2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سه ماه منم لاکتوفتم بموقع استفاده کردم.اما خوبم نکرد.چون‌‌عفونت‌من‌مقاوم.عطاری  قرص ماریانا رو ...

عزیزم من شنیدم دورش ی نخ کاموا تمیز میبندن بعد عین شیاف میذارنش داخل واژن که نخ بیرون باشه بعد دیگه نخ رو میکشن بیاد بیرون 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
سلام دوستاي عزيزم داشتم تاپيک رو از اول ميخوندم، آنا جوون و باقي دوستان ختم قرآن و ياسين و صلوات چق ...

ستاره جون من موافقم با اینکه سرکار میرم خیلی وقتم کمه تو‌خونه  ولی اگه بچه ها بردارن  هرطوری شده میخونم

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
فدات عزیزدلم. راستی توحموم اینهامیری؟ 

عزیزم چرا اینجوری میکنی با خودت . دختر خوب پاشو برو یه صفحه قرآن بخون . تا ارامش بگیری ببین بهتم‌ قبلا گفتم من دقیقا مثل شما بودم لک لانه گزینی بود . فک کن الان مامان شدی ببین چه استرسی داری به نی نی یا نی نی هات‌وارد میکنی 

به خودت مسلط باش . یکم آرامش داشته باش 

خدای من خدای معجزه هاست . 
عزیزم چرا اینجوری میکنی با خودت . دختر خوب پاشو برو یه صفحه قرآن بخون . تا ارامش بگیری ببین بهتم‌ قب ...

دیگه اینروزای اخر انگار ول کردم خودمو یخ زده دستام یه طرف شکمم منقبض اصلایه حالیم😖😖😖

اره قربونت برم گفتی دستمومیزارم روقلبم سوره عصرمیخونم بهترم باز, یعنی دیگه تموم شد؟ نمیاد؟ هرشب بزنم یدونه پروژسترون؟ 

اصلا ازالان جرات اینکه برم ازمایش ندم یاغش میکنم خودموفنامیدم یابچه باشه اونها

چی بگم الانم فکرمیکنم اثرات اسپرین نخوردن وزدن امپوله....  خدامنوبکشه حامله باشم اگه چون کلی ا ...

واه چرا اینجور میکنی با خودت دختر😐 چیکاجون و آلا جونو میگم گیستو بکشن ها😅 بشین آروم باش بگذره بری آزمایش انشالله مثبتی 🥰

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
من موافقم 😍منو بذار اولین نفر مرسی ❤️

به اميدخدا ختم قرآن رو شروع ميکنيم به اميد حاجت روايي همه منتظرا.

جزء اول: مامان_آينده_هستم

جزء دوم: ستاره68

باقي دوستان هرکي ميخواد اعلام کنه.

خانما سلام میشه لطفا این آزمایش منو ببینید، باورتون میشه این آزمایش صفحه دوم آزمایش تیروئیدم بودا و ...

@زینبی_بابا    

عزیزم دوستمون رو راهنمایی میکنی 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...