2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
سلام عزیزم ممنونم خوبم شکر. شماخوبین؟بله عزیزم زایمان کردم بچه ها تو دستگاهن فعلا.دعا کنین زود خوب ش ...

وای عزیزم خیلی خیلی مبارک بشه

انشالله خیلی زود خوب میشن و میاریشون خونه

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستاي عزيزم داشتم تاپيک رو از اول ميخوندم، آنا جوون و باقي دوستان ختم قرآن و ياسين و صلوات چق ...

عزیزم عالیه حتما اینکارو بکن اگه میشه مسئولیتشو به عهده بگیر  مثلا میتونیم به غیر از ختمای کلی که برای همه میزاریم یه ختم یاسین یا صلوات یا قران برای کسایی که انتقال دادن بزاریم ب نیت مثبت شدنشون 

😭😭😭 حالا نمیتونم ، چون این ماه باید بیام هیسترو کنم و ماه بعدشم انتقال بدم سرم پیدا کردی؟ اینتر ...

اشکال نداره این ماه هیسترو کن و بعدم بسلامتی انتقال بده ولی وقتای آزادت رو با خیال راحت استراحت کن نمیخاد کلاس اضافه و جبرانی بری😊

نه عزیزم اصفهانم زنگ زدم ۱۹۰ اسمم رو برای سرم ثبت کرده گفت ب محض اینکه موجود شد اطلاع میدیم

اخه اصفهان هفته ی قبل چهارشنبه سرم توزیع شده. نمیدونم برای توزیعش الکی امیدوارم یا نه

از طرفی هم منتظرم یه ایمونولوژیست از مسافرت بیاد برم ازمایشامو نشون بدم شاید نیاز ب سرم نداشته باشم

خلاصه توی این فرصت کم فقط منتظرم

اره واقعا قیمت ازادش برا ما خیلی زیاده.. اره شاید یه متخصص دیگه برم جایگزین بهم بده

ببینم چی پیش میاد

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام عزیزم ممنونم خوبم شکر. شماخوبین؟بله عزیزم زایمان کردم بچه ها تو دستگاهن فعلا.دعا کنین زود خوب ش ...

ای جوووونم

انشالله جوجوهای قشنگ زودتر از دستگاه بیرون بیان

مبارک باشه مبارک باشه😍 دو بار تبریک👶👶

مواظب خودت باش😘😘

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
عزیزم ما هم مشکل اسپرم داریم مورفو تحرک صفر و dfi بالا با کلی دارو و مکمل فاکتورها که تکون نخوردن df ...

نمونه تسه هم دادیم. شش تا از تخمک‌ها رو با نمونه و شش تاش رو با تسه لقاح دادن. فقط دوتا جنین بلاست تشکیل شد. که فروردین یکیش رو انتقال دادم. و منفی شد. الان چون سنم بالاست گفتن دوباره تخمک کشی کن و با همون روش بیوپسی دوباره جنین تشکیل بده. اما من خیلی مطالعه کردم اگرdfiبالا باشه یا جنین تشکیل نمیشه و اگر هم بشه سقط میشه. البته  dfi بالای 25 که گشت برگه نوشته یک درصد باروری

منم خدا همه چیز رو بهم سخت میده. گاهی اینقدر میشینم خودم رو مرور میکنم که مگه چکار کردم که خدا اینقد ...

بمیرم میفهمم دلت پره... بخدا بچه از همه اش سخت تره

آدم خیلی بیشتر احساساتی میشه . روحی و جسمی و مالی... از همه نظر سخته...  خدا دلت رو شاد کنه عزیزم

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
داستانش طولانیه تو امریکا جنینها رو ۳ روزه فریز نمیکنند، فقط میذارن ۵ روزه بشن و بعد فریز میکنند یا ...

عزيزم چرا نميگن بلاست نميشه  چهار روزه هم نميشه؟چون اينجا از بچه ها شنيدم كه جنين شناس كفته تا سه روز با تخمك وبراي اينكه به بلاست برسه به كيفيت اسپرم بستگي داره 

خانما سلام میشه لطفا این آزمایش منو ببینید،

باورتون میشه این آزمایش صفحه دوم آزمایش تیروئیدم بودا ولی من از بس شوک شده بودم سر تیروئید که اصلا نفهمیدم دو برگه بوده آزمایشم و اینو الان که داشتم مدارکمو برای انتقال فردام جمع میکردم دیدم.

این لیمفوسیست  چی هست که برای من یکم بالاست؟ اصلا اینو چرا برام نوشتن؟ 

به دکتر این برگه رو فرستادم نوشت نرمال. اگه نرمال پس این چیه چرا تو رنج نیست. توروخدا کمکم کنید من نمیدونم کی استرسام  میخواد تموم شه انقد نشستم اینو دیدم گریه کردم که خدا میدونه مردم از تپش قلب لطفا اگه نمیدونیدم زینبی رو برام تک کنید من نمیتونم .

راستی اینم بگم crp اوکی بوده عددش اون صفحه اول بود این سی آر پی همون کروناست درسته؟

در اندک من تویی فراوان یارب..
خانما سلام میشه لطفا این آزمایش منو ببینید، باورتون میشه این آزمایش صفحه دوم آزمایش تیروئیدم بودا و ...

دوستان دکترم خدا خیرش بده الان دوباره برام زده جای نگرانی نیست اوکیه.خداروشکر

در اندک من تویی فراوان یارب..
خانما سلام میشه لطفا این آزمایش منو ببینید، باورتون میشه این آزمایش صفحه دوم آزمایش تیروئیدم بودا و ...

عزيزم وقتي گفته نرمال نگران نباش اين ازمايش بيشتر براي  غلظت خون بود فك كنم كه شما هم نرمال بوده