2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به اميدخدا ختم قرآن رو شروع ميکنيم به اميد حاجت روايي همه منتظرا. جزء اول: مامان_آينده_هستم جزء دو ...

منم هستم گلم انشالله همگی حاجت روا بشیم.

من خودمم تصمیم دارم از فردا که انتقالمه کل قرآن رو ختم کنم البته معنی فارسیشو میخوام کامل بخونم ثوابش برای همگیمون  انشالله همه مامان بشیم بزودی 🥰

در اندک من تویی فراوان یارب..
چشم ,اینجوری میگم دلم خنک شه وگرنه اهل کنایه ومتلک نیستم😢 خدا داداش تو بیامرزه امروز چقدر خوب شداو ...

میدونم عزیزم هیچ کس مثل مادر آدم نمیشه حتی بهترین مادرشوهر هم آخر یه حرکتی میره. من که تو روی خودشون اگه ناراحتم کنن جوابشون رو میدم اصلا نمیذارم چیزی توی دلم بمونه والا. فدات شم خدا عزیزاتو برات حفظ کنه دستت درد نکنه 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

آره اینکه آدم با دوستاش حرف بزنه آرامش پیدا میکنه من از وقتی اومدم این تاپیک خیلی آرومترم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام ثمین جون طرازی بهم النوا و پی دی هومونگ و سینال داده‌. شما کی النوا رو زدی؟ من اولین آمپولم الن ...

برا منم همونطور بود عزیزم از روز اول الونوا داد بعدم پی دی هوموگ .انشالله کلی تخمک تپلی و جنین عالی نصیبت شه خواهر

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
میدونم عزیزم هیچ کس مثل مادر آدم نمیشه حتی بهترین مادرشوهر هم آخر یه حرکتی میره. من که تو روی خودشون ...

کاش منم مثل تو یاد بگیرم جوابشون بدم همون لحظه اونسری فشارم سراونهابالارفت😡😡

اره واقعا درسته منم اروم میشم درد ودل میکنیم حرف میزنیم

برا منم همونطور بود عزیزم از روز اول الونوا داد بعدم پی دی هوموگ .انشالله کلی تخمک تپلی و جنین عالی ...

انشالله عزیزم برام خیلی دعا کن نگرانم یه وقت جنینی تشکیل نشه. انشالله که خودتم زود مامان بشی. میگم من امروز روز چهارمه دارم امپولا رو میزنم امروز از صبح ترشح آبکی بی رنگ دارم شما هم اینجور بودی؟ 

کاش منم مثل تو یاد بگیرم جوابشون بدم همون لحظه اونسری فشارم سراونهابالارفت😡😡 اره واقعا درسته منم ...

چرا جوابشون رو ندی والا یه بار که ضایع بشن دیگه جرات نمیکنن تکرار کن. البته خیلی با هم خوبیم ولی یه جاهایی لازمه. اصلا خودتو بابته کسی ناراحت نکن خدایی نکرده چیزیت بشه فکر کردی چیکار میکنن برات انشالله که مامان بشی و همه غمات فراموش بشه

به اميدخدا ختم قرآن رو شروع ميکنيم به اميد حاجت روايي همه منتظرا.

جزء اول: مامان_آينده_هستم/جزء دوم: ستاره68/جزء سوم: مامانو_ سوفي/جزء چهارم: پشمالو/جزء پنجم: nillo68/جزء ششم: آستاره/جزء هفتم: مهربون21/ جزء هشتم: داداشممم/جزءنهم:khanomiman/ جزء دهم: berenjak/جزء يازدهم: هااآااتفيان/ جزء دوازدهم: نازنينnazi/ جزء سيزدهم: hanijoon/ جزء چهاردهم: سروصنوبر/ جزء پانزدهم: پروانه22/ جزء شانزدهم: سمر67

باقي دوستان هرکي ميخواد اعلام کنه

تا پايان ماه مبارک رمضان فرصت هست براي خوندن، انشالله خدا توي همين ماه يه عيدي خوبي بهتون بده عزيزانم

چرا جوابشون رو ندی والا یه بار که ضایع بشن دیگه جرات نمیکنن تکرار کن. البته خیلی با هم خوبیم ولی یه ...

راست میگی ها ازاین به بعد بایدبحق جوابشون روبدم والله پرروترشون میکنم. ایشالله هممون مامان بشیم عزیزدلم. 

امیدوارم کلی جنین تشکیل بشه لذت ببری

به اميدخدا ختم قرآن رو شروع ميکنيم به اميد حاجت روايي همه منتظرا. جزء اول: مامان_آينده_هستم/جزء دوم ...

عزیزم منم هستم هر جزیی بگی

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰