ب ...

ای جون دلم هنوز شک داری عزیزم؟ مامان شدی رفت مهربون جون😍😍😍 واسه ما هم دعا کن مامان مهربون. بی بی نزن برو ازمایش حتما به وقتش. بی بی مزخرفه

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
دوستان سلام ، من انگار قلبم داره میاد تو دهنم یه استرسی تو سینم افتاده بابت فردا نمیدونم چی در انتظا ...

مطمئنم انتظار کشیدنت تموم شده عزیزم

توکل کن به خدا انشالله به حق همین ماه عزیز مادر بچه های سالم و صالح میشی با همین انتقال

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
کسی نظری نداره دوستان؟؟

برای بچه اول انجام نمیدن شاید بچه دوم بتونی انجام بدی نظر دکتر من این بود اگه بیماری وراثتی وابسته به جنسیت داشتید فقط انجام بدین چون یک سلول از جنین برمیدارن 

فقط در موارد خاص انجام بشه بهتره

خدایا شکرت
قربونت برم عزيزدلم شماها عزيزاي دل منيد😘😘😘😘❤️❤️❤️

چیکا جون میگم شنبه که بری دکتر میشی چند وقته؟اگه اشتباه نکنم یازده هفته ای درسته؟به منم گفته تو ۱۱ هفته بیا.به نظرت برای چی گفتن بیا.چرا یه دفه نگفتن برای ان تی بیایین؟