2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
الهی من فدای دل مهربونت بشم ابجییی شماروخدابهم داده جای همه تنهایی هام. 

چقد دلم می خواد شما و @مامانو_سوفی     @ماهنده    

مامان بشید بزودی 

بخدا دلم خنک میشه 

خیلی بیادتون هستم 

اگر قابل باشم دعاگوتون هستم 

دلم می خواد مامان بشید و برید دنبال زندگیتون خرید خوشی سفر بپوشید برفصید بخندید با نی نی هاتون

چقد دلم می خواد شما و @مامانو_سوفی     @ماهنده     مامان بشید بزودی  ...

الهی خیر دل پاکتو ببینی عزیزم. هرکسی برای دیگران چیز خوبی بخواد اول به خودش برمیگرده. مطمعنم و دلم خیلی روشنه که خودتم زود زود مادر میشی عزیز دلم❤️🤲🌷

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من ۳ بار انتقال دادم، اینبار میشه بار چهارم خوب خودت میدونی گفتنش راحته، ولی روحی و جسمی خیلی سخته ...

میفهمم عزبزم درکت میکنم حتی گفتنشم سخته ... 

ایشالا این بار آخرین انتقالته و مامان میشی عزززیزم 🙏

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
خیلی ممنونم عزیزم اصلا به دکتر علیرضایی شک نکن کارش عالیه انشاله شماهم مثبت میشین😍یکی از دوستام با ...

سلام عزیزم. خیلی مبارک باشه 😍😍😍 دکتر منم دکتر علیرضایی هستن. به شما قبل سیکل تون داروی تقویتی و مکمل ندادن؟ 

روز دوم سیکل تون هم ویزیت شدین یا فقط روز نهم دهم رفتین برا سونو؟؟

ااا شمام هیدرو نشون داده بود؟؟ نظر کدوم دکتر بود؟ تا حالا افت بتا داشتی؟

والا توعکس رنگیم ذکر نشده اما دکتر علیرضایی بامشورت دکتر نصر گفتن هیدرو.نه بخدا نداشتم .شما چیکار کردین؟ نظر دکتر دیگه هم پرسیدین یا نه؟ 

خداروشکر خوبن یکم چون زود به دنیا اومدن تنفس پسرم هراز گاهی مشکل پیدا میکنه ولی خداروشکر دخترمو دادن ...

مامانی بسلامتی زایمان کردی؟ تبریک میگم جانم .قدمشون پر خیر وبرکت باشه .خداروشکر که حالتون خوبه .مطمئنم گل پسری حالش خوب میشه توکل بخدا

دوستان سلام ، من انگار قلبم داره میاد تو دهنم یه استرسی تو سینم افتاده بابت فردا نمیدونم چی در انتظارمه یعنی میشه که آخرین انتقالم باشه و خدا برام صلاح بدونه منم مادر بشم؟ دلم خیلی گرفته یجوری ام وااای من چطور امشب خوابم ببره هفت صبحم باید مرکز باشم. توروخدا با دلای پاکتون  با دلهای شکستتون  برای منی ام که مثل خودتون  دلم شکسته دعا کنید خیلی محتاجم به دعاهاتون کاش این انتظار به سر بیاد وااای خدایا💚

در اندک من تویی فراوان یارب..
دوستان سلام ، من انگار قلبم داره میاد تو دهنم یه استرسی تو سینم افتاده بابت فردا نمیدونم چی در انتظا ...

برای آرامش دلت آیت الکرسی خوندم عزیزم ،انشالله که به سلامتی انتقال میدی و دوهفته دیگه همگی مامان شدنت رو جشن میگیریم 🙏😍

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
برای آرامش دلت آیت الکرسی خوندم عزیزم ،انشالله که به سلامتی انتقال میدی و دوهفته دیگه همگی مامان شدن ...

وای الهی خیر ببینی عزیزم و هرچه زودتر خودتم مامان بشی یک دنیا ازت ممنونم واقعا الان به دعا احتیاج دارم مرسی عزیزم لطف کردی.

در اندک من تویی فراوان یارب..
دوستان سلام ، من انگار قلبم داره میاد تو دهنم یه استرسی تو سینم افتاده بابت فردا نمیدونم چی در انتظا ...

عزيزم  ايشاله اخرين انتقالته مامان شدنت رو از الان بهت تبريك ميگم