2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045057 بازدید | 684424 پست
مطمینی از نهمه اخه استرادیولو از اول پریودی میخورن وبعد از ۱۰تا ۱۲ سیکلت باید بری من دو بارمم همین ج ...

به انتقالي هاي دكتر نصر كلا گفتن از ٩ ام استراديول بخورن البته من  تا سوم ال دي خوردم واز چهارم قطع كردم چند روز بعدش پريود ميشم؟هنوز نشدم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کاری نکردم ببخش دقیق نمیدونستم ک بهت بگم آره متاسفانه خیلی وضعیت بد شده و احتیاط میخاد مخصوصا اگه ...

مرسی عزیزم  انشالله ❤

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
من فقط ۵ روز آمپول داشتم چرا شیاف نداده آمپول خیلی سخته 

من دو تا شیاف با یه دونه امپول پنجاه دارم. یه آنوکسا هم دارم هر روز. سه تا hcgهم زدم😭😭😭

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
مرسی از توضیحات کاملت واقعا ممنونم خوب خداروشکر چقد خوب که کوچیک شده نگران تعطیلی نباش با آمپول تخ ...

فدات خواهش میکنم دیگه سپردم به خدا اگه خود طرازی هم نشد دیگه حتما قسمت نبوده. پنجشنبه با دکتر طاهری بهم نوبت دادن برم سونو. دعا کن برام. آره من همسرم مورفو و تحرکش صفره دوماه دارو خورد هیچ تغییری نکرد بعد اون دوباره دو ماه و خورده ای میشه داره دارو میخوره. دکترش گفت اشکال نداره برید واسه میکرو دیگه کارای من طول کشید وگرنه دو ماه پیش میرفتم واسه پانکچر

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
تازه دکتر گفت کروناس ولی جواب تستمو سه روز دیگه میگیرم‌مشخص میشه یک هفته ی دیگه کاملا از بدنمم خارج ...

عزیزم اگر کرونا مثبت شدی برای انتقال عجله نکن خیلی ویروس موذی هست تا مدتی به همه جای بدن اثر میزاره تیرویید رو بهم میریزه غلظت خون میاره حیفه زحماتت هدر بشه خدای نکرده انتقال بی نتیجه داشته باشی گلم به حرف دکترت باش غصه نخور 

امروز تماس گرفتم کارشناس رویان.گفتم ۲۵ سونو دارم احتمالا ۱۲ خرداد انتقال دارم.و هشت روزه کرونا خیلی ...

نميدونم والا گلم، شايد ضرر داره، قشنگ متوجه تاريخت و اينكه حالت خوبه شد؟

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
من ذخیرم 4.6 عزیزم  ببین من از تجربه مرکز خودم بگم که شاید اگه این اشتباه نمیکردن برام جنینی ب ...

کدوم مرکز بودی قبلا عزیزم آره تا اینجا که واقعا ابن سینا منظم بوده البته من تجربه نه پانکچر نه انتقال هیچی ندارم انشالله که واقعا کارشون خوب باشه و همین جور باشه که میگی. ذخیرت خیلیییی خوبه خدا رو شکر. بهم النوا.سینال اف.پی دی هومونگ داده تا دوباره پنجشنبه برم ببینم فولیکول دارم ندارم چه جوریه خیلی برام دعا کن نیلدا جون واقعا محتاج دعای تک تک دوستان هستم چون هم خودم هم همسرم مشکل داریم

عزیزم ویتامین ای،د۳،و اسید فولیک ۵ ،کیوتن و امگا ۳ برای همسرت هم بده بخوره،من دفعه قبل به همسرم دادم ...

امگا فقط بهش ندادم بقیه رو داره میخوره انشالله که برای منم کلی جنین تشکیل بشه مرسی که بهم گفتید خیر ببینی برام خیلی دعا کنید عزیزم

تازه دکتر گفت کروناس ولی جواب تستمو سه روز دیگه میگیرم‌مشخص میشه یک هفته ی دیگه کاملا از بدنمم خارج ...

بزار تستت معلوم بشه باز زنگ بزن، ميدونم سخته دوباره از اول شروع كني

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
فدات خواهش میکنم دیگه سپردم به خدا اگه خود طرازی هم نشد دیگه حتما قسمت نبوده. پنجشنبه با دکتر طاهری ...

حتما قسمت بوده که این طول کشیدنه به فال نیک بگیر عزیزم

مطمئنم بهترینا در انتظارته بهت قول میدم

ژاله طاهری هم دکتر خوبیه نگران نباش عزیزم

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️