2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
سلام عزیزم منم روز ۶ انتقال و روز ۹ و ۱۰ لک دیدم فکر میکردم پریود شدم دیگه اما انگار لک لانه گزینی ب ...

اخه ازدیروز خیلی بیشتره همینم داره برام اون روزای بدقبل تداعی میکنه حالم بهم میخوره😭😭😭دعاکن عزیزم. کاش انشالله خدارحم کنه به دل مادرم لانه گزینی باشه طفلی فهمید لک دارم چشاش اشکی شد

سلام به همگی

دوستان یه سوال داشتم 

من بعداز انتقال اولم که دی ماه منفی شد دوتا پریود بعد رفتم دکتر دوتا پروپتیل داد به فاصله ۲۸ روز زدم که دومیش شد ۲۴ اسفند  بعداز اولی پریود شدم اما بعد از دومی نه که زنگ زدم گفتم تا چندماه ممکنه نشی اگر عجله داری ال دی رو شروع کن به خوردن 

شروع کردم ۵ تا مونده تموم بشه رفتم سونو و داروها رو برای انتقال گرفتم که گفت ال دی رو تا اخریش بخور و بعد از روز دوم پریود روزی ۴ تا استرادیول بخور و اسپرین و و از همون روز که دکتر رفتم کیوتن

در ضمن گفت روز دوم پریود برم تست انتی بادی کرونا بدم اگر مشکوک یا مثبت بود داروهارو شروع نکنم و ازمایش ویتامین دی که اگر خیلی پایین بود آمپول بزنم و روز ۸ یا ۹ مجدد مراجعه داشته باشم 

حالا سوالم اینه تا چندروز بعد از قطع ال دی پریود میشم 

تا کی صبر کنم طبیعیه ؟؟

و اینکه اسپرین رو متوجه نشدم باید بخورم یا با استرادیول با هم شروع کنم

گفتن پیشنهاد هچینگ و پی ار پی دادن 

دوستانی که تجربه دارن میشه راهنمایی کنن

من یه جنین دارم 

ذخیرم هم کمه دفعه پیش دوتا جنین تشکیل شد که یکیش رو انتقال دادم یکیش مونده

اگر راهنمایی دارید منون میشم 

@زینبی_بابا    

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها دکتر امیر جنتی به شوهر من فقط فولیک اسید ویتامین ای و سی رو داد دیگه هیچ دارویی نداد 

گفت موتیلیتی بوست واینا بهش نده برعکس عمل میکنه 

اخه اینجوری که اوضاع اسپرم بهتر نمیشه 

بنظر شما من چیکار کنم ؟چی بدم به شوهرم برا بهبود اسپرم 

مورفو ۱ تحرک a3 و b35

مرسی عزیزم ، دکتر لاهوتی ، نه

سلام

ادرینا جون میشه بگی چه امپول هایی به شما دادن؟ و ایا روز دوم پریودی تون رفتین مرکز پیش دکتر لاهوتی یا نه؟

من میخوام تیر ماه برم ان شاالله برای شروع سیکل

دیروز بهم گفتن هر وقت خواستی بیایی روز نهم پریودیت بیا

ینی واقعا از الان تا روز نهم پریودیم نباید برم پیش دکتر سونو کنه؟

اخه ازدیروز خیلی بیشتره همینم داره برام اون روزای بدقبل تداعی میکنه حالم بهم میخوره😭😭😭دعاکن عزیزم ...

الهی بگردم،،،ناراحت نباش من برات دعا میکنم همیشه انشاالله خدا به همین وقت اذان ناامیدت نمیکنه عزیزم

نذر کن و دعا بخون دلت اروم بگیره توکلت بخدا باشه

بچه ها دکتر امیر جنتی به شوهر من فقط فولیک اسید ویتامین ای و سی رو داد دیگه هیچ دارویی نداد  گ ...

ببین می تونی ژل رویال پیدا کنی؟

با عسل قاطی کن

صبح ناشتا بده یه قاشق کوچیک بخوره

البته اگه با چند تا سیاهدونه بخوره اثرش واقعا عالیه

هر روز هم یه لیوان اب پرتقال و اب هویج بده

الهی بگردم،،،ناراحت نباش من برات دعا میکنم همیشه انشاالله خدا به همین وقت اذان ناامیدت نمیکنه عزیزم ...

چشم عزیزم دعامه همیشه میخونم امروز هم بیشتر... خدانکه دختر این چه حرفیه؟؟؟ دیگه به هیشکی اینجور نگو تو بارداری خداسلامت نگهت داره. 

خیلی گلی دوستم ممنون ارامش میدین بهم, میرم نمازبخونم برای حضرت زینب صبربده

من شنيدم كه اگر تست مثبت باشه پانكچر رو انجام ميدن ولي انتقال رو نه. گويا ويروس باعث از بين رفتن جني ...

سلام عزیزم خوبی؟امروز رفتم تست دادم.دکتر گفت کرونا داری اما سه روز دیگه هم جواب مشخص میشه.گفتم بهش خرداد ماه انتقال دارم.گفت مشکلی نداره داروهاتو مصرف کن.تا اونموقع از بدنت کامل خارج شده

چشم عزیزم دعامه همیشه میخونم امروز هم بیشتر... خدانکه دختر این چه حرفیه؟؟؟ دیگه به هیشکی اینجور نگو ...

آفرین دختر خوب بهترین کارو میکنی فقط دعا و توکل کن انشالله خدا حاجتتو میده🙏🙏🙏