2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست
انشالله عزیزم توکلت فقط به خدا باشه هر لحظه دلت گرفت فقط بگو خدایا خودت هوامو داشته باش الانم با آرا ...

خیلی خیلی ازت ممنونم گلم محبت میکنی مرسی بابت دعا الهی خودت بزودی حاجت روا بشی. توکلم به خداست 

در اندک من تویی فراوان یارب..
خیلی ممنونم عزیزم الهی که‌گل پسرشماهم به سلامتی بیادبغلت 

ممنونم عزیزدلم فدات

الان بهتری؟ گل پسرت خوبه؟

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ما گفتن از روز ي ٤ تا صبح دوتا وشب دوتا

منم الان دوتا صبح ميخورم دوتا شب. الان فرتيل هم بهم داده نميدونم اونو كجاي برنامم بزارم😄

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
خیلی خیلی ازت ممنونم گلم محبت میکنی مرسی بابت دعا الهی خودت بزودی حاجت روا بشی. توکلم به خداست 

راستی از فردا به تو هم میگم مامان سمر 😍😍😍😍😍😍

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
خانما من پریود دومم عقب افتاده دعاکنید برام حداقل تا اخرماه رمضون پریود نشم که انتقالم عقب نیفته &nb ...

چرا نمیری برو من دلم میخواد زود برم واسه همه چی انتظار خستم کرده البته ببخشیدا. انشالله که همونی که میخوای بشه فدات شم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
دوستان سلام ، من انگار قلبم داره میاد تو دهنم یه استرسی تو سینم افتاده بابت فردا نمیدونم چی در انتظا ...

عشقم تو داري مامان ميشي، تو بايد براي ما دعا كني😁 التماس دعا، به سلامتي بري و نه ماه بياي از ترشح هاي رنگيت بگي و چيكا جون راهنماييت كنه😂 

گفتم يكم بخندي🌷 عزيزم اصلا نگران نباش، ماه عزيزيه، انشاالله با توكل به خدا انتقال بدي و جواب مثبت بياي😘

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️