2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045030 بازدید | 684424 پست
😂😂😂 سلام عشقم مگه انتقاله منتظر علائمی نگران نباش عشقم

🤭🤭🤭🤭 نه خوب اخه این داروها اصلا اینگار اثری نداشته رو اون حساب میگم. چقد خندیدما

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
فدات شم باور کن استرست رو قشنگ احساس میکنم توکلت با خدا باشه تو مامانی. انشالله شنبه با خبر خوب میای

بله توکل که فقط بخداست هرچی خدابخواد قشنگه, اینم امتحان ماست ازالان اماده میکنم منفی هم شدم شکرگزارخداباشم اخه میگن بایددرهمه حال شکرکرد. خدایی نکرده کفرنگم... 

تومی میری سونو؟ روز10؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله توکل که فقط بخداست هرچی خدابخواد قشنگه, اینم امتحان ماست ازالان اماده میکنم منفی هم شدم شکرگزارخ ...

انشالله خدا بزرگه. نه روز ۸میشه که باید برم سونو پنجشنبه ۹صبح بهم وقت داده مامان مهربون دعا کن برام کلی فولیکول داشته باشم. 

به اميدخدا ختم قرآن رو شروع ميکنيم به اميد حاجت روايي همه منتظرا.

جزء اول: مامان_آينده_هستم

جزء دوم: ستاره68

جزء سوم: مامانو_ سوفي

جزء چهارم: پشمالو

جزء پنجم: nillo68

جزء ششم: آستاره

جزء هفتم: مهربون21

جزء هشتم: داداشممم

باقي دوستان هرکي ميخواد اعلام کنه

تا پايان ماه مبارک رمضان فرصت هست براي خوندن، انشالله خدا توي همين ماه يه عيدي خوبي بهتون بده عزيزانم

انشالله خدا بزرگه. نه روز ۸میشه که باید برم سونو پنجشنبه ۹صبح بهم وقت داده مامان مهربون دعا کن برام ...

وای نگو مامان مهربون یه لحظه یه ذوق عجیبی کردم بعدش گفتم نشه چی؟ دلم... 

انشالله حتماحتناکلی فولیکول خوب داری, یه تجربه بگم؟ منم اینو این بار فهمیدم. من که دارو محرک دادن اینسری باورت میشه چون استرس نداشتم7تافولی خوب داشتم با75واحد سینال😱😱😱یعنی هنگ بودم یعنی یدونه ام بیشتراز زمان پانکچرم. پس بیخیال استرس

به اميدخدا ختم قرآن رو شروع ميکنيم به اميد حاجت روايي همه منتظرا. جزء اول: مامان_آينده_هستم جزء دو ...

منم میخونم گلم

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم
وای نگو مامان مهربون یه لحظه یه ذوق عجیبی کردم بعدش گفتم نشه چی؟ دلم...  انشالله حتماحتناکلی ف ...

تو مامان مهربونی تمام شد فعلا ذوق کن به هیچی فکر نکن گلم. استرسم خیلیییییی کم شده ولی سعی میکنم اون یکمم نداشته باشم هر چه پیش آید خوش آید 😍

به اميدخدا ختم قرآن رو شروع ميکنيم به اميد حاجت روايي همه منتظرا.

جزء اول: مامان_آينده_هستم

جزء دوم: ستاره68

جزء سوم: مامانو_ سوفي

جزء چهارم: پشمالو

جزء پنجم: nillo68

جزء ششم: آستاره

جزء هفتم: مهربون21

جزء هشتم: داداشممم

جزء نهم: khanomiman

باقي دوستان هرکي ميخواد اعلام کنه

تا پايان ماه مبارک رمضان فرصت هست براي خوندن، انشالله خدا توي همين ماه يه عيدي خوبي بهتون بده عزيزانم

تو مامان مهربونی تمام شد فعلا ذوق کن به هیچی فکر نکن گلم. استرسم خیلیییییی کم شده ولی سعی میکنم اون ...

الهی عزیزم ممنون ازانرژی مثبتت خدافقط بخاطردل مادرم رحم کنه مثبت شم شادبشه. فردام عیده تولدامام حسن میخوام به حضرت زهرامتوسل بشم. 

خداروشکراسترس نداری منم تاوقتی قران میخونم اوکی هستم بعدش بازم استرس

🤭🤭🤭🤭 نه خوب اخه این داروها اصلا اینگار اثری نداشته رو اون حساب میگم. چقد خندیدما

قربون اون دل همیشه نگرانت. عزیزم نهایت اثر داروهای پانکچر اینکه که نزدیکش ترشحاتت زیاد بشه و حس سنگینی کنی اصلا نگران نباش عزیز دلم❤️🌷

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰