2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست
عزیزجان هفته ۸ با هفته ۱۱ خیلی تفاوت ندارن...من اولین بار ۱۱ هفته بودم تو سونوی ان تی بهم گفتن که طو ...

حق داري واقعا عزيزم مدام دنبال نگراني هستم با كوچيك ترين چيز نگران ميشم😞خدا ني ني گلتو برات حفظ كنه الهي مامان مهربون دوست داشتني❤️❤️❤️❤️

خداياشكرت....❤️ 
عزیزم حالا کو تا مایع امنیون اون قدر بشه که ترشح کنه  نترس گلم اینا ترشحات طبیعیه بارداری هست ...

ممنونم عزيزدل مهربون اگر برات ممكنه ازمايشمو نگاه ميكني بي زحمت 

خداياشكرت....❤️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پردنيزولون ندارين شما؟

داشتم عزيزم، ولي يكشنبه قطع كرد. امروز هم قرار شد ديگه سوپرا كل كه همراهش بايد ميخوردم رو قطعش كنم

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
آهان متشكرم پس تاخير تا چند روز طبيعيه

بخاطر ديفرلين و پانكچر، گويا پريود دوم هر اتفاقي بيفته طبيعيه

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
چه منو دست انداختيد شماها😂😂😂😂😂

😂😂😂 من منتظر رنگ ارغوانيم😅 

انشاالله جوجه هات صحيح و سلامت باشن🌷 خواستم دوستمون يكم سرحال بياد، معذرت😍😍

😂😂😂 من منتظر رنگ ارغوانيم😅  انشاالله جوجه هات صحيح و سلامت باشن🌷 خواستم دوستمون يكم ...

خدا بگم چيكارتون نكنه😂😂😂😂دارچين منتظر رنگ آبي هستش😂😂😂معذرت چيه دختر راحت باش😂الهي خدا دوتا بهتون بده اونوقت من شمارو دست ميندازم صبركن😝😝

خداياشكرت....❤️ 
خدا بگم چيكارتون نكنه😂😂😂😂دارچين منتظر رنگ آبي هستش😂😂😂معذرت چيه دختر راحت باش😂الهي خدا دوتا ب ...

😂😂😂دعا كن خدا بده، من نوكرتم هستم😄😘 عزيز دلي♥️♥️

شما تاج سري😘😘ميده عزيزم حتما ميده❤️❤️❤️

😘😘

انشاالله🌷🌷

@samin11   كم پيدايي دختر ، دو روزه تو فكرتم، يه خبري بده از خودت🌷