2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
نه راحت باش هرسوالی داشتی درخدمتم ادم دلش میخواد از کسی که تجربه کرده بپرسه... سری اول تقویتی نخورد ...

ممنون بابط لطفت گلم انشالاه دوقلو داری دیگه اصلا سردرگم آمپولو این ور اونور نباشی اینقدرم اذیتت کنن شیطونی کنن که بگی چرا این دعارو کردی در حقم 😍😍😍😍😂😂😂😂😂

هیچ وقت سرمو پایین نمیندازم آخه میدونی ،،تاجم میوفته😎👑
ممنونم گلم.انشاالله هر چی از خدا میخوای نصیبت کنه.فقط بگو من از کجا تا کجا بخونم

قربونت همچنین. عزیزم اگه میخواین نصف اولو من بخونم از سوره جمعه تا اخر جز که میشه سر سوره ملک شما بخونین.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون بابط لطفت گلم انشالاه دوقلو داری دیگه اصلا سردرگم آمپولو این ور اونور نباشی اینقدرم اذیتت کنن ...

ای جانم مرسی نترس نمیگم ازخدامه دوقلوبشن اینقدر دوست دارم😍😍😍دیگه بس بچه ندارم دلم کلی بچه میخواد. 

فدات بازم هرسوالی هرامری بود درخدمتم. فقط خواهشا تقویتی مصرف کن بخرحتما

مرسی فداتشم که جواب دادی من ذخیرم ۱ هست دیگه مشکلی ندارم ولی شوهرم مورفو ۶ و تحرک ۲۰ درصد  یه ...

خب شرایط همسرت خیلی خوبه انشالله که زود مامان میشی خوب کاری کردی عزیزم. من فعلا بهم یه دونه النوا. سینال آف روزی یکی. پی دی هوموگ روزی یکی تا پنجشنبه که دوباره برم سونو بیینم چی میده.من ذخیرم ۲/۷ هست 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
خب شرایط همسرت خیلی خوبه انشالله که زود مامان میشی خوب کاری کردی عزیزم. من فعلا بهم یه دونه النوا. س ...

شاید بهم بخندین اما من از آمپول خیلی میترسم تا برم دکترم میپرسم چنداتا آمپول دارم 😂😂😂😂😂

اما بخاطر نی نی باید تحمل کنم 😎

فدای خوشحالیت عزیزم انشالله امسال هممون مامان بشیم و از بچه هامون بگیم

خدا نکنه عزیزم. ااااای جااانم. ان شاالله ان شاالله

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
اینم لیست تقویتی ها فرتیل اید اوابوست ردکیوتن امگا3 اسیدفولیک  ویتامین د3 هفته ای یدونه ...

قربونت برم که مثل اسمت کپی هستی مهربونم زحمت کشیدی دستت درد نکنه😍😍😍😍😍😍

شاید بهم بخندین اما من از آمپول خیلی میترسم تا برم دکترم میپرسم چنداتا آمپول دارم 😂😂😂😂😂 اما بخ ...

نه عزیزم چرا بخندم من کلا از همه چی میترسم ولی الان کلا سوراخ سوراخ شدم واسه بچه اولین امپولم خیلی درد داشت بعد گفتم اشکال نداره به نی نی فکر کن دیگه مجبوریم خدا بهم بده حاضرم سیاه و کبود بشه بدنم 😍😍😍

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
نه عزیزم چرا بخندم من کلا از همه چی میترسم ولی الان کلا سوراخ سوراخ شدم واسه بچه اولین امپولم خیلی د ...

به امید خدا عزیزم. فداتشم مرسی که جوابمو دادی 😘😘😘😘😘😘

نه عزیزم چرا بخندم من کلا از همه چی میترسم ولی الان کلا سوراخ سوراخ شدم واسه بچه اولین امپولم خیلی د ...

واقعا بعضیا ته دل آدمو خالی میکنن چه خوبه این تاپیک 

بعضیا خیلی منو ترسوندن میگفت خیلی سخته و اصلا روحیه برات نمیمونه و اینا 

نه راحت باش هرسوالی داشتی درخدمتم ادم دلش میخواد از کسی که تجربه کرده بپرسه... سری اول تقویتی نخورد ...

عزیز با ذخیره ۱/8 فقط ۴تا تخمک دادی ؟

یعنی قبلنا ۱/8بودی بعد شدی 1/2 بعدشدی 0/8؟

لکه بینیت تموم شد؟

از خدا میخام مامان دوقلوها شده باشی 

امروز برات حدیث کسا میخونم