2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
اره عزیزم همش دارم خودخوری میکنم برم نرم😔 خدا هیچ بنی بشری رو جای ما نزاره به حق علی🤲 شوهرمم دیگه ...

عزیزم تلاشتونو بکنین حداقل بعدا پشیمون نشین

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم تلاشتونو بکنین حداقل بعدا پشیمون نشین

ممنون عزیزم‌. احتمال داره تلاش کنیم یکبار دیگه❤️ خدا انشالله به دل مهربونت نگاه کنه

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
عزیزم اگه مشکل نداشتم که اصلا انجام نمی دادم ولی متاسفانه مشکل کم تحرکی اسپرم داریم فقط تحرک. تعداد ...

عزيزم اكه بچه نداري تعيين جنسيت نكن حيفه تو تعيين جنسيت جنين چند تاش ازبين ميره أولا بايد كيفيت عالي داشته باشه روش تعيين جنسيت بشه بعد  امكان داره يه سلول بردارن براي تعيين جتسيت كيفيتش مياد پايين از بين ميره چند تاش

ممنون عزیزم‌. احتمال داره تلاش کنیم یکبار دیگه❤️ خدا انشالله به دل مهربونت نگاه کنه

فدات شم عزیزم ولی ناامید نباشا ممکنه آزمایشت سوپرایزت کنه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
دیگه قاطی کردیم 😂😂😂😂

درکتون میکنم کلا شرایطمون مثل همه من میگم بریم پرورشگاه بچه بیاریم شوهرم راضی نمیشه تا ببینیم خدا چی می خواد

فدات شم عزیزم ولی ناامید نباشا ممکنه آزمایشت سوپرایزت کنه

انشالله . راستش همه میگن نا امیدی میگم نه خدا شاهده نه ناامیدم از رحمت خدا و نه امیدوار. اگه نا امید بودم از رحمت خدا اصلا وارد سیکل نمیشدم چون خیلی از دکترا گفتن نکنین مستقیم برین جنین بگیرین. امید الکی هم ندارم درک درستی از بدی شرایط همسرم دارم امید الکی فقط اذیتم میکنه. تنها امیدم رحمت خداست واقعا از ته دلم میگم دیگه هییچ امیدی ندارم چون دودوتا چهار تای علمی میگه شانسمون کمه😂

درکتون میکنم کلا شرایطمون مثل همه من میگم بریم پرورشگاه بچه بیاریم شوهرم راضی نمیشه تا ببینیم خدا چی ...

انشالله هرچی صلاحتونه اتفاق بیفته دوست مهربونم❤️

کسی نظری نداره دوستان؟؟

عزیزم خیلیا اینجا انجام دادن یکیش مامان ماهک جون که گل پسرش دنیا اومده یکیشم خود من که دوبار انجام دادم و نشده الانم برلیه بار سوم تو سیکلم اگه بچه نداری به نظرم با تعیین جنسیت جنیناتو کم نکن اگرم بچه داری و مصممی جنس مخالفو داشته باشی مثله من به نظرم ریسک نکنو تعیین جنسیتو انجام بده

انشالله . راستش همه میگن نا امیدی میگم نه خدا شاهده نه ناامیدم از رحمت خدا و نه امیدوار. اگه نا امید ...

چی بگم والا الهی خدا نظری بهمون کنه خیلی سخته

دوستان سلام ، من انگار قلبم داره میاد تو دهنم یه استرسی تو سینم افتاده بابت فردا نمیدونم چی در انتظا ...

عزیزم با دل قرص برو ایشالا خدا این بار مامان شدن برات درنظر گرفته 😍🤲

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
بله عزیزم من واکسن زدم فایزر مطمئن باش که دروغ گفته اولا که اصلا دارو رو دست ما نمیدن و حتما باید ...

سلام مامان سوفی، دکتر زرنانی برای فاکتورهای ایمنی انعقادی، روی کدوم موارد بیشتر تاکید داشت، نسخه آزمایش متفاوتی هم براتون نوشت؟

من ۱۳ خرداد وقت دارم باهاشون، می خوام با جواب آزمایشها برم.

انشالله . راستش همه میگن نا امیدی میگم نه خدا شاهده نه ناامیدم از رحمت خدا و نه امیدوار. اگه نا امید ...

اما خیلیا با تحرک ومورفو صفر مامان شدن چرا ایقد ناامیدی 

چندتا جنین داری 

با دی اف ای چند میکروکردی